Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

"ΑΤΙΑ στο κατεστραμμένο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα" (video)

Τα επίπεδα ακτινοβολίας στη δυτική ακτή της Αμερικής είναι υψηλότερα από ποτέ και ο Ειρηνικός ωκεανός αργοπεθαίνει αλλά φαίνεται ότι τα ΑTIA δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον για την μολυσμένη Φουκουσίμα.

Η ακτινοβολία στην Βόρεια Αμερική ως αποτέλεσμα της καταστροφής στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα είναι τεράστια. Οι επιστήμονες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεργάζονται σε μια μαζική συγκάλυψη της καταστροφής της περιοχής. Δεδομένου ότι η καταστροφή του εργοστασίου έγινε τον Μάρτη του 2011 με χιλιάδες ραδιενεργό υλικό να καταλήγει στην θάλασσα και στον αέρα.



Τεράστιες ποσότητες ραδιενεργού νερού διέρρευσε στον ωκεανό αλλά και ενα μεγάλο μέρος των αποβλήτων κατάληξε στην επιφάνεια και τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού. Μια έρευνα από την Αμερικανική Γεωφυσική Ένωση έχει δείξει ότι στην Αλάσκα τα επιπέδα ραδιενέργειας στην Καλιφόρνια έχουν αυξηθεί και συνεχίζουν να αυξάνονται ακόμη περισσότερο.

Η ραδιενεργός μόλυνση από το καταστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και έχουμε να κάνουμε με μια τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης από όλες τις κυβερνήσεις στον κόσμο. Ένα περίεργο φαινόμενο είναι το γεγονός ότι πρόσφατα ένας αριθμός ΑΤΙΑ αναφέρθηκαν πάνω από το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα.

Δείτε τα δυο απίστευτα βίντεο πάνω από την Φουκουσίμα

Δείτε επίσης:

"Πυρηνική μόλυνση σε όλον τον Πλανήτη. Φουκουσίμα - Τσερνομπίλ!" (Βίντεο)



Πηγή:
katohika.gr