Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

"Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ - Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ"

Το μήνυμα σχετικά με την επέμβαση του Διός έλεγε.
«Οι γενετικές επεμβάσεις του Κρόνου πάνω σε όλες τις μορφές ζωής, ήταν η χειρότερη μορφή αταξίας που δεν έχει προηγούμενο.Η παραβίαση των κοσμικών νόμων και η δημιουργία τεράτων με γενετικά πειράματα θεωρείται φρικαλέα διαστροφή, η οποία πάντα τιμωρείται από το Όλον Φως,το οποίο ρύθμισε τη ζωή έτσι ώστε κάθε είδος να παράγει τον δικό του εαυτό.



Κατασκεύασε ανθρωποειδή με τα οποία ασκούσε απάνθρωπη εξουσία πάνω στον άνθρωπο και έκανε ευθανασία σε αυτά με ακτινοβολίες.Την καταστολή της ουράνιας αποστασίας ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Ιερός Αρχοντας Φωτός ο Ζευς, ο οποίος κάλεσε τον Κρόνο να εγκαταλείψει τα σχέδια του και να επανέλθει στην ανώτερη συνειδητότητα. Αυτός αρνήθηκε να υπακούσει και επιτέθηκε εναντίον των δυνάμεων της 7ης Αποστολής, στο ηλιακό σας σύστημα, με πεδία συγκρούσεων τη Γαία και τη Σελήνη.Αποστάτησαν συνολικά 183 κατοικημένοι πλανήτες μεταξύ αυτών και η Γαία. 
Οι συνασπισμένες δυνάμεις των αποστατών του Δράκοντος, του Όφεως, της Ύδρας και του Ηρακλή μαζί με τους αποστάτες από τον «ε» του Βοώτη συγκεντρώθηκαν στη Γαία και τη Σελήνη.Η Σελήνη αιχμαλωτίστηκε εύκολα από τους Ολυμπίους της 7ης
Αποστολής, όταν ήρθε το 26.174 π.Χ. απο τον αστερισμό του Βοώτη, μεταφέροντας πολύ προηγμένη τεχνολογία για ενίσχυση των δυνάμεων της αποστασίας και υποχρεώθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γαία.

ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ