Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

"Η Ινδία κλωτσάει την Greenpeace έξω από τη χώρα!"

Η Ινδία επιτέλους πετάει με τις κλωτσιές την Greenpeace από τη χώρα!


Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά έως ανύπαρκτα γράμματα των ντόπιων και ξένων ΜΜΕ.
Η Ινδία ακύρωσε την άδεια της Greenpeace για να λειτουργήσει και της έδωσε 30 ημέρες προθεσμία να κλείσει, επικαλούμενη οικονομική απάτη και παραποίηση των δεδομένων.
Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Narendra Modi έχει ανάψει τα φώτα της δημοσιότητας για τις ξένες φιλανθρωπικές οργανώσεις, απ’ όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του πέρυσι, κατηγορώντας ότι κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν τα σχέδια του επικαλούμενοι κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς λόγους.


Πέρυσι, η κυβέρνηση απέσυρε την άδεια με την Greenpeace να λάβει χρηματοδότηση από το εξωτερικό, λέγοντας ότι τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την εμπόδιση βιομηχανικών έργων. Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση που εκδίδεται από τις αρχές στο Ταμίλ Ναντού, όπου έχει καταχωρηθεί η Greenpeace, η κυβέρνηση είπε ότι έχει διαπιστωθεί ότι η οργάνωση είχε παραβιάσει τις διατάξεις του νόμου από ανέντιμες συναλλαγές.
Τους τελευταίους μήνες, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει σκληρύνει τους κανόνες που διέπουν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και ακύρωσε την καταχώριση περίπου 9.000 ομάδων επειδή απέφυγαν να δηλώσουν τα στοιχεία τους από δωρεές αλλοδαπών.
Η παγκόσμια κολοσσιαία αυτή ΜΚΟ είναι 100% συντεταγμένη με την Ατζέντα 21 και όλη της η εναντίωση κατά των μεταλλαγμένων δεν είναι παρά ένα καμουφλάζ, επικερδές ωστόσο, αφού δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει ότι εκβιάζονται οικονομικά προκειμένου να αποκτήσουν τον “πράσινο” χαρακτηρισμό.
Αλησμόνητη θα μείνει η επιστολή προς τον Στουρνάρα που του ζητούσε να ΜΗΝ ρίξει τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης ώστε να μπορεί ο κόσμος να ζεσταθεί το χειμώνα, αλλά να δώσει στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά των Ελλήνων κι άλλα δάνεια για να κάνουν τα σπίτια τους ενεργειακά!
Τον Ιούλιο του 2014 περισσότερα από 40 άτομα προσωπικό υπέγραψαν μια επιστολή ζητώντας δύο από τις πιο ανώτερους υπαλλήλους της ομάδας να παραιτηθούν. Ο κύριος λόγος οι υψηλοί μισθοί που είχαν κόψει για πάρτη τους, οι οποίοι, όπως έλεγαν στη διαμαρτυρία τους, ήταν κατά πολύ μεγαλύτεροι από τους φίλους υποστηρικτές της εν λόγω ΜΚΟ: Στα 6,075 € (£ 4790 / $ 8,170) το μήνα!

Εύγε Ινδία! Κοίτα να δεις που οι παγκοσμιοποιητές μπορεί τελικά μια μέρα να το βρουν από τη χώρα που γέννησε τον ένα και μοναδικό Γκάντι!




Πηγή:
nea.allnewz.gr