Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

"ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ....... ΕΝΗΜΕΡΗ"

-Στο περιοδικό Αστροβιολογία τον Σεπτεμβρίου του 2014 δημοσιεύτηκε μια συνέντευξη του πρόεδρου της Αστροβιολογίας της NASA, του καθηγητή Στίβεν Ντικ, ο οποίος έλαβε μέρος στο συμπόσιο που οργάνωσε η NASA μαζί με τη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου με θέμα:
«Η Προετοιμασία για την Αποκάλυψη των Εξωγήινων». Σκοπός του συμποσίου ήταν η μελέτη των συνεπειών της αποκάλυψης ύπαρξης φιλικής εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα, μια επικείμενη επαφή με τους εξωγήινους και πώς μπορούν να προετοιμάσουν τον κόσμο για αυτό και τι θεολογικές συνέπειες θα υπάρξουν.

Fileas: Τι δηλωσε ο Παπας για τελευταια χριστουγενα??? Ξερει και γνωριζει, αλλα θελει ναχει και το πανω χερι μην χαθει η πελατεια - Απορω με το θρασσος τους που οτι γινεται πρεπει πρωτοι να το ξερουν και να δινουν και την συγκαταθεση τους!!!

-Ο Ιησουίτης ιερωμένος, ο πατήρ Guy Consolmagno, από το Παρατηρητήριο του Βατικανού δεν είχε αντίρρηση για την αποκάλυψη των εξωγήινων και μάλιστα, ζήτησε να του επιτραπεί «Να βαπτίσει έναν εξωγήινο». Επίσης, δήλωσε ότι εγκρίνει την προβολή της προετοιμασίας για την αποκάλυψη της ευφυούς εξωγήινης ζωής ως μια ευκαιρία για νέες προσλαμβάνουσες παραστάσεις για τη χριστιανική πίστη στο Βατικανό???

Fileas : Τι μας λεει, οτι εγκρινει!!! Και ποιος θα σε ρωτησει???
Και τωρα που ειναι αληθεια για τους Ολυμπιους που ΕΙΝΑΙ εδω και προετοιμαζουν τους ανθρωπους,για την εμφανιση και αποδοχη της υπαρξεως των,ποιος θα τολμησει να ειρωνευτει,οπως εκαναν πολλοι μεχρι τωρα,τον Ελλανιο Λυριο Αρισταια???????????????



Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ