Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Οι ερπετόμορφοι και το συμβούλιο των 13ών "Βασιλικών" οικογενειών

Ο ηγέτης των Illuminati ονομάζεται "Πίνδαρος". Ο Πίνδαρος είναι μέλος μιας από τις 13 βασιλικές οικογένειες των Illuminati και είναι πάντα άντρας. Ο τίτλος Πίνδαρος, είναι ένας συντομευμένος όρος του "Pinnacle of the Draco", που είναι επίσης γνωστός ως το "πέος του Δράκου".
Συμβολικά, αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή, και τον φόβο. Ο κάτοχος του τίτλου αναφέρεται στο καθαρόαιμο ερπετό - ηγέτη στο εσωτερικό της Γης.
Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος De Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά επρόκειτο περί παραπληροφόρησης. Ο πραγματικός Πίνδάρος είναι η κεφαλή της οικογένειας των Rothschild, όπως και ήταν για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.

Έχει την έδρα του στη Γερμανία κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη του 1970, επέβλεψε την κατασκευή του έργου στο Montauk, που ονομάζεται Malda, (αναγραμματισμός των λέξεων Montauk-Alsace-Lorraine), που ενεργοποιεί άλλες διαστάσεις.. Το έργο αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, στη Γαλλία, που ιστορικά κάποτε ήταν μέρος της Γερμανίας. (Πρόκειται για το CERN)
Ενδιαφέρον είναι ένα οινοποιείο στο ανατολικό άκρο του Long Island, που δεν απέχει πολύ από το Montauk Point, που ονομάζεται "Αμπελώνες του Πίνδαρου". Το κρασί που παράγεται εκεί αυξάνει σε δημοτικότητα, κερδίζοντας διεθνή βραβεία.
Αυτό ταιριάζει στο σχέδιο, καθώς η περιοχή αυτή θα είναι μέρος της πρωτεύουσας της Γης / Ηνωμένων Εθνών στο Empire State! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολικό του αίματος που προσλαμβάνεται από τους Reptilians. Το κρασί μπορεί να αγιαστεί, όπως έπραξε και η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ένα Patsy για τους Reptilians. Στην Καθολική Εκκλησία, το κρασί αντικατέστησε το αίμα στις τελετές των Illuminati.
Οι Illuminati έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας ελέγχου πανομοιότυπη με το σύστημα που υπάρχει στην Αυτοκρατορία των Δράκων. Η πυραμίδα με το μάτι του ερπετού που βρίσκεται στο αμερικανικό δολάριο, συμβολίζει αυτή τη δομή ελέγχου.
Το μάτι είναι το ανώτατο όριο της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας της Αιγύπτου καλύφθηκε από ατόφιο χρυσάφι.
Ο Πίνδαρος αντιπροσωπεύεται από το χρυσό κάλυμμα της πυραμίδας. Το επόμενο στρώμα, ή "μάτι" στην πυραμίδα αντιπροσωπεύει τις 13 βασιλικές οικογένειες ως εξής:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)


Σε κάθε μια από τις 13 βασιλικές οικογένειες δίνεται μια περιοχή της Γης ή / και μια ιδιαίτερη λειτουργία πάνω στη Γη. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ιδίως τα παγκόσμια οικονομικά, στρατιωτικά, την τεχνολογία / ανάπτυξη, τον έλεγχο του νου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.
Κάθε μια από τις 13 βασιλικές οικογένειες έχει ένα 13μελές συμβούλιο, καθώς ο αριθμός 13 έχει μεγάλη σημασία γι' αυτές. Γνωρίζουν ότι υπάρχουν 12 είδη ενεργειών που περνούν μέσα από τα 10 θέματα του Θεού-Νου. Το σύνολο των 12 ενεργειών ισοδυναμεί με μια 13η ενέργεια. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.
Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν 13 ζώδια, ενώ είναι κοινώς παραδεκτό ότι υπάρχουν μόνο 12. Έχουν κρατήσει το 13ο κρυμμένο για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου μυστικά για να αποφύγουν να δώσουν ενδείξεις για το μυαλό-πρότυπο του ερπετού.

Η "Επιτροπή των 300"
Το επόμενο στρώμα είναι το δεύτερο στην ιεραρχία των βασιλικών οικογενειών που κάνουν τη δουλειά για την υποστήριξη του Πινδάρου. Είναι γνωστή ως η "Επιτροπή των 300". Ενώ όλα τα μέλη των συμβουλίων των βασιλικών οικογενειών έχουν καθαρό βασιλικό αίμα Δράκων, τα μέλη των 300 που υποστηρίζουν αυτές τις βασιλικές οικογένειες προέρχονται από οικογένειες που έχουν ένα υψηλό ποσοστό ερπετικού DNA. Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν αξιόλογα ονόματα όπως οι: Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Detvn lano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, Wilson και πολλοί άλλοι.

Οι Μυστικές Κοινωνίες και η Στρογγυλή Τράπεζα
Η "Επιτροπή των 300" χρησιμοποιεί πολλά γνωστά θεσμικά όργανα για την ολοκλήρωση των στόχων τους, όπως του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, της Λέσχης Bilderburgers, της Τριμερούς Επιτροπής, της Λέσχης της Ρώμης, του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, της Μαφίας, της CIA, NSA, της Μοσάντ, της Μυστικής Υπηρεσίας (SS) , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Federal Reserve, της Υπηρεσίας Εσωτερικού Εισοδήματος, και της Interpol, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά. Όλα αυτά είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως οργανισμοί παροχής Δημοσίων Υπηρεσιών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Η δομή των Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητές χώρες για να προωθήσουν τους στόχους τους. Παραδείγματα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, ο Παναμάς, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι περισσότερες χώρες της Μαύρης Αφρικής, όλες οι Αραβικές χώρες και ολόκληρη η Κεντρική και Νότια Αμερική.
Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύουν πλούτο στις κυβερνώσες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψουν ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και για να δημιουργήσουν ασταθείς συνθήκες που είναι αναγκαίες για να ξεκινήσουν πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.
Η Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο, έτσι ώστε οι οικογένειες των Illuminati να έχουν ένα ασφαλές μέρος για να κρατήσουν τα κεφάλαιά τους χωρίς τον φόβο της καταστροφής από πολέμους και τα αδιάκριτα βλέμματα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μια από τις 13 οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατά 13 βέλη στα νύχια του.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της "Εταιρείας της Βιρτζίνια", που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Rothschild. Τα οικονομικά των Rothschild ήταν απαραίτητα για τη χρηματοδότηση της εξερεύνησης και της εκμετάλλευσης της Βορειοαμερικανικής Ηπείρου.
Τα περιουσιακά στοιχεία της "Εταιρείας της Βιρτζίνια", συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213, όταν ο βασιλιάς Τζέιμς παραχώρησεσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον Πάπα - ερπετό. Εκτελεστής - διαχειριστής είναι η Βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πήραν το όνομά τους από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο.Οι Illuminati δεν αναφέρονται σε μια ήπειρο, αλλά στην πραγματικότητα σε δύο ηπείρους. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός των λέξεων
"Am" είναι η εβραϊκή λέξη για "άνθρωπος"
"Ame" είναι η μορφή διοίκησης από το ισπανικό/λατινικό ρήμα "to love"
"Eey" ή "Ari" είναι εβραϊκός όρος για το "λιοντάρι"
"Rika" είναι η θηλυκή της ισπανικής λέξης για την "πλούσια"
"Ka" είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή,την δύναμη ή το πνεύμα μέσα σε ένα σώμα.

[Ο συγγραφέας: Προσωπικά, πιστεύω ότι το όνομα της Αμερικής προέρχεται από το περουβιανό "AMARUCA", που σήμαινε "Η γη του ιπτάμενου φιδιού"]
Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητου έθνους συνέπεσε με τη δημόσια δήλωση ύπαρξης της επίσημης οργάνωσης των Illuminati από το μέλος Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που να αποτελείται από την Ευρωπαϊκή "ελίτ" που θα επιφέρει την ανάταση της ανθρωπότητας.
Φυσικά αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας οργάνωσης των Illuminati. Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης των Illuminati ήταν τεχνητό ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση.

Ο Adam Weishaupt
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το μέσο που θα χρησιμοποιούσαν οι Illuminati στην αποδοχή τους από το κοινό. Τα σημερινά μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt που φαίνεται να μοιάζει με τον George Washington, είναι αυτός που πραγματικά εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.
Ο George Washington ήταν ένας πλούσιος ιδιοκτήτη φυτείας και είναι γνωστό ότι μερικές από τις σκλάβες του έχουν πέσει θύματα βιασμού από τον ίδιο και ότι χρησιμοποίησε μερικούς από τους αρσενικούς σκλάβους του σε τελετουργικές τελετές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι της μαύρης φυλής που μπορούν να εντοπίζουν κυριολεκτικά τη γενετική τους καταγωγή τους στους ιδρυτές.
Ο George Washington διέταξε επίσης την κατασκευή του Φάρου Montauk το 1796. Ο φάρος περιελάμβανε υπόγειο χώρο για την αποθήκευση προμηθειών σε περίπτωση βρετανικής εισβολής στην ακτογραμμή.
Οι 13 βασιλικές οικογένειες των Illuminati συνεχώς ανταγωνίζονταν για τον έλεγχο μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι Ισπανοί, οι Βρετανοί και οι Γαλλοι Illuminati πολέμησαν μεταξύ τους για να επανακτήσουν τον έλεγχο της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής.
Η Manifest Destiny των Ηνωμένων Πολιτειών δημιουργήθηκε για να επεκτείνει το έδαφος των Αρίων σε βάρος των αυτοχθόνων πληθυσμών. Όπως πάντα, οι Illuminati προσπαθούν να καταστρέψουν τους ιθαγενείς λαούς και τους πολιτισμούς τους.
Και αυτό είναι μια προσπάθεια για να καταστρέψουν τις γνώσεις τους για τον Θεό-Νου, καθώς και τη δυνατότητα που οι ντόπιοι είχαν να μεταδώσουν αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανάγκη τους για την εξάλειψη των τοπικών πολιτισμών με την αρχαία γνώση της Ατλαντίδας και της Lyrae.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΤΣΕΡΟΚΙ
Οι Ινδιάνοι Τσερόκι τους δημιούργησαν το μεγαλύτερο πρόβλημα, διότι αυτή η φυλή διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος της Ατλάντιας γνώσης, ακόμα και την πρόσβαση στην Μεγαλοπόδαρη/Αρκούδα, συχνότητας που τους έδινε την δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφορίες.
Για το λόγο αυτό, οι Τσερόκι ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους στο νότιο τμήμα της οροσειράς της όξινης απορροής, και δια της βίας τους έσυραν προς την Οκλαχόμα, στην περιοχή που σήμερα είναι γνωστή ως The Trail of Tears.
Πολλοί έχασαν τη ζωή τους στην εποχή εκείνη και μόνο ένα υπόλοιπο παρέμεινε στη Βόρεια Καρολίνα, Τενεσσή και τη Γεωργία. Στο βορρά, η συντριπτική πλειοψηφία των Iroquois / Mohawk ως έθνος διαλύθηκε. Τους Montauk, απευθείας απόγονοι των Ατλάντων που αποκαλούσαν τον αρχηγό τους Φαραώ, τους εξάλειψαν συστηματικά. Οι Rothschild ασχολούνταν με το εμπόριο σκλάβων από την Αφρική και την εισαγωγή σκλάβων στη Βόρεια και Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική. Ήταν πολύ προσεκτικοί για να μην εισάγουν Μαύρους από τις ανατολικές περιοχές της Αιθιοπίας ή του Σουδάν, όπου βρίσκονταν οι απόγονοι του Σολομώντος, και αντί αυτού επικεντρώνονταν στους πληθυσμούς των σκλάβων της Δυτικής και της Κεντρικής Αφρικής.
Αυτές οι περιοχές είχαν το καθαρό μείγμα γενετικής των Αννουνάκι και των πιθήκων, που ήταν ο επιθυμητός προγραμματισμός στην ατζέντα των Illuminati.
Οι Rothschild αποφάσισαν ότι ο διαχωρισμός των αποικιών των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να διπλασιάσει τα κέρδη τους. Έτσι δημιουργήθηκε η πολιτική που στηριζόταν οικονομικά και που έφερε τον εμφύλιο πόλεμο. Ο εμφύλιος πόλεμος ήταν στην πραγματικότητα μια παγκόσμια ιεροτελεστία για να φέρει τη δουλεία στο επόμενο επίπεδο. Ο πόλεμος αυτός επέτρεψε στον Βορρά να κερδίσει και να δείξει στο κοινό ότι καταργήθηκε η δουλεία.
Οι καλύτεροι δούλοι είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούν ότι είναι δούλοι. Αυτό μειώνει την αντίσταση και αποκλείει την εξέγερση. Αυτή ήταν η κατάσταση αμέσως μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Οι Μαύροι στον Νότο εξακολουθούν ακόμα να είναι σκλάβοι.
Ο διαχωρισμός αυτός εξακολουθεί να παραμένει ακόμη και στο Βορρά. Οι Illuminati εξακολουθούν να θεωρούν τους Μαύρους δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας πολίτες. Μόνο που τώρα η δουλεία είναι λεπτή και φοράει μάσκες.
Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, υπήρξαν και άλλοι σταδιακοί πόλεμοι με την διαρκή τάση προς την παγκοσμιοποίηση. Ο Ισπανο - Αμερικανικός πόλεμος του 1898-1899 απέδωσε περισσότερη γη στους Αμερικανούς Illuminati, τοποθετώντας ένα μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της Γης υπό αμερικανική δικαιοδοσία.
Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδιάστηκε για να αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης, καθώς και τις δοκιμές της τεχνολογίας για μελλοντική χρήση. Αυτό συνέπεσε με το ξέσπασμα της γρίπης σε όλο τον κόσμο όπως είχε σχεδιαστεί, για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε επίσης τα θεμέλια για τον γερμανικό ρόλο στον επόμενο πόλεμο.
Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια δοκιμή των τελικών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της εξόντωσης μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη. Είχε επίσης σχεδιαστεί για να δοκιμαστούν οι τεχνολογίες ελέγχου του μυαλού και για να δοκιμαστεί η χρήση του φθορίου που νεκρώνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και επιβραδύνει την αντίσταση κατά της αρχής, να πειραματιστούν με σκλάβους στα στρατόπεδα εργασίας και να μελετήσουν την ανάπτυξη της αντίστασης καθώς και να διδάξουν στις μάζες πως να κατασκοπεύουν και να αναφέρουν ο ένας τον άλλο.
Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος έπρεπε να πετύχει τρεις πρωταρχικούς στόχους των Illuminati για να αποδώσει καρπούς.
- Ο πρώτος ήταν να αποκρυβούν οι συμβολισμοί των Illuminati που προκαλούσαν τη δημόσια προσοχή από τα υπόγεια οχυρά στο Θιβέτ και την Αίγυπτο, όπως η Σβάστικα και η Ankh.
- Ο δεύτερος στόχος ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ ως θεμέλιο για τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία.
- Ο τελευταίος στόχος ήταν η δημιουργία των πυρηνικών όπλων ως μέρος της παγκόσμιας ισχύος των Illuminati.
Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί βοήθησαν να τελειοποιηθούν οι "σεξ-σκλάβοι" ως μέσο για τη μετάδοση πληροφοριών μεταξύ των ελίτ. Οι Sex-σκλάβοι μπορούσαν να είναι είτε αρσενικοί ή θηλυκοί και είχαν προγραμματιστεί με τη χρήση των δοξασιών του Βίλχελμ Ράιχ, οι οποίες είναι παράνομες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά χρησιμοποιούνται από τους Illuminati και την κυβέρνηση.
Αυτοί οι σεξ-σκλάβοι ήταν προγραμματισμένοι να παραδίδουν μηνύματα. Οι σκλάβοι του sex γίνονταν λήπτες μηνυμάτων μέσω διαφόρων σεξουαλικών πράξεων και χρήσης ναρκωτικών, τα οποία μετέδιδαν με την επανάληψη της ίδιας σεξουαλική πράξης με τον στόχο - πρόσωπο. Ήταν εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν λέξεις ενεργοποίησης του στόχου τους ή να διαγράφουν ή και να αλλάζουν τον προγραμματισμό.
Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες εμφανίστηκαν να ισχυρίζονται ότι είναι σκλάβες του σεξ διαφόρων διεθνώς αναγνωρισμένων πολιτικών προσώπων. Πολλές χρησιμοποιήθηκαν ως μεταφορείς πληροφοριών μεταξύ υψηλού επιπέδου αρσενικών Illuminati. Συνήθως ο προγραμματισμός των γίνεται με σωσίες πολιτικών προσωπικοτήτων που χρησιμοποιούνται ως ένα κομβικό σημείο για το φύλο σκλάβος.
Η σκλάβα εισέρχεται σε μια διαδικασία απευαισθητοποίησης και έτσι δεν έχει καμιά ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη, που είναι απλώς ένα καθήκον που πρέπει να εκτελεστεί. Πολλές φορές η σκλάβα γίνεται σεξουαλικά αχαλίνωτη και έχει επανειλημμένες σεξουαλικές σχέσεις με ανθρώπους που μοιάζουν με τον στόχο.
Με το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ένας από τους τρεις μεγάλους στόχους των Illuminati επιτεύχθηκε. Ήταν η πυρηνική έκρηξη που έλαβε χώρα το 1945 στο 33ο παράλληλο ως δοκιμή για την πυρηνική επίθεση στην Ιαπωνία. Αυτή η έκρηξη ήταν συμβολική, που αντιπροσώπευε την ταυτόχρονη δημιουργία και την καταστροφή της ύλης και της ενέργειας.
Το έτος επίσης ήταν συμβολικό, καθώς και στην αριθμολογία, 1 + 9 = 10, που αντιπροσωπεύει τις 10 πτυχές του Θεού-Νου. Ο αριθμός 10 αναλύεται περαιτέρω σε 1 + 0 = 1, που αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή. Συνεχίζοντας, 4 + 5 = 9, που αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου. Συμβολικά, η όλη εκδήλωση αντιπροσώπευε το τέλος ενός κύκλου για να προετοιμαστεί μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας το νέο δημιούργημα του Θεού-Νου από την καταστροφή.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΚΟΛΕΜ
Επιπλέον, ένας κύλινδρος που περιείχε άγνωστο υλικό - που ακόμα δεν εξηγείται από την κυβέρνηση - τοποθετήθηκε με φορτηγά στη δοκιμή της πυρηνικής έκρηξης. Αυτός ο κύλινδρος έγινε από το καθαρό χάλυβα και φέρεται να είχε τις ίδιες διαστάσεις που περιγράφει η Καμπάλα τη δημιουργία του Γκόλεμ.
Η Καμπάλα είναι η αρχαία εβραϊκή μεταφυσική που έχουν για βάση οι Illuminati για χιλιετίες. Τα Γκόλεμ είναι τεχνητά όντα που χρησιμοποιούνται σαν σκλάβοι. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτό ήταν μια συμβολική τελετουργία για τη δημιουργία της κοινωνίας των Γκόλεμ.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ILLUMINATI ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ!
Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος επέτρεψε στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς Illuminati να καταστρέψουν τους Ιάπωνες Illuminati που επιθυμούσαν την παγκόσμια κυριαρχία. Η ιαπωνική βασιλική οικογένεια, εκπροσωπούμενη από τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, ανέκαθεν εξοστρακιζόταν ως μη νόμιμη με απόφαση των 13 οικογενειών. Οι Ιάπωνες Illuminati ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των Λεμούριων καθαρόαιμων Reptilians.
Οι Ευρωπαϊκές και οι Αμερικανικές οικογένειες των Illuminati ισχυρίζονται ότι οι Ιάπωνες Illuminati είναι απόγονοι ενός κατώτερου είδους στην ιεραρχία του Δράκοντα. Αυτό το χαμηλότερο είδος θεωρείται μια κατηγορία εργαζομένων, χωρίς καμία πολιτική ή άλλη επιρροή.
Υποστηρίζουν ακόμα ότι οι Ανατολικοί Ινδοί είναι επίσης ένα κατώτερο είδος στην ιεραρχία του Δράκοντα. Οι 13 κυρίαρχες οικογένειες θεωρούν σαν κύρια χαρακτηριστικά της "ελίτ", το φωτεινό δέρμα και τα μαλλιά.
Στις 17 του Γενάρη του 1994, η Ιαπωνία προκάλεσε ένα σεισμικό γεγονός στην Καλιφόρνια. Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου 1995, η πόλη του Kobe στην Ιαπωνία καταστράφηκε ολοκληρωτικά από σεισμό.
Στο Κόμπε ήταν το κέντρο των ιαπωνικών ηλεκτρομαγνητικών όπλων. Η Ευρωπαϊκή / Αμερικανική ελίτ των Illuminati δεν ανέχεται αγκάθια στις πλευρές τους. Η καταστροφή της Ιαπωνίας και της βασιλικής οικογένειας θα συνεχίζεται και στους επόμενους μήνες.
Κάθε χρόνο, οι Illuminati συνεδριάζουν για να σχεδιάσουν τα γεγονότα του επόμενου έτους για να επιτύχουν τους κύριους στόχους τους που διατυπώθηκαν χιλιετίες πριν για παγκόσμιο έλεγχο και κυριαρχία. Στην δεκαετία του 1850, οι ερευνητές εντόπισαν ημερομηνία-στόχο για την πλήρη κυριαρχία, με ημερήσια διάταξη, που ονομάζεται σχέδιο του 2000. Αυτό από έκτοτε αναθεωρήθηκε το 2003..

Περισσότερα ΕΔΩ



Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ