Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

"H Kρήτη αντέχει στην κρίση με επενδύσεις - Έρχεται νέο πολυτελές ξενοδοχείο με.... 63 πισίνες!"

H Kρήτη αντέχει στην κρίση, με τον Τουρισμό που αποτελεί τη ναυαρχίδα της τοπικής οικονομίας να δείχνει το δρόμο για την έξοδο από αυτήν, αρκεί να γίνουν τα σωστά βήματα και οι ενέργειες.

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν με σχέδιο και όχι αποσπασματικά ή σπασμωδικά. Γιατί μέχρι σήμερα γίνονται κινήσεις, αλλά αυτές είναι κυρίως από την Περιφέρεια Κρήτης και κάποιους ιδιώτες.

Μια ακόμη από τις κινήσεις αυτές έρχεται το 2016. Στις αρχές του νεου έτους αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο Anemos Luxury Grand Resort, κοντά στη Γεωργιούπολη Κρήτης.



Αυτή τη στιγμή συμφωνα με το tornosnews.gr το ξενοδοχείο βρίσκεται στο στάδιο κατασκευής, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Μάρκετινγκ του ξενοδοχείου, οι εργασίες θα τελειώσουν στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Το Anemos βρίσκεται πάνω στην παραλία βορειοδυτικά του νησιού, ακριβώς κάτω από την δημοφιλή λίμνη Κουρνά, όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους απολαμβάνοντας τη θέα στο Κρητικό πέλαγος. Θα συνδυάζει την Ελληνική και Κρητική αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια, μοντέρνες εγκαταστάσεις και παροχές και θα παρέχει οικογενειακές σουίτες και βίλλες, διακοσμημένες με πολυτελές και παράλληλα σύγχρονο ύφος.



Το resort ξεχωρίζει για την ήσυχη τοποθεσία του και για τις εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και τις υπηρεσίες. Εστιατόρια και μπαρ με έμπειρους σεφ, 3 εξωτερικές πισίνες και 60 κοινόχρηστες ή ιδιωτικές πισίνες, Συνεδριακό κέντρο, Mini club, Spa με ασφαλείς και υψηλής υγιεινής εγκαταστάσεις για χαλάρωση και περιποίηση, Mini market, Χρυσοχοείο, Μαγαζιά με αναμνηστικά δώρα και ρούχα, Εγκαταστάσεις για σπορ όπως Τένις, Βόλεϋ και Ποδόσφαιρο είναι μόνο κάποιες από τις εγκαταστάσεις - υπηρεσίες του Anemos Luxury Grand Resort που όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν.

Συγκεκριμένα, συμφωνα με το tornosnews.gr διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες, εκ των οποίων η μία θερμαινόμενη, 60 κοινές ή ιδιωτικές πισίνες, αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 ατόμων, μικρό κλαμπ με μίνι θαλάσσιο πάρκο.


-



Πηγή:
creteplus.gr