Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

"Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή CABAL"

-Επι εξηντα χρονια επαιρνε τεχνολογια απο τους εξωγηινους [ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ] για ειρηνικους σκοπους και για το καλο της ανθρωποτητας,ομως τον χρησιμοποιησε εναντιον της και τον ενεταξε στον πολεμο των αστρων.

-Απεκρυψε την υπαρξη και την συνεργασια αυτη,γελοιοποιησε την ολη υποθεση,με αποτελεσμα η σημερινη ανθρωποτητα να αδιαφορει και να απορριπτει την κοσμικη γνωση απο εγωισμο και μονο,να μην ενδιαφερεται για το τι γινεται στους ουρανους απο προκαταληψη και φοβο να αντιμετωπιση το συστημα και την θρησκεια.
-Η γηινη θεολογια εκανε το δικο της παραμυθι για να εξηγησει το πως βρεθηκε ο ανθρωπος στην Γη και δημιουργησε λατρευτικα πλεγματα αντιμαχομενων θρησκευτικων ομαδων και παραταξεων και εστρεψε την καθε ομαδα εναντιον των αλλων διδοντας το συνθημα της καταστροφης των απιστων.
-Δασκαλος ολων αυτων ο θεος του Σινα που χωρισε την ανθρωποτητα σε εκλεκτους και εχθρους,ορισε εδαφικα ορια κυριαρχιας των εκλεκτων του ως Γη επαγγελιας και τους προετρεπε να αρπαζουν τα αγαθα των και να τους σκοτωνουν.
-Ετσι αφηρεσαν απο τους λαους την ελευθερη βουληση,τους εκαναν φανατικους στις θρησκευτικες λατρειες,με αποτελεσμα να σκεφτονται μονο τον εαυτο τους και να ακολουθουν απο συνηθεια ιδεολογιες,δογματα και θρησκειες !!!

yellowbook - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ !!!




Πηγή: