Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

"Οι ρωσικές στρατιωτικές μετακινήσεις στην Ευρώπη έχουν σχέση με μυστηριώδες πείραμα στο CERN;"

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Μόσχα, ο Πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε την έγκριση της μετακίνησης 100.000 Ρώσων στρατιωτών στην δυτική περιφέρεια ( σύνορα με Ανατολική Ευρώπη) ως απάντηση στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, αλλά και λόγω ύποπτων πειραμάτων στην Ελβετία (CERN).

Ο ηγέτης της Ρωσίας έχει χαρακτηρίσει τα πειράματα αυτά στην Ελβετία ως την «μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα», αναφέρει η ιστοσελίδα eutimes.net., αλλά και πλήθος άλλα ΜΜΕ.



Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη , η κυβέρνηση της Ελβετίας έδωσε την έγκριση της για προγραμματισμένη πυρηνική δοκιμή στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN), σε ειδικό υπόγειο χώρο που ευρίσκεται σε βορειοδυτικό προάστιο της Γενεύης στα γαλλο-ελβετικά σύνορα.

Εκεί οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ΝΑΤΟ φέρεται να έχει ενεργοποιήσει μια τρομερή μυστική τεχνολογία «υπερδιάστατης επικοινωνίας», που αλλάζει όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα .

Τα στοιχεία που υποστηρίζουν ότι στο CERN έχει προετοιμαστεί αυτό το άκρως απόρρητο όπλο, προέρχονται από πληροφορίες της ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) και « πηγών» της στην Ισπανία. σύμφωνα με άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.



Οι «πηγές» αποκάλυψαν την αλήθεια πίσω από τις μυστηριώδεις «σφαίρες» που ίπτονταν , («Death Star» ονομάζονται στα αγγλικά) και εμφανίσθηκαν μυστηριωδώς στην ισπανική ύπαιθρο τον περασμένο Νοέμβριο, και τις οποίες οι Ρώσοι μυστικοί πράκτορες τις συνδέουν με δοκιμές στο CERN.

Οι αξιωματούχοι του CERN δήλωσαν επίσης ότι οι μυστηριώδεις σχηματισμοί νεφών που σχηματίζονται πάνω από τις ερευνητικές εγκαταστάσεις αφορούν μελέτη της σχέσης μεταξύ γαλαξιακών κοσμικών ακτίνων και σχηματισμού νεφών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια του καθεστώτος των Ναζί στην Γερμανία την δεκαετία 1920-1930, σύμφωνα με σοβιετικά αρχεία, σε υπόγεια περιοχή στην Νυρεμβέργη ανακαλύφθηκαν υπολείμματα παρόμοιων πειραμάτων.

Μετά την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας , οι Ηνωμένες Πολιτείες με την βοήθεια Γερμανών επιστημόνων επανενεργοποίησαν αυτές τις « σφαίρες» φέρνοντάς τες στην Αμερική, υλοποιώντας την «Επιχείρηση Paperclip» ενώ οι έρευνες τους, συνεχίζονται ακόμη και σήμερα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο λογότυπο του CERN υπάρχει το «χάραγμα του θηρίου» με τον αριθμό 666 , που αποτελεί το κύριο άγαλμα που κοσμεί εγκατάσταση αυτή. Πρόκειται για το ινδικής προελεύσεως άγαλμα της «θεάς Σίβα», γνωστή και ως «καταστροφέας» σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση της Ινδίας.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε επακριβώς με τι πειραματίζονται οι «επιστήμονες» σε αυτή την υπερ-μυστική εγκατάσταση στην Ελβετία , αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για την ανακάλυψη του σωματιδίου « του θεού» όπως το ονομάτισαν.



Εκεί όντως πραγματοποιούνται απόρρητες δοκιμές πιθανόν πάνω σε νέου τύπου «οπλικά συστήματα» τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην συμβατική μορφή που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Επίσης το άγαλμα που « κοσμεί» τις εγκαταστάσεις πράγματι είναι της Ινδής αυτής « Θεάς Σίβα » και αυτό αποτελεί από μόνο του πιθανόν κάτι ύποπτο και «υποχθόνιο».
Γενικά, ένας Θεός ξέρει τι ακριβώς «ετοιμάζουν» όλοι αυτοί, κρυμμένοι εκεί κάτω τόσα χρόνια χωρίς να ανακοινώσουν τίποτα και σε κανέναν.






Πηγή:
pentapostagma.gr