Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

"Με… αγάπη από το Ιράν: Οι ΗΠΑ πίσω από όλους τους πολέμους τα τελευταία 37 χρόνια!"

Ένας ανώτερος Ιρανός διοικητής λέει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσαν όλους τους πολέμους που έχει δει ο κόσμος τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

«Σήμερα, ζούμε στον κόσμο της πικρής και σκληρής πραγματικότητας», δήλωσε ο Γενικός Ταξίαρχος Hossein Salami, δεύτερος στην ιεραρχία του ιρανικού Σώματος Φρουρών Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), το Σάββατο.


«Έχουμε δει πως ο ισχυρός κόσμος βλέπει την ειρήνη ως μια ευκαιρία για να δημιουργήσει την ικανότητα για πόλεμο. Αν αναθεωρήσουμε την πικρή πραγματικότητα της πρόσφατης ιστορίας, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι οι πόλεμοι των τελευταίων 37 χρόνων έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτή την περιοχή και τον ισλαμικό κόσμο, με τις ΗΠΑ να είναι αυτές που τα έχουν προκαλέσει όλα αυτά», πρόσθεσε.
Ο κόσμος ξέρει ότι ένα νέο κέντρο εξουσίας είναι στα σκαριά, για να δημιουργήσει ένα νέο πολιτισμό που βασίζεται πάνω σε θείες έννοιες, είπε ο Σαλάμι.
«Αυτά τα 37 χρόνια, έχουμε δει διάφορα είδη πολέμων, απειλών και ανατροπών σε διεθνή κλίμακα».
Και πρόσθεσε: «Η μοίρα των μουσουλμάνων είναι σήμερα αντικείμενο αυτών των πολιτικών και ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμη στις μουσουλμανικές χώρες. Για τον εχθρό, ανασφάλεια σημαίνει κάτι που πρέπει πάντα να υπάρχει. Κυνηγούν έναν κόσμο όπου ο καθένας ζει μέσα στην ανασφάλεια και την εξαθλίωση, ενώ οι ίδιοι ζουν με ασφάλεια, ευημερία και ηρεμία και επινοούν και εφαρμόζουν νέες στρατηγικές για την υλοποίηση αυτού του επικίνδυνου και απαίσιου σκοπού».
Ο Σαλάμι είπε ότι τα ψηφίσματα που εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δεν είναι ικανά να προστατεύσουν τις αδύναμες χώρες ενάντια στην στρατιωτική επιθετικότητα των ισχυρών κρατών.
Ο αξιωματούχος του IRGC κάλεσε όλους τους Μουσουλμάνους να πολεμήσουν για την ελευθερία τους και τη θρησκευτική ταυτότητά τους.




Πηγή:
escapemedia.gr