Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ - Πυρφόρες οντότητες"

«Ανώτατες Πυρφόρες Οντότητες είναι οι θεοί του Ολύμπου, με δική σας ονομασία. Είναι οι κυρίαρχοι του αναλίσκοντος πυρός της δημιουργίας. Είναι ενδεδυμένοι με πάλλευκους πύρινους χιτώνες από τη θεία ουσία του δημιουργού. Ακολουθούνται από ατέλειωτους ποταμούς πυρός και καταυγάζουν αβύσσους φωτός. Ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο Ζευς, είναι τμήμα του Όλου Φωτός, όμοιος με το πάλλευκο πυρ αυτού. Στην ορατή του μορφή περιβάλλεται από χιτώνες πυρός απερίγραπτης δύναμης και έντασης. Η ενέργεια του είναι μεγαλύτερη από
την ενέργεια όλων των άστρων του δικού σας σύμπαντος. 

Ο καθένας από τους άλλους, τους λεγόμενους θεούς του Ολύμπου, φέρει ενέργεια που ισοδυναμεί με το πυρ όλων των άστρων των δεκατριών γαλαξιών. Διαβιούν στο φλεγόμενο νιονικόν περιβάλλον που παράγεται από την ακτινοβολία του δημιουργού. 

Το πυρ των οντοτήτων αυτών είναι πάναγνο και αμόλυντο, είναι ίδια η αγνότητα, γιατί κατακαίγει τα πάντα. Κάθε ρύπος που ήθελε εισχωρήσει στο ανεκλάλητο πυρ των οντοτήτων αυτών, πυρπολείται και εξαγνίζεται και τίποτε δεν μπορεί να σκιάσει την αγνότητα τους».!!!



Πηγή: