Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

"ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"

Fileas : Αδυνατει να καταλαβει ο μεσος Ελληνας τι συμβαινει γυρω του, ετσι μενει αδιαφορος,μα οταν ερχεται κατι καινουργιο, ψαχνει αποδειξεις. Ας δουμε λοιπον καποια μηνυματα χροοοονια πριν φανουν τα γεγονοτα:

-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: <<Στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, θα αρχίσει σύντομα η πλέον στυγνή φάση δυνάστευσης του πλανήτη, από τους Αποστάτες και τους συμμάχους τους Σιωνιστές.>>
-Fileas : Ποιος σημερα το αμφισβητει??? Ηδη εχει ξεκινησει και ερχεται και στην Ελλαδα.!!!



-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: <<Οι Αποστάτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ελέγχου των Ελλάνιων της Ελλάνιας με οικονομικές και υλικές πιέσεις. Επιδιώκουν τη διάβρωση των αρχών και αξιών του Ελλάνιου πνεύματος με την πολιτική εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης. Ενώ θα εντείνουν τη μαζική είσοδο στην Ελλάνια δικών τους συνεργατών με τη μορφή ξενιστών μεταναστών>>
-Fileas: Χρειαζεται να το σχολιασω??? Γινονται εχτες-σημερα!!!

-Συνεργάζεστε με τους κατοίκους της Σελήνης;-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: «Η Σελήνη είναι διασκευασμένο διαστημόπλοιο υπό τον έλεγχό μας. Ανήκει σ' εμάς».
-Fileas : Τελευταια αρχισε να γινεται αποδεκτη η ιδεα αυτη !!!
-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : « Πραγματικά το 2012 μ.Χ. θα γίνει Γαλακτικός πόλεμος ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ. Η Γαία ΔΕΝ θα καταστραφεί, γιατί την προστατεύουμε εμείς>>


-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : <<''Δεν πρέπει να δεχτείτε να σας εμφυτεύσουν πομποδέκτη για τον εντοπισμό και εξουδετέρωσή σας. Αν αντισταθείτε θα διωχθείτε>>.
-Fileas : Ετοιμαστειτε να το υποδεχτουμε - Αληθεια ποιοι και ποσοι θα αντισταθουν???

-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : «Η φύση αντιδρά με καταστροφές για την ανάπλαση του μολυσμένου οικοσυστήματος». [εξήγηση σεισμών, ανεμοστροβίλων, κ.λ.π.].
-Fileas : Ειδαμε και θα συνεχισουμε να βλεπουμε απιστευτες καταστροφες !!!

-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : Την περίοδο που διανύουμε παρατηρείται μία πρωτοφανής αφύπνιση του Ελληνισμού. Πού οφείλεται αυτό;
«Το Ελληνικόν πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά. Από το 1975 έχει τεθεί σε εφαρμογή Ουράνιον σχέδιο που αποσκοπεί στην αναδημιουργία της ελληνικής φυλής με γονιδιακές παρεμβάσεις».
Fileas : Να υπενθυμισω ή δεν χρειαζεται αυτον τον πνευματικο ξεσηκωμο των Ελληνων???

-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : <<"Οι άνθρωποι της Γαίας συγχέουν τους Ολύμπιους και τις υπερβατικές [Ενεργειακές] Οντότητες με τους εξωγήινους.
Οι εξωγήινοι είναι ίδιοι μ' εσάς. Προηγούνται σε εξέλιξη και σε τεχνολογία και έχουν τη δυνατότητα διαστρικών ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων>>

-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : Σχέδιο επιθέσεως των αποστατών βρίσκεται σε εξέλιξη με ιογενείς θανατηφόρους νόσους, [Όπως Κοξάκι - Άνοιξη 2002, SARS - Χειμώνας 2003, και θανατηφόρος ιός γρίπης Φουτζιάν - αρχές χειμώνα 2004.] που παρασκευάζονται από επιστημονικά εργαστήρια των ΗΠΑ. "

-Fileas : Αληθεια ποσο ευκολα ξεχναμε και προσπερναμε ??? Που ειναι και ποιος τους σταματησε???

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ.......... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!
Φυσικα οταν γραφω μηνυματα ολα παραπεμπουν στον μεγαλο ΕΛΛΗΝΑ ΛΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΑΙΑ!!!