Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

"H Καναδική κυβέρνηση μελετά την αποστολή στρατευμάτων στην Ουάσινγκτον για τη σύλληψη FED Γκάνγκστερ" (Ανανεωμένο)

από τον Benjamin Fulford
15 του Δεκεμβρίου του 2015
Η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του Καναδά με επικεφαλής τον Τζάστιν Τρουντό έχει ενημερωθεί για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να απελευθερώσουν τον αμερικανικό λαό από τις φασιστικές κλικες ολιγάρχειας που κατέλαβε την εξουσία εκεί σε μια παράνομη ενεργεια πραξικόπημα μετά την 11 του Σεπτέμβρη του 2001 με την ψεύτικη σημαία στις επιθέσεις........! Η πρόταση έγινε από την White Dragon Society στο ακόλουθο μήνυμα που αποστέλλεται στον συγγραφέα στις 14 Δεκεμβρίου, 2015:

"Το White Dragon Society προσφέρεται να υποστηρίξει πλήρως τον Τζάστιν Τρουντό αν διατάξει το καναδικό στρατό για να πορευτούν στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συλλάβει τους εγκληματίες εκεί που είναι υπεύθυνοι για παράνομες εισβολές και μαζικές δολοφονίες." Όπως είπε και ο Μέγας Αλέξανδρος, " η τύχη ευνοεί τον τολμηρό. » ο Τρουντό μπορεί είτε ....να ηγηθεί μια αίσθηση καλή έθνος ''ουράνιο τόξο'' και ατέλειωτα ...... να συζητουμε τέτοια πράγματα όπως ......" θέματα ισότητας των φύλων " !!!! ---------ή, αυτός μπορεί να καταλάβει το πεπρωμένο από τα κέρατα !!! ......και να απελευθερώσουν τον πλανήτη με την απελευθέρωση από τον αμερικανικό λαό.
Το μήνυμα WDS στον συγγραφέα Διαβάστε επίσης «Σας υποσχόμαστε την υποστήριξη της Ευρώπης, το Πεντάγωνο, και η συμμαχία BRICS αν ο Τρουντό, θα βοηθήσει να απελευθερώσει τον κόσμο των απατεώνων μη κρατικών φορέων με έδρα τις ΗΠΑ. "Ανώτεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε ότι θα συνεργαστεί με την καναδική στρατιωτική δυναμη αν κινούνται σε αυτές τις δύο πόλεις με σκοπό τη σύλληψη των εγκληματιών που εχουν την βαση τους εκεί. Επίσης, είναι πρόθυμοι να εξετάσουμε την ενσωμάτωση των Ηνωμένες Πολιτείες με τις Ηνωμένες Πολιτείες του Καναδά, εφόσον μια τέτοια κίνηση υποστηρίζεται από το λαό σε δίκαιες εκλογές. τωρα Η Rothschild / Ευρωπαϊκή βασιλική οικογένεια η φατρία που εχει de facto τον έλεγχο της Ευρώπης υποστηρίζει επίσης την WDS σύμφωνα με τον ειδικό απεσταλμένο τους που έστειλαν να συναντηθεί με εκπροσώπους των WDS στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα, οπως των WDS οι πηγές ειπαν .
Εν τω μεταξύ, η Khazarian μαφία που εχει ελεγχόμενη την χώρα του Ισραήλ, έστειλε τον Πρόεδρό τους, Reuven Rivlen την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον αμερικανό κυβερνητικό εκπρόσωπο στην εταιρική κυβερνηση Μπαράκ Ομπάμα. Κατά τη συνάντηση ζήτησε ο Rivlen .απο την αμερικανική εταιρεια του καθεστώτος βοηθεια για τον εφοδιασμό του Ισραήλ με 10 χρόνια ανοχη πληρωμης στην αξία των όπλων. οι ΗΠΑ Εχουν πει "όχι" ακριβώς όπως ειπαν και την πρωτη φορα στο αφεντικό του, τον εγκληματία πολέμου Μπέντζαμιν Νετανιάχου, του το είχαν πει το Νοέμβριο. Το γεγονός ότι η ισραηλινή συμμετοχή στο ISIS και την κλοπή πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή είναι πλέον γνωστή μεταξύ του στρατού και των μυστικών τους οργανισμούς όλου του κόσμου σημαίνει ότι το σάπιο καθεστώς δεν έχει καμία κρατική υποστηριξη απο κανενα κρατος οπου άφησαν επισης εκτός την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. για την αναμιξη τους στο ISIS .

Η απελπισμένη αίτηση όπλων των ΗΠΑ , ήρθε καθως !! ο πόλεμος κατά της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ, την Τουρκία και κατα του ναζιστικου μισθοφορικου στρατόυ Συμμαχίας στη Μέση Ανατολή εντείνεται. Σε αυτό το μέτωπο οι πηγές του Πενταγώνου λένε πως η Ρωσία ξεκίνησε με πυραύλους κρουζ την περασμένη εβδομάδα για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες. Η έναρξη προοριζόταν ως μια προειδοποίηση προς την Τουρκία, το Ισραήλ και το "ISIS στη Λιβύη,« ότι οι Ρώσοι ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα, εάν είναι απαραίτητο για να σταματήσει η συνεχιζόμενη κλοπή πετρελαίου από αυτούς τους αδίστακτους φορείς. Όταν ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πρόσφατα ότι "ελπίζει οτι ..... τα πυρηνικά όπλα δεν θα είναι αναγκαία για την καταπολέμηση των τρομοκρατών", ------- αναφερόταν στην κατάσταση των χορηγών τους το Ισραήλ, την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία. -----Οι Ρώσοι έχουν επίσης «πάγιες εντολές για να βυθισουν τουρκικά και ισραηλινά υποβρύχια", εαν αυτο πρεπει να γινει , ανέφεραν οι πηγές του Πενταγώνου. Λάβετε υπόψη ότι και οι δύο οι τουρκικές και οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις ειναι πλεον γειωμένες και το πολεμικό ναυτικό τους το απέκλεισαν.

Το καθεστώς στη Σαουδική Αραβία μπορεί να καταρρεύσει πριν προκύψει οποιαδήποτε ανάγκη να χρησιμοποιήσει η ρωσια πυρηνικά όπλα. Οι τελευταίες ειδησεις κατα τα ιρανικα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι της Υεμένης δυναμη στρατευμάτων "εξαπέλυσε επίθεση στη στρατιωτική βάση αλ-Sidrah στην περιοχή Wazi'iyah της Ta'izz."

http://www.presstv.ir/…/Yemen-Saudi-Arabia-Taizz-Marib-Ansa…

Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε της Υεμένης τα στρατεύματα βρίσκονται τώρα σε απόσταση βολής από την Σαουδική κατασταση - πολιτικό κεφάλαιο του Ριάντ και τη θρησκευτική πρωτεύουσα της Μέκκας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το σύνολο των διαφόρων πρίγκιπων να προβαινουν σε άδειασμα των τραπεζικών λογαριασμών τους και να φεύγουν από τη χώρα.

ο ΧΑΖΑΡΙΚΟΣ ( Khazarian ) έλεγχος του όχλου Khazarian των Ηνωμένων Πολιτειών επίσης καταρρέει. Αυτό είναι τώρα ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ να δει καποιος στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης όπως μπορεί να φανεί αυτο από το γεγονός ότι η Ashleigh Μπάνφιλντ το πρωί της Τρίτης στο CNN ανέφερε ότι «Από την περίοδο 1980-1985 υπήρχαν και ειχαν αναφερθεί 18 τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τους Εβραίους, 15 εκ των οποίων ενεργειων διαπραχθησαν από την εβραϊκή ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ οργανωση Defense League. "

«Ο επικεφαλής της εβραϊκής ΑΥΤΗς ΟΡΓΑΝΝΩΣΗς JEWISH Defense League. " ήταν στη φυλακή εν αναμονή της δίκης ... κατηγορείται ότι προσπάθησε να βομβαρδίσει ένα τζαμί στο Culver City, προσπαθώντας να βομβαρδίσει το γραφείο [Γερουσιαστή των ΗΠΑ] Darrel Issa, που ειναι αραβικο -Αμερικανός."

http://www.jpost.com/…/In-reported-cases-of-Jewish-terror-a…

Είναι σαφές ότι τα εταιρικα μέσα ενημέρωσης είναι τελικά που συνειδητοποιούν ότι πρέπει είτε να αρχίσουν να αναφέρουν την αλήθεια ή αλλιώς θα εξαφανιστουν .

Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ δεν πρόκειται, να ''πανε'' σύμφωνα με το σενάριο της κλίκας . Οι Ρότσιλντ θέλουν απο την πλευρά τους και για αυτο διάλεξαν την υποψήφια τους Χίλαρι Κλίντον να αναλάβει ως Πρόεδρος των ΗΠΑ την εταιρική διακυβέρνηση το επόμενο έτος, αλλά φαινεται όλο και πιο απίθανο γεγονος , αφου αυτή αντιμετωπίζει και ποινικές διώξεις. ο Τζεμπ Μπους, ο υποψήφιος του αιώνιου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας" με την φατρία της κλίκας είναι ήδη έξω από το προεδρικη '' εικόνα '' για τις ΗΠΑ και μπορεί επίσης σύντομα να είναι στη φυλακή.

Εν τω μεταξύ, ο Ρεπουμπλικανιός πρωτοπόρος Donald Trump έχει ακυρώσει το ταξίδι του στο Ισραήλ, επειδή "ξέρει οτι το Ισραήλ ( εχει σχεση με την επιθεση κατα τις ιαπωνιας με το καταστροφικο τσουναμι )-------nuked Αμερικής -----για το 9/11,« τις CIA οι πηγές λένε.

Επιπλέον, το Πεντάγωνο των ΗΠΑ κάλεσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της εταιρικής κυβερνησης του Μπαράκ Ομπάμα στις 14 Δεκεμβρίου και να του καταστήσουνε σαφές σε αυτόν οτι θα πρέπει να αντιτίθεται στο σχέδιό του Khazarian μαφιόζου γερουσιαστή John McCain και να τον σταματησουν απο το σχεδιο του να στείλει 100.000 αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ για να αρπάξουν το πετρέλαιο και την ''καταπολέμηση'' της ...... Ρωσίας.

οι Khazarian ολιγάρχες του όχλου της μαφιας τους , είναι υπό επίθεση από πολλές χώρες τώρα. Στις ΗΠΑ, η προσπάθεια του Ντικ Τσέινι να συγχωνεύσει το Halliburton του με τον Hughes Jame είναι Μπέικερ εμποδίζεται από την αντιμονοπωλιακή ανησυχία βαση του νομου σχετικα με αυτο . Το ίδιο ισχύει και για μια σκευωρία προσπάθεια να συγχωνεύσει Dow και Dupont και να δημιουργήσει μια «χημική κατασταση σπόρων ΓΤΟ δυοπώλιο» με τη Monsanto.

-----------Η κύρια πηγή της δύναμης του όχλου των Khazarian, η Federal Reserve Board, που είχε εργασιών της τις ΗΠΑ , κατασχέθηκαν τωρα ολα πουειχε στα χερια της από το Πεντάγωνο. ------------Τώρα η Fed έχει μηνυθεί για τρισεκατομμύρια δολάρια κατα την αξία της απάτης , από πληροφοριοδότη της Fed μαθαμε οτι σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ εκανε μια προσπαθεια με χρήματα που έχουν κλαπεί από αυτή την εγκληματική ( ίδρυμα ). οργανωση
Δείτε αυτό το έγγραφο

http://www.scribd.com/…/Amended-Complaint-Federal-Reserve-w…

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Rockefeller παραμένει στο καταφύγιο. των Rockefeller η πετρελαϊκή εταιρεία Exxon Mobil είναι που δοκιμάζεται από τον ελεγχο στην Νέα Υόρκη με τους εισαγγελείς , για τα ψέματα για την αλλαγή του κλίματος. Μια προσπάθεια από τους Rockefeller με την ελεγχόμενη εταιρεια τους την General Electric να πωλήσει τμήμα της συσκευής τους για την Electrolux είναι επίσης αποκλεισμένη. Οι Ροκφέλερ, έχουν επίσης εξαφανιστεί από την Ιαπωνία. Έχουν πωληθεί οι δραστηριότητές τους της Citibank εκεί και εχουν διακοπή της λειτουργίας της πετρέλαικης εταιρειας Exxon Mobil και αυτο είναι μέρος της γενικότερης υποχώρησης από τη χώρα αυτή.

Επίσης, οι Κινέζοι εισαγγελείς κλείνουν μέσα στο Μακάο τυχερά παιχνίδια που ανοικουν στον μεγιστάνα Sheldon Adelson, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο κύριος παράγοντας που ελέγχει η Khazarian κλικα μαφια που επισης ελεγχει την Ρεπουμπλικανικη φατρία της πολιτικης παρωδίας των Khazarian χαζαρων στην Ουάσιγκτον.------------
----------------------------Μία από τις σημαντικές πηγές των κονδυλίων για την φασιστική Nazionist Ιησουιτών Khazarian Μαφία είναι η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης που είναι νηολογημένα σε ένα επιβλητικό $ 3.090 δισεκατομμύρια το 2014, και αναμένεται να ανεβαίνουν σε $ 3.570 δισεκατομμυρίων το 2017, μόνο στις ΗΠΑ.------------



Πηγή:
Σπυριδων Αγγελου
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ