Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

"ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΗΝ… «ΒΡΩΜΑ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, MADE BY USA and TURKEY!"

Η ρωσική επέμβαση στην Συρία κατά των αδίστακτων δολοφόνων Τζιχαντιστών, σίγουρα έπιασε στον ύπνο τους μεγάλους πάτρωνες τους, τον Όμπάμα και τους Αμερικανούς της Νέας Τάξης.
Αποκαλυπτικό με δόση σάτυρας βίντεο που δείχνει τις εκκαθαριστικές αεροπορικές επιδρομές κατά των ισλαμοφασιστών που έχουν βάψει με αίμα χριστιανών και άλλων αθώων την μαρτυρική Συρία.
Η Νέμεσης αυτών των εγκλημάτων έχει ένα πολύ γνωστό όνομα. Είναι το όνομα Βλαδίμηρος Πούτιν, που εξ’ αιτίας του έχουν χάσει τον ύπνο τους κάποιοι Ρότσιλντ, κάποιοι Ροκφέλερ, κάποιοι Κίσινγκερ και κάποιοι Μπρεζίνσκυ.

Η υποκρισία της δήθεν προάσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων του συριακού λαού υπό την στήριξη και του νεοσουλτάνου Ερντογάν, που νόμισε πως θα κάνει την Συρία ξανά οθωμανική επαρχία, καρτέρευσε παταγωδώς.
Η ιστορία έχει και συνέχεια καθώς και άλλες δυνάμεις όπως Κίνα και Ιράν, έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι και οι σπόνσορες των Τζιχαντιστών δολοφόνων σίγουρα τα έχουν βρει σκούρα.
Τώρα αρχίζει το πραγματικό «παιχνίδι» και σίγουρα θα έχουμε και άλλες πολλές εκπλήξεις καθώς μια… «Αρκούδα» έχει πάρει μεγάλη φόρα να ξεκαθαρίσει το όλο τοπίο.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Πηγή:
nikosxeiladakis.gr