Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

"Το Βαθιά Μαύρο Συνδικάτο του εγκλήματος - ΜΕΡΟΣ Α’"

Preston James
Κοινωνικός Ψυχολόγος με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Midwest Big Ten. Αποσύρθηκε αφού υπηρέτησε την κοινότητα για πάνω από 36 χρόνια στη διάρκεια των οποίων είχε πολλές επαφές με εκείνους που συνδέονται με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών και την Επιβολή του Νόμου ...
Όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους, για ανακτημένα εξωγήινα σκάφη αντιβαρύτητας στα οποία εφαρμόζεται αντίστροφη μηχανική και το μυστικό διαστημικό πολεμικό πρόγραμμα των ΗΠΑ τώρα διαρρέουν. Αυτό γίνεται με μικρά βήματα μωρού. Οι γνωρίζοντες που σχεδιάζουν να κάνουν ξαφνικές μεγάλες αποκαλύψεις ‘τερματίζονται’ με ακραία προκατάληψη από εκείνους που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της Majestic. Εκ των έσω γνωρίζοντες ισχυρίζονται τώρα ότι περίπου το 70% των μελών της Majestic θέλουν την αποκάλυψη.


Εντός του 30% που δεν την θέλουν, πολλοί (οι ‘Εκλεκτοί Λίγοι’) ελέγχουν τις Παγκόσμιες Τράπεζες, τα Πετρέλαια, τις Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες, τους πολέμους με σκοπό την απόκτηση κερδών, την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και είναι εντελώς αποφασισμένοι να μην χάσουν τον έλεγχο σε αυτές τις υψηλού επιπέδου , απίστευτα κερδοφόρες αγορές.


Μερικά από τα μέλη του περιβόητου Murder Inc. ή τα αγόρια του Μπράουνσβιλ, μια συμμορία που αποτελείται από ένα συνδυασμό άψυχων δολοφόνων της Cosa Nostra και της Kosher Nostra. Οι κορυφαίοι MJ επιλεγμένοι λίγοι ανεβάζουν την μεθοδολογία αυτή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο πολυπλοκότητας και κακού πέρα από κάθε φαντασία.
Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για την παράνομη, κοινότητα φάντασμα πρώην στρατιωτικών με κάποια γνώση των υπηρεσιών πληροφοριών αλλά και του προβλήματος των UFO / εξωγήινων, και τους τύπους με υψηλό επίπεδο διαπιστευτηρίων της εθνικής ασφάλειας.
Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι για τα θέματα των UFO ή των εξωγήινων, είναι πιθανόν να σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντας αυτό το άρθρο γιατί θα θεωρήσετε τις πληροφορίες αυτές ως απίστευτες και εντελώς ‘τραβηγμένες’. Είναι ένα μακροσκελές άρθρο, έτσι μπορείτε αν θέλετε να μη συνεχίσετε.
Είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν πληροφορίες σχετικά με τον Αμερικανικό Μυστικό Πολεμικό Στόλο και την Majestic, την βαθιά μαύρη μυστική Ομάδα Μελέτης και Αντιμετώπισης θεμάτων υψηλής τεχνολογίας των UFO και των εξωγήινων. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρθούν πραγματικά έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την Majestic (MJ) και την ατζέντα των εξωγήινων η οποία τώρα αναπτύσσεται μέσω του ιδιωτικού τομέα, με ιδιαίτερα εξειδικευμένα, Μαύρα, Βαθιά-Μαύρα και Πέρα από Μαύρα προγράμματα, από εργολάβους της Άμυνας που βρίσκονται σε ομηρία από μια κακή ομάδα εξωγήινων.
Σε όσους ισχυρίζονται ότι αυτά τα θέματα σε αυτό το άρθρο δεν θα μπορούσαν ποτέ να κρατηθούν τόσο μυστικά και, ως εκ τούτου, πρέπει να είναι φαντασίες ή σαχλαμάρες, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να εξετάσουν όλες τις προσωπικές μαρτυρίες που παρουσιάζονται πλέον, όπως βίντεο από ανθρώπους με επικυρωμένη ταυτότητα αλλά και τα κενά της υψηλής ασφάλειας. Και αν σκεφτεί κανείς την απίστευτη μυστικότητα που περιέβαλλε το Manhattan Project κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και όλους τους διάφορους μηχανισμούς που εξελίχθηκαν μετά το κραχ και την ανάκτηση του σκάφους στο Roswell το 1947,καθώς και τον νέο Νόμο Εθνικής Ασφάλειας. Μηχανισμοί εκτεταμένων στεγανών που απαιτούν ειδική πρόσβαση, παρέχουν πλήρη κάλυψη για ορισμένα προγράμματα.
Τα προγράμματα αυτά κρατιούνται εντελώς "μαύρα" (κρυμμένα από κοινή θέα), μη αναγνωρίσιμα ακόμη και μέσα στην ίδια επιτροπή άμυνας ή ακόμα και από πολλούς προέδρους των ΗΠΑ, που ελέγχονται ως προς την απόλυτη ανάγκη να γνωρίζουν, εκτός από τους λίγους στην κορυφή της Μ.J . Και να εξετάσει τις απίστευτες προόδους στην επιτήρηση 24/7 που επιτρέπει άμεσες διορθώσεις για τυχόν εμφανή αδύνατα σημεία του απορρήτου. Αυτή η ‘’άμεση και συνολική εποπτεία" υποστηρίζεται από άκαμπτους κανόνες γνωστοποίησης που σχετίζονται με άμεσους και πλήρεις ‘τερματισμούς’ με μεγάλη ακρίβεια, παρέχει δε ένα απίστευτα αποτελεσματικό τείχος προστασίας από μεγάλες αποκαλύψεις. Και όμως στην πάροδο του χρόνου έχουν ούτως ή άλλως συμβεί διαρροές από στόμα σε στόμα και στη συνέχεια μέσω εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης του Διαδικτύου.
Πολλοί πληροφοριοδότες έχουν δώσει τη ζωή τους επειδή δεν μπορούσαν πλέον να δεχθούν το απίστευτο κακό και το υψηλό επίπεδο βρώμικων παιχνιδιών που παίζονται από τους ‘Λίγους Επιλεγμένους’. Όταν κάποιοι βαθιά αναμεμιγμένοι σε αυτά τα Μαύρα, Βαθειά-Μαύρα και Πέρα από-Μαύρα προγράμματα αρχίζουν να κατανοούν πραγματικά τις απίστευτα κακές συνέπειες για την κοινωνία, ιδιαίτερα την απόκρυψη της ελεύθερης ενέργειας, τις νέες μεθόδους θεραπείας ή ακόμα και την πρόληψη των ασθενειών, τότε κυριολεκτικά αισθάνονται ότι δεν μπορούν το ανεχθούν πια και ότι πρέπει να κάνουν κάτι. Αυτοί που έχουν ‘τερματιστεί’ λόγω αποκαλύψεων είναι πραγματικά χιλιάδες, αλλά ο αριθμός των ανθρώπων που δολοφονούνται μαζικά και χρησιμοποιούνται ως τροφή για τα κανόνια σε πολέμους για να αυξάνονται τα κέρδη των Λίγων Επιλεγμένων που παίζουν Παγκόσμια Παιχνίδια απαριθμούνται σε εκατομμύρια και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί δραματικά, εκτός εάν οι Εκλεκτοί Λίγοι πεθάνουν από γηρατειά προτού ξεκινήσει ένας καθολικός πυρηνικός Γ’ΠΠ (που στην πραγματικότητα πλησιάζει μέρα με τη μέρα), ή καθαιρεθούν από την εξουσία.
Αυτό το άρθρο είναι μια προσπάθεια να ανοίξει περισσότερο τις πόρτες των απορρήτων και να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους αναγνώστες και που μπορεί να τις βρουν χρήσιμες. Γιατί γράφω άρθρα όπως αυτό, λαμβανομένων υπόψη των πραγματικών κινδύνων, των απειλών και των επί χρόνια ποικίλων παρενοχλήσεων; Ναι, φαίνεται να υπάρχει πάντα ένα τεράστιο κόστος που καταβάλλουν οι πληροφοριοδότες και οι μανιακοί με την αλήθεια συγγραφείς και που το έχουν μάθει με τον δύσκολο τρόπο. Μου ζητήθηκε να το κάνω αυτό, ενώ την ίδια στιγμή έως τώρα μου παρέχεται κάλυψη και προστασία από τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη γης και βοοειδών στο δυτικό ημισφαίριο. Ελπίζω ότι αυτές οι πηγές θα συνεχίσουν να υπάρχουν και η προστασία θα συνεχιστεί.
Αν και αρκετοί διευθυντές του ‘Veterans Today’ μπορεί να έχoυν εξουσιοδότηση για Μαύρα, Βαθειά-Μαύρα και Πέρα από-Μαύρα προγράμματα για τον μυστικό διαστημικό πόλεμο ή και ακόμα να είναι μέλη της MJ, οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο δεν δόθηκαν από κανέναν εξ αυτών. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι οι κορυφαίοι διευθυντές του ‘Veterans Today’ χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και υποστηρίζουν τον ‘ανοικτό κώδικα’ συλλογής και ανταλλαγής πληροφοριών πάνω στις οποίες το ‘Veterans Today’ πραγματικά βασίζεται. Γιατί υπάρχει το ‘Veterans Today’που χρησιμοποιεί τον ανοιχτό κώδικα πληροφοριών; Επειδή οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν μπορούν πλέον να υποστηρίξουν κατασκόπους με βαθιά κάλυψη και συλλέγουν πληροφορίες μέσω παλιών συμβατικών μεθόδων, που δεν χρησιμοποιούνται πλέον.
Οι καλύτερες πληροφορίες έχουν αποκτηθεί από ’φίλους’ σε πραγματικές καταστάσεις, που αναφέρονται ως Ανθρώπινες Πηγές. Αυτό είναι κάτι που η κυβέρνηση των ΗΠΑ το έχασε όταν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών λίγο πολύ καταστράφηκαν από πολλούς κατασκόπους της σοβιετικής εποχής που διείσδυσαν στις ΗΠΑ, ειδικά ο Jonathan Pollard Jay, ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ένας κατάσκοπος της KGB ή της GRU και οι εκθέσεις του οποίου κατέληξαν στο Κρεμλίνο. Ο James Angelton της CIA ήταν υπεύθυνος για τις δολοφονίες πολλών εκλεγμένων πολιτικών και πολιτών με την αθώα του κάλυψη ως πρόβατο ή ως τυφλοπόντικας κυνηγός. Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι ήταν ανέκαθεν ο τυφλοπόντικας, που ενεργούσε για λογαριασμό του Ισραήλ. Γι αυτό έως σήμερα η Ισραηλινή Υπηρεσία Πληροφοριών έχει διαβρωθεί από Ρώσους που κράτησαν μυστικά στοιχεία στο Ισραήλ μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Οι συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι συγκλονιστικές, διότι γνωρίζουμε ότι όλες οι πληροφορίες της NSA κατεβαίνουν από δορυφόρους των ΗΠΑ κατευθείαν προς το Ισραήλ που είναι μυστικός ισότιμος εταίρος των ΗΠΑ στον τομέα των πληροφοριών.
Επειδή οι Ισραηλινές Υπηρεσίες Πληροφοριών αγνοούν πως έχει γίνει 100% διείσδυση από στοιχεία τα οποία παρέχουν στη συνέχεια όλες αυτές τις πληροφορίες της NSA στην Ρωσική Ομοσπονδία ,όλο το σύστημα πληροφοριών της Αμερικής έχει τεθεί σε κίνδυνο και η Ρωσική Ομοσπονδία τα έχει όλα σε συνεχή βάση. Αποδεικνύεται ότι ο ισχυρότερος, ο πιο πιστός δήθεν σύμμαχος της Αμερικής στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ δεν είναι μόνο εχθρός της επειδή επιτέθηκε στην Αμερική 09/11/01 αλλά έχει υπηρετήσει και ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής αμερικανικών πληροφοριών, που ξεπερνάει ακόμη και τον Pollard, και μοιράζεται πραγματικά το ίδιο δίκτυο που άφησε πίσω, παρέχοντας στην Ρωσική Ομοσπονδία την δυνατότητα να συνεχίζει να το χρησιμοποιεί για δικό της όφελος. Ευτυχώς ο Πρόεδρος Πούτιν φαίνεται να είναι πιο διατεθειμένος να αποφευχθεί ο πόλεμος, παρά να τον αρχίσει, καθώς οι ΗΠΑ είναι πλέον γνωστό ότι έγιναν μέρος του μεγαλύτερου πολέμου τρόμου και μήτρα η οποία περιλαμβάνει το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και το ΝΑΤΟ.
Και τώρα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι ο Pollard ήταν κατάσκοπος του Ισραήλ, όπως τόσοι πολλοί άλλοι της Μοσάντ κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών. Αυτή τη στιγμή το ‘Veterans Today’ έχει μακράν την καλύτερη πληροφόρηση από οποιοδήποτε άλλο πρακτορείο ή οργανισμό οπουδήποτε. Δεν θα βρείτε τέτοιες άμεσες ειδήσεις με βάση πραγματική και ‘επί τόπου’, πουθενά αλλού, παρά μόνο στο ‘Veterans Today’. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διευθυντές του ‘Veterans Today’ που μου επιτρέπουν αυτό το είδος του αντικειμένου, ακόμη και αν δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο του ή τα συμπεράσματά του. Κανένας άλλος οργανισμός δεν θα επέτρεπε αυτό το είδος άρθρων, που εκθέτουν τέτοια βαθιά μυστικά. Αυτό σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως το ‘Veterans Today’ έχει κάποιες σοβαρές πλάτες πίσω του.
Ορισμένοι γνώστες ισχυρίστηκαν πως τα παλιά στελέχη της Μοσάντ και οι Likudists είναι στην πραγματικότητα το τελευταίο προπύργιο της σοβιετικής αυτοκρατορίας, αλλά μείνετε συντονισμένοι γιατί οι PNACers και οι κορυφαίοι νεοσυντηρητικοί έχουν εργαστεί σκληρά για την οργάνωση πολλών σκηνοθετημένων γεγονότων σε στιλ Gladio (όπως η 9-11 -01) και προσποιούνται σκηνοθετημένες επιθέσεις (όπως στην Βοστώνη και το Sandy Hoax) μέσα στην Αμερική, στην μεγάλη τους προσπάθεια να μετατρέψουν την Αμερική σε δική τους Νεο-μπολσεβίκικη κρατική αστυνομία σε στιλ Στάζι για να αντικαταστήσουν την Σοβιετική Ένωση που κατέρρευσε από μόνη της. Αν δεν τους σταματήσει κάποιος, οι ‘Λίγοι Εκλεκτοί’ θα οργανώσουν πολλά περισσότερα, διότι ένα από τα κύρια μέρη της ατζέντας της ΝΤΠ είναι να πάρουν τα όπλα από το λαό. Αυτό κρίνεται απαραίτητο για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την Ατζέντα της παγκοσμιοποίησης στην τελική της μορφή. Χωρίς να πάρουν τα όπλα των Αμερικανών, γνωρίζουν ότι η επίτευξη της πλήρους ατζέντας τους θα είναι αδύνατη. Αυτήν την στιγμή, χάρη στο παγκόσμιο Internet, στη δική τους μυστική αστυνομία DHS και στους συμμάχους τους στην ανώτατη στρατιωτική διοίκησης των ΗΠΑ, αλλά και ανάμεσα σε πολλούς μυστικούς πράκτορες της άμυνας, συμβαίνει μια σημαντική διάσπαση και είναι αυξανόμενη μέρα με τη μέρα, και πολλοί αρχίζουν να συνδέουν τις τελείες και να κατανοούν την εγκληματική παραφροσύνη αυτών των Λίγων Εκλεκτών που πραγματικά κουμαντάρουν την MJ και όλα τα μυστικά Μαύρα προγράμματα.
Ο καλύτερος τρόπος για να συγκεντρώνονται αξιοποιήσιμες πληροφορίες, είναι μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο φίλων και ομοϊδεατών σε όλο τον κόσμο που μπορούν να παρατηρούν τα πραγματικά γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Η αλήθεια είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων και είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η μεγαλύτερη Συμμορία Οργανωμένου Εγκλήματος στον κόσμο ( η Χαζαρική Μαφία), που διευθύνεται από τους Παγκόσμιους Σιωνιστές (WZS), που εδρεύουν στο City του Λονδίνου και οι οποίοι χρησιμοποιούν τους Ισραηλινούς Likudist, δηλ. τους ‘Ισραήλ Πάνω απ’ Όλα-Διπλούς και Τριπλούς Πολίτες (PNACers και κορυφαίους νεοσυντηρητικούς), συμπεριλαμβανομένης της διαβόητης Εγκληματικής Συμμορίας των Μπους (BCC) για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους.
Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε ότι πρόκειται για το ίδιο σύνολο των Λίγων και Εκλεκτών που μοιράζονται το μυστικό για την Εξωγήινη Νοημοσύνη, την Ατζέντα για την Γεωδιαμόρφωση του Πλανήτη Γη και του πώς να απαλλαγούν από όλους τους ανθρώπους, σε εύθετο χρόνο και γιατί. Ναι, το μεγάλο μυστικό εδώ είναι ότι η κακή Ατζέντα της παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ, στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε, διευθύνεται και ελέγχεται από μια ενιαία ομάδα που δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται ότι είναι. Η Ατζέντα παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ είναι στην πραγματικότητα μια απόκοσμη ατζέντα, η οποία είναι τόσο απίστευτα σατανική που είναι αδιανόητη για τους περισσότερους ανθρώπους.
Η Majestic Twelve έχει μεταμορφωθεί σταδιακά με την πάροδο των ετών και δεν περιορίζεται πλέον σε δώδεκα επιλεγμένα μέλη ..
Άνθρωποι από πολλά διαφορετικά έθνη που έχουν πλήρως ελεγχθεί έχουν "εισαχθεί" και θεωρούνται μέρος αυτής της συνεχώς διευρυνόμενης μυστικής οργάνωσης.
Πολλοί από τους "αρχάριους" είναι πολύ νεότεροι και θα ήθελαν πραγματικά να δουν την πλήρη αποκάλυψη, την χρήση και την εφαρμογή της Ελεύθερης Ενέργειας και της τεχνολογίας της αντι-βαρύτητας.
Πραγματικά θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζήσουν όλοι οι άνθρωποι κάθε φυλής, θρησκείας και έθνους και να δουν το τέλος των πολέμων.
Πολλοί από αυτούς τους αρχάριους θέλουν το κάθε παιδί να πηγαίνει στο κρεβάτι με γεμάτο στομάχι, υγειονομική περίθαλψη για όλους και αφθονία αποκεντρωμένης ενέργειας με πολύ χαμηλό κόστος. Αντί του πολέμου θέλουν όλος ο κόσμος να εργαστεί για να κάνει την Γη ένα εξαιρετικό μέρος για να ζουν οι άνθρωποι, και να δοθούν κίνητρα για τη μείωση του πληθυσμού μέσω ενός υγιούς ελέγχου των γεννήσεων.
Αυτή η αύξηση του αριθμού των καινούριων μελών έχει δημιουργήσει μια αργή αλλά σίγουρη τάση στην Majestic αλλά και αυξανόμενη πίεση για «Αποκάλυψη».
Πολλοί της MJ θέλουν την μεγάλη αλλαγή, αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που εμποδίζει.
Ο ένας και σημαντικός παράγοντας που έχει μέχρι στιγμής σταματήσει την αποκάλυψη όταν φαίνεται πως είναι τόσο κοντά, είναι η δύναμη και η θέληση των ‘Λίγων Ελεγκτών’ στην κορυφή της MJ να "τερματίζουν με ακρίβεια" όποιον διασχίζει μια συγκεκριμένη γραμμή και όποιον θεωρείται σοβαρή και πιθανή απειλή για τα σχέδια συγκάλυψης της Majestic.
Δεν είναι αρκετό το να έχουν διαθέσιμους νοητικά ελεγχόμενους, άψυχους τηλεκατευθυνόμενους δολοφόνους τους οποίους να καλούν με ένα νεύμα για να τερματίζουν τις διαρροές εντός 24 ωρών κάθε ημέρα της εβδομάδας.
Είναι επίσης αναγκαίο να βεβαιωθούν ότι όλα μέλη της MJ-12 καθώς και εκείνα που έχουν ‘εισαχθεί’ πρόσφατα, να έχουν καταλάβει ότι αν υπερβούν τις επιτρεπόμενες παραμέτρους, θα ‘τερματίζονται’ άμεσα και με μεγάλη ακρίβεια. Με την λέξη ‘ακρίβεια’ εννοούν πως η απόφαση για ‘τερματισμό’ είναι τελεσίδικη, και κανένα ένδικο μέσο ή αναστροφή δεν θα είναι ποτέ δυνατή.
Αλλά ακόμη περισσότερο αυτή η διαβεβαίωση πρέπει να κοινοποιείται στις μάζες με κάποιο τρόπο για να υπάρχει η βεβαιότητα ότι όποιος σκοντάφτει σε μια επαφή με εξωγήινους ή ανακαλύπτει την τεχνολογία τους, πρέπει να καταλάβει, πως όταν δεχθεί μια επίσκεψη και μια προειδοποίηση να σιωπήσει από τους ‘Άνδρες με τα μαύρα’ (MIB), καλύτερα να συμμορφωθεί ή να αντιμετωπίσει άμεσο ‘τερματισμό’. Αυτό είναι το σημείο όπου βοηθούν οι ταινίες του Χόλυγουντ και οι διάφορες επιτρεπόμενες διαρροές στον δευτερεύοντα κίτρινο τύπο.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με εξωγήινους και προηγμένα σκάφη αντιβαρύτητας (οι AGC) διαρρέουν και διαχέονται στις μάζες ούτως ή άλλως.
Τέτοιου είδους πληροφορίες διέρρευσαν μέσω καλοφτιαγμένων τηλεοπτικών εκπομπών από το CMMM όπως το ‘Υπόστεγο Ένα’ και οι ‘Αρχαίοι Εξωγήινοι’ (Hanger One and Ancient Aliens) . Προφανώς, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν κάποιες μεγάλες ‘πλάτες’ που διασφαλίζουν ότι αυτές οι εκπομπές επιτρέπονται.
Δεν ξέρουμε τι είδους συμφωνία έχει γίνει με την MJ για να το επιτρέπει αυτό. Ίσως κάποια συμφωνία αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ των Αρχαρίων και των κορυφαίων ελεγκτών, των ‘Λίγων Εκλεκτών’ για αργή σταδιακή αποδέσμευση πληροφοριών. Αυτό θα μπορούσε να έχει κάποιους χρήσιμους σκοπούς, για την παγκοσμιοποίηση, και ίσως να ενθαρρύνει ολόκληρο τον κόσμο να εργάζεται από κοινού. Η παρουσίαση παράξενων εξωγήινων φαινομένων τείνει να ενώνει τους λαούς γύρω από έναν κοινό άγνωστο.
Από την καταπληκτική δουλειά του Trevor Paglin για τα σήματα βραχίονα και στολής των μαύρων προγραμμάτων. Αυτά τα σήματα δεν καλύπτονται από την εθνική ασφάλεια και έτσι αφέθηκαν να διαρρεύσουν. Κάθε πρόγραμμα τείνει να έχει το δικό του σήμα και αυτό βασίζεται σε εμπιστευτικές πληροφορίες, που συχνά αναμιγνύονται με δηκτικό, ‘μαύρο’ χιούμορ. Σημειώστε το κόκκινο σημάδι στο ΝΔ τμήμα των ΗΠΑ όπου συναντώνται αρκετές πολιτείες. Αυτό δείχνει τις κύριες κοινές εξωγήινες/ΗΠΑ βάσεις, μερικοί ισχυρίζονται πως υπάρχουν ‘αστροπύλες’ εδώ, που επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε άλλους κόσμους. Σημειώστε τον εξωγήινο και τον ιπτάμενο δράκο με την μορφή φιδιού. Ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχουν αστροπύλες, όπου υπάρχουν πολλές θεάσεις UFO, και αυτό περιλαμβάνει το Νότιο Πόλο.
Άκαμπτοι παράμετροι εξακολουθούν να εφαρμόζονται σε ορισμένους κανόνες που θεσπίζονται από τους ‘Λίγους Εκλεκτούς’.
Αλλά γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι οι ‘Λίγοι Εκλεκτοί’ έχουν θέσει ορισμένους σαφείς κανόνες και όρια στο τι μπορεί να αποκαλυφθεί από εκείνους που έχουν "εισέλθει" στην MJ. Και αν παραβιάσουν αυτές τις παραμέτρους, υποτίθεται πως γνωρίζουν ότι θα ‘τερματιστούν’ αμέσως .
Είναι ενδιαφέρον, πως ακόμη και με την ύπαρξη των πολύ αποφασισμένων να τερματίζουν γρήγορα τις τυχόν διαρροές που αυτοί οι ‘Λίγοι Εκλεκτοί’ θεωρούν απειλή για την εξουσία τους στον Τραπεζικό τομέα, στην άμυνα, στο πετρέλαιο και την διακίνηση ναρκωτικών, οι διαρροές συμβαίνουν παντού. Και εδώ είναι το γιατί.
Αυτές οι διαρροές είναι μικρές, προοδευτικές και οφείλονται στην αδυναμία των ‘Λίγων Εκλεκτών’ να ελέγξουν πλήρως το Παγκόσμιο Διαδίκτυο που είναι η Νέα Τυπογραφική Μηχανή του Γουτεμβέργιου. Οι από στόμα σε στόμα διαρροές διαχέονται και σε άλλους που δεν έχουν σοβαρό βαθμό, που γράφουν άρθρα που καταλήγουν να δημοσιεύονται και που παίρνουν μια σταθερή θέση στο Διαδίκτυο. Μερικά από αυτά είναι ψευδείς διαρροές και είναι ίσως "αποκαλύψεις για κάλυψη", ενώ πολλοί άλλοι βασίζονται σε έγκυρες πληροφορίες. Αλλά οι μικρές διαρροές μπορούν να συνδεθούν και να δώσουν με την πάροδο του χρόνου την γνώση πολύ μεγαλύτερων. Και αυτό είναι ό, τι έχει συμβεί.
Η MJ έχει γίνει ένα διαρκώς διευρυνόμενο μυστικό εργαλείο για την προώθηση της Ατζέντας για την παγκοσμιοποίηση και την ΝΤΠ.
Οι περισσότεροι από τους αρχάριους της MJ, δεν γνωρίζουν πως η ατζέντα είναι πραγματικά μια εξωγήινη Ατζέντα μιας ομάδας, που είναι τα πιο ισχυρά, τα πιο σκοτεινά, και πραγματικά αντι-ανθρώπινα, κοσμικά / πνευματικά παράσιτα που ειδικεύονται στην ‘αρπαγή ψυχών’ δηλ. την ‘δολοφονία ψυχών’, τον τραυματικό έλεγχο του νου, τις ανθρωποθυσίες, την δημιουργία κοινωνικών αναταραχών και πολέμων, και την δημιουργία κακών πέρα από οτιδήποτε ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να φανταστεί.
Η MJ έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα μυστικό μέσο για την απόκτηση πρόσβασης στις ανώτατες ηγεσίες των μεγάλων εθνών του κόσμου. Αυτή η πρόσβαση και η επιρροή ποτέ δεν θα ήταν δυνατή χωρίς να τρομοκρατήσουν αυτούς τους ηγέτες και παράλληλα να τους εντυπωσιάσουν με τις δυνατότητες που έχουν χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία στην ανάπτυξη προηγμένων σκαφών.
Οι πιο δύσκολοι ηγέτες που ρέπουν προς τον λαϊκισμό ‘εισάγονται’ σε μία ή περισσότερες ειδικές συμφωνίες και ακόμη σε κοινές δραστηριότητες ‘έρευνας και ανάπτυξης’ με ορισμένες εξωγήινες ομάδες. Αυτό συνήθως είναι αρκετό να τους βάλει ‘στο κόλπο’.
Αν μπουν ‘στο κόλπο’ αλλά παρ’όλ’αυτά δεν συμφωνούν, τότε υποστηρίζονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης και εναλλακτικοί ηγέτες προωθούνται στη θέση του. Στη συνέχεια, ο ‘αντιστασιακός’ ηγέτης ‘τερματίζεται’ με πολύ πονηρά και εξελιγμένα μέσα όπως την οργάνωση πραξικοπημάτων, ή με ψεκασμό στο άμεσο περιβάλλον του, από άτομο υπεράνω υποψίας, Θαλίου, το οποίο αναπτύσσει ταχέως ένζυμα καρκίνου.
Καμιά φορά, δισκία ραδιενεργών ισοτόπων ταχείας δράσης μπαίνουν κάτω από την καρέκλα του στόχου ή σε μικρή απόσταση από όπου κάθεται ή κοιμάται. Αυτά έχουν σχεδιαστεί έτσι, που να είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπιστούν κατά την αυτοψία, εκτός εάν ο παθολογοανατόμος είναι ειδικός σε όλους τους τύπους των τοξικολογικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών για δηλητηρίαση ισοτόπων.
Συχνά οι παγκόσμιοι ηγέτες που "εισέρχονται" βυθίζονται στην ιδεολογία ότι πολλοί από αυτούς τους εξωγήινους συνιστούν σοβαρή απειλή για τους ανθρώπους και ότι συμμετέχουν πλέον σε σοβαρό πόλεμο εναντίων τους, από τον οποίον εξαρτάται η ύπαρξη της ανθρώπινης φυλής. Η ιδέα που τους βάζουν είναι ότι, αν δεν συνεργαστούν με τα μέλη της MJ, το έθνος τους δεν θα έχει σοβαρή προστασία από αυτές τις επιθετικές, αντι-ανθρώπινες εξωγήινες οντότητες.
Αυτή η σκέψη είναι ένα ψέμα, κατά κάποιον τρόπο, με μία εξαίρεση όσον αφορά στην μυστηριώδη ομάδα που αναφέρεται ως Δράκοι, που είναι οι πραγματικοί ‘κορυφαίοι σαράφηδες και ηγέτες της Κεντρικής Τράπεζας’, λόγω του υποτιθέμενου πλήρους ελέγχου τους επί αυτών που ελέγχουν την Οικονομική Περιοχή του City του Λονδίνου (COL). Και όπως πολλοί αντιλαμβάνονται το COL είναι η πλουσιότερη δύναμη και η πιο σατανική περιοχή απ’ οπουδήποτε, μια ιδιωτική χώρα με τους δικούς της πρεσβευτές, όπως το Βατικανό. (Σημ ΓΒ: και την Washington DC.)
Συνεχίζεται……..
Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή: