Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ - ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ

Ένα συγκλονιστικό άρθρο του Preston James στους "Veterans Today"

Η Ρωσική Ομοσπονδία χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο όπλο στον μυστικό πόλεμο που διεξάγει εναντίον της αρρωστημένης κλίκας που ποδηγετεί τον λεγόμενο "Ελεύθερο Κόσμο". Και είναι απίστευτα αποτελεσματικό το νέο αυτό όπλο, που δεν είναι άλλο από την χρήση της πραγματικής αλήθειας για την ταχεία εξουδετέρωση της παγκόσμιας ηγεμονίας της Μαφίας των Χαζάρων
Σημείωση: Το άρθρο βασίζεται σε παλιότερα άρθρα για το θέμα αυτό. Για όσους δεν τα έχουν διαβάσει, η ανάγνωση του παρόντος είναι πιθανό χάσιμο χρόνου και θα είναι δύσκολο να αντιληφθούν τις πληροφορίες που παρέχονται.


Τα κύρια σημεία του άρθρου:
- Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών, ο πλανήτης έχει τεθεί υπό έλεγχο από το μεγαλύτερο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος που υπήρξε ποτέ: Την Khazarian Mafia. Το συνδικάτο αυτό του εγκλήματος έχει μια καλά οργανωμένη ιεραρχία σε όλο τον κόσμο και έναν απίστευτα κακό πυρήνα.
- Οι περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις ελέγχονται από ένα μολυσμένο δαίμονα, που κάθεται στην κορυφή της ιεραρχίας του συνδικάτου και που λειτουργεί ως το μεγαλύτερο παράσιτο του κόσμου και της ανθρωπότητας.
- Η ιεραρχία της Μαφίας των Χαζάρων αποτελείται από τις μεγαλύτερους διπρόσωπους ψεύτες και εγκληματικά παράφρονες ψυχοπαθείς του κόσμου, τους οποίους η Μαφία έχει προωθήσει στις υψηλότερες θέσεις όλων των κυβερνήσεων.
Για να φτάσουν στις υψηλότερες βαθμίδες της ιεραρχίας, τα άτομα αυτά πρέπει να συμμετέχουν σε αποκρυφιστικές τελετές που είναι απίστευτα κακές. Αυτές οι τελετουργίες εξαγάγουν ότι έχει απομείνει από τις ψυχές τους και τις αντικαθιστούν με μια οντότητα, ένα κοσμικό παράσιτο στο οποίο "μεταβιβάστηκαν". Αυτό εξηγεί και την άθλια πίστη τους στους λίγους κορυφαίους ηγέτες της Χαζαριανής Μαφίας.
- Κάποιοι αναφέρουν πως η ιεραρχία της Μαφίας των Χαζάρων ελέγχεται από τους ξεπεσμένους Nephilim, όπως μερικοί γνώστες τους έχουν αποκαλέσει και πρόκειται για εξωγήινα παράσιτα που έχουν κλωνοποιηθεί και μεταβιβάστηκαν από ένα κακό αφέντη και διοικούνται από αυτόν. Τον αναφέρουν ως Δράκο (Draco), ενώ άλλοι αναφέρονται στον πανάρχαιο Εωσφόρο.
- Γιατί είναι διαφορετικοί μέσα στα υψηλότερα κλιμάκια της Ρωσικής Ομοσπονδίας; Γιατί ο Πούτιν και οι σύμβουλοί του, άρχισαν να λένε την αλήθεια για τα περισσότερα ζητήματα, και να χρησιμοποιούν την αλήθεια ως όπλο ενάντια στο κακό των δυτικών εθνών, τα οποία όλα έχουν καταληφθεί από το μεγαλύτερο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο, την Khazarian Mafia;
Φαίνεται ότι οι ηγέτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακάλυψαν ότι η αλήθεια είναι το εισιτήριό για την ευημερία μέσω της έκθεσης της στον κόσμο, αποκαλύπτοντας το γεγονός ότι όλα τα ελεγχόμενα Δυτικά ΜΜΕ και όλα τα κυβερνητικά συστήματα βασίζονται στα μεγάλα ψέματα της Χαζαριανής Μαφίας, στην προπαγάνδα - και ότι αυτή η έκθεση της αλήθειας μέσω του Διαδικτύου μπορεί πραγματικά να διαβρώσει την Παγκόσμια Ηγεμονία της Μαφίας και να την αποδομήσει.
Ο Πούτιν και οι σύμβουλοί του γνωρίζουν ότι Μαφία των Χαζάρων προσπαθεί να καταστρέψει τη Ρωσία ως ένα κυρίαρχο έθνος και να το κρατήσει σκλαβωμένο για 1.000 χρόνια. Ο Πούτιν γνωρίζει επίσης ότι η Μαφία χρησιμοποιεί το ISIS, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ τριγύρω από τη Ρωσική Ομοσπονδία για να την πνίξει οικονομικά.
Ο Πούτιν έχει επίγνωση του γεγονότος ότι οι συμφωνίες ελευθέρων συναλλαγών ΤΤΙΡ και TPP είναι απόπειρες υπονόμευσης της οικονομίας της Ρωσίας. Έχει επίγνωση του γεγονότος ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραβιάζει τη Συμφωνία Συνεργασίας για τον τερματισμό του Ψυχρού Πολέμου, την οποία υπέγραψε με τη νέα Ρωσική Ομοσπονδία.
Ο πρόεδρος Πούτιν έχει γίνει ένα master παίκτης σκακιού που έχει μάθει πώς να αναπτύσσει την αλήθεια και να εκθέτει μεγάλα ψέματα της Χαζαριανής Μαφίας, τις ψευδείς αφηγήσεις και την προπαγάνδα και είναι σε θέση να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να διεισδύει και να υπερισχύει στα ελεγχόμενα Major ΜΜΕ (CMMM) και mind-kontrol.
Σύνοψη:
Είναι προφανές ότι ο Πούτιν και οι σύμβουλοί του έχουν κατανοήσει ότι η αλήθεια είναι το απόλυτο όπλο για την αποδυνάμωση και την αποδόμηση της Μαφίας των Χαζάρων. Η ανάπτυξη αυτής της αλήθειας πυροδοτεί μια αυθόρμητη ανάδυση λαϊκισμού σε όλο τον κόσμο, που μοιάζει να είναι αρκετά ισχυρή για να γκρεμίσει την Μαφία και την ιεραρχία της μια για πάντα.
Κάποιοι αμφισβητούν τη γνησιότητα του Πούτιν και τον βλέπουν ως ένα πανούργο καιροσκόπο ο οποίος χρησιμοποιεί την αλήθεια ως διαπραγματευτικό ατού για να κερδίσει παραχωρήσεις από τους κορυφαίους ηγέτες της Χαζαριανής Μαφίας, προκειμένου να αποκτήσει μια καλύτερη οικονομική θέση στον κόσμο η Ρωσική Ομοσπονδία.
Αμφιβάλλω ότι ο Πούτιν είναι ένας απατεώνας και σίγουρα μπορεί να το αποδείξει με την απελευθέρωση όλων των ρωσικών πληροφοριών (που είναι τεράστιες) και που αποδεικνύουν πώς, εξ ονόματος της Μαφίας των Χαζάρων το Ισραήλ έκανε την επίθεση στην Αμερική στις 9 -11-01, βοηθούμενο από τους ισραηλινο-αμερικανικούς προδότες διπλή υπηκοότητας, γνωστούς και ως τους κορυφαίους νεοσυντηρητικούς PNACers.
Πλέον, γνωρίζουμε ότι ο Πούτιν δεν είναι εθισμένος στο καρτέλ του πετρελαίου των Χαζάρων, λόγω της προθυμίας του να μειώσει την τιμή του αργού κάτω σε ό, τι πραγματικά αξίζει. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Ρωσία διαθέτει διάφορα συστήματα Ελεύθερης Ενέργειας..
Αν ο Πούτιν προχωρήσει στην ελευθεροποίηση των συστημάτων αυτών, όπως και αναμένεται, θα οδηγήσει ως ξύλινος πάσσαλος που θα καρφωθεί στην καρδιά του Καρτέλ πετρελαίου των Χαζάρων και στο τέλος του πετροδολαρίου.
Περισσότερα ΕΔΩ



Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ