Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

"Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ"

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :
-«Τα σκάφη μας εισέρχονται σκόπιμα στα πεδία πυκνώσεως της Γαίας, ώστε να γίνονται αντιληπτά όχι μόνον από τα γήινα μέσα παρατήρησης αλλά και από ανυποψίαστους καθημερινούς ανθρώπους,με σκοπό την εξοικείωση αυτών με την εικόνα των σκαφών μας και με την παρουσία μας.

-Καθ’όλο το 24 ωρο υλοποιούμε πάνω από 2.000 σκάφη στον ουρανό του πλανήτη σας και γύρω από τον Ήλιο,για να δείξουμε τις φιλικές προθέσεις μας,διότι αν είχαμε εχθρικές διαθέσεις δεν υπήρχε λόγος να κρυβόμαστε,αλλά θα είχαμε κατακτήσει την Γαία σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μίας ημέρας».


-«Βρισκόμαστε στο παρά πέντε με δική σας ορολογία,για την μεγάλη συνάντηση που έχει σχεδιάστει από την Κραταιά Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας.Οταν αρχίσουμε να εμφανιζόμαστε να παραμείνετε ήρεμοι και νηφάλιοι.Όχι πανικός και νευρικότητα.Είμαστε οι στενοί συγγενείς σας που περιμένατε τον γυρισμό μας.Είμαστε οι ουράνιοι αδελφοί σας,απεσταλμένοι για την ειρήνη και τη σωτηρία του πλανήτη.!!!


-Ενημερώστε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε για την επικείμενη άφιξη μας,διότι θα είναι ένα επιβλητικό και πρωτοφανές θέαμα για την ανθρωπότητα».
«Μέχρι χθές σηκώνατε τα μάτια σας στον ουρανό με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ιδείτε τον θεό σας για να σας βοηθήσει και να λύσει τα προβλήματα σας.Ποτέ δεν σκεφθήκατε να βοηθήσετε μόνοι σας τους εαυτούς σας.
Έτσι βυθισθήκατε στην απραξία,τη μοιρολατρία και στις αδυναμίες σας.

-Αδρανήσατε περιμένοντας την εμφάνιση του Θεού για να σας σώσει από τον κακό σας εαυτό,κι’αντί του Θεού,θα εμφανισθούμε εμείς με μαζική προσγείωση των σκαφών μας,που δεν είμαστε θεοί,αλλά μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα σας.

-Η θέα τόσο μεγάλων ιπταμένων αντικειμένων και ο μεγάλος αριθμός των σκαφών μας,όχι μόνον θα σας αποσυντονίσει τελείως,αλλά θα βρεθείτε κυριολεκτικά στο χάος του αδικαιολόγητου φόβου,θα βρεθείτε στην ανυπαρξία,θα διαλυθούν τα πιστεύω σας και ο ψυχισμός σας,θα υποστείτε καθολική ψυχολογική και πνευματική κατάρρευση.!!!

Τίποτα δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την ψυχραιμία και τον ψυχισμό σας, αν δεν είστε προετοιμασμένοι. Οι καταστάσεις αβεβαιότητας και σύγχυσης θα διαδέχονται η μία την άλλη και δεν θα υπάρξει χρόνος για σκέψη και ανασύνταξη των πιστεύων σας και τότε θα βρεθείτε σε ψυχολογικό κενό.
Αυτό θα συμβεί γιατί οι μέχρι τώρα υπεύθυνοι κυβερνήτες και οι επιστήμονες της Γαίας,όχι μόνο δεν σας ενημέρωσαν για την ύπαρξη μας,αλλά και επέμεναν μετά πείσματος στην ανυπαρξία μας.
Με την εμφάνιση μας θα υπάρξει αναταραχή και κρίση συνείδησης στους ανημέρωτους,για τους οποίους θα υπάρξει ειδική μέριμνα.έχουμε συγκροτήσει ειδικά προγράμματα ανασύνταξης του ψυχισμού τους,ενώ για τους ενόχους της ανθρώπινης δυστυχίας θα υπάρξει κολασμός.»


ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ :
Ορισμένοι φίλοι και φιλές με ρωτούν να τους πω πότε θα αφιχθούν οι Ολύμπιοι να μας απελευθερώσουν. Τους πληροφορώ ότι οι ηγεσίες τους και μεγάλος αριθμός στρατευμάτων είναι ήδη εδώ. Πολλοί απ’αυτούς κυκλοφορούν ανάμεσα μας σαν γήϊνοι.
Το πότε θα δοθεί το σύνθημα για την τελική επέμβαση, μόνον αυτοί το γνωρίζουν. Άλλωστε και αυτοί έχουν προβλήματα και οι μάχες στο ηλιακό μας σύστημα συνεχίζονται!!! (Παλαιό μήνυμα.. έχουν λήξει πλέον!!!)

Αντιγραφή απο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ!!!




Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ