Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

"Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ"

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-«Στο παρελθόν πλήθος Ελλάνιων κειμένων έχει καταστρα­φεί, από τους γήινους συνεργάτες των αποστατών. 


-Τα κείμενα αυτά περιείχαν τη σοφία της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ". -Ένας μεγάλος αριθμός των κειμένων αυτών φυλάχθηκε για να μην καταστραφεί, ενώ άλλα φυλάσσονται για να μην πληρο­φορηθεί ο κόσμος το περιεχόμενό τους γιατί θα ανέτρεπε πολλά απ' αυτά που σήμερα θεωρείτε σωστά.



-Μετά τις τελευταίες επεμβάσεις του Προμηθέα στο ανθρώπι­νο είδος και πριν την αναχώρησή του, παρέδωσε τη Διαθήκη στους Ελλάνιους.

-Η Διαθήκη περιείχε τις εντολές του Ιερού Άρ­χοντα Φωτός προς αυτούς».

-«Κοινοποιήσατε γρήγορα τη Διαθήκη του Προμηθέα όπως αυτή θα σας δοθεί.


Η γηινη τεχνολογικη εξελιξη ακολουθησε πορεια αντιθετη με τους συμπαντικους νομους και εχει εξελιχθει επικινδυνα. 

--Ειναι καταστροφικη για τον ανθρωπο και όλα τα οντα του πλανητη. Ευρισκεσθε εκτος συμπαντικης αποστολης και στα προθυρα αυτοκαταστροφης. Επιστρεψατε στις Ελλανιες αξιες ''ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ'' και ''ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ'' για να ισορροπηθει ο πλανητης.Πρεπει να σταματησουν οι ενεργειες ατοκαταστροφης.

-- Ερωτηση: Υπαρχουν περιθωρια θεραπειας των καταστροφων που προκαλεσαμε;
-- Απαντηση: Απαιτειται νεα τεχνολογια που δεν διαθετετε για τον καθαρισμο του πλανητη σε στερια, θαλασσα και αερα. Πρεπει να σταματησει η παραπερα καταστροφη του γιατι σε λιγοτερο από εικοσι ετη θα γινει μη αναστρεψιμη, με δικη σας ορολογια.

-Η μη ελεγχομενη τεχνολογια είναι ο μεγαλυτερος εχθρος που θα σας αφανισει. Οχι μονο δεν την ελεγχετε αλλα αυτή σας ελεγχει και ειστε υποδουλοι της. Την θεοποιησατε και δεν βλεπετε ότι αυτοκτονειτε.!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ