Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

"Η Πρώτη συνάντηση σε 1.000 χρόνια μεταξύ του Πάπα και του Ρώσου Πατριάρχη.....με στόχο τους Χαζάρους σατανιστές" (Ολόκληρο)

Benjamin Fulford:
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016
Η πρώτη συνάντηση σε 1000 χρόνια μεταξύ του επικεφαλή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Πάπα, έχει σαν στόχο την παγίωση μιας συμμαχίας ενάντια στον Χαζαρικό όχλο που λατρεύει τον Σατανά, λένε οι πηγές της Ρωσίας και του Πενταγώνου. Αυτό είναι σημαντικό διότι μια σε βάθος έρευνα από τον γράφοντα, κατέδειξε πως το Πεντάγωνο τελικά δίνει αναφορά στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (με επικεφαλής – για τον κόσμο - τον (Λευκό) Πάπα) και πως η δύναμη πίσω από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.
Ο Πατριάρχης Κύριλλος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συμφώνησε να συναντήσει τον Πάπα στην Κούβα στις 12 Φεβ, καθώς Ανατολή-Δύση ενώνονται για την καταπολέμηση της Χαζαρικής μαφίας. Αυτή ήταν η περιγραφή ενός αξιωματούχου του Πενταγώνου. Το ανδρείκελο του Rockefeller, ο Henry Kissinger "αναγκάστηκε να δεχτεί ένα πολυπολικό κόσμο και να διακηρύξει πως η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή, αλλά ουσιαστικό εταίρο," συμπλήρωσε ο αξιωματούχος.
Ένα άλλο σημάδι επαναπροσέγγισης Ρωσίας, ΗΠΑ είναι το γεγονός ότι ο Αντιστράτηγος Mike Flynn πρώην Αρχηγός της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών συμβουλεύει τον προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ Donald Trump. Σύμφωνα με την πηγή του Πενταγώνου, ο Flynn ήταν "το κλειδί για το ρομάντζο μεταξύ Πούτιν και τον Donald." Η Στρατιωτική υποστήριξη είναι ο λόγος που ο Trump και άλλοι μπορούν τώρα με ασφάλεια και ανοιχτά να κατηγορούν τους υποψήφιους του Χαζαρικού όχλου όπως την Hitlery Κλίντον και τον Ted Cruz ότι κλέβουν τις εκλογές.
Σε κάθε περίπτωση, η συμμαχία Ρωσίας / ΗΠΑ κατά της Χαζαρικής μαφίας παράγει πολύ έργο, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή. Η κορυφαίου επιπέδου Χαζαρική μαφιόζα Γερμανίδα Καγκελάριος (και κόρη του Χίτλερ) Angela Merkel πετά σήμερα (8 Φεβρουαρίου) για να επισκεφθεί τον οχυρωμένο Χαζάρο Σατανιστή Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν μετά από τις μεγάλες ήττες των πληρεξούσιων στρατευμάτων του στη Συρία. Και οι δύο ηγέτες είναι στοχευμένοι για απομάκρυνση, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Κάποιος πρέπει να τους πει, ότι ο Φύρερ Μπους δεν κάνει πλέον κουμάντο και ότι η παράδοση είναι η μόνη τους επιλογή.
Επιπλέον, η Σαουδική Αραβία, σαν αποδοχή της Ρωσίας ως τον νέο παράγοντα ισχύος στη Μέση Ανατολή, συνέλαβε 33 υποστηρικτές του ISIS, συμπεριλαμβανομένων και 9 Αμερικανών πρακτόρων της CIA, με βάση Ρωσικές οδηγίες, πράγμα για το οποίο συμφωνούν πολλαπλές πηγές. Αυτό καθιστά πιθανό το ότι οι Σαουδάραβες θα ακολουθήσουν σύντομα το Ιράν και την Ρωσία σε μια κίνηση να σταματήσουν την πώληση του πετρελαίου τους με τα Χαζαρικά ελεγχόμενα, λεγόμενα δολάρια ΗΠΑ.
Υπάρχουν επίσης αναφορές, πως η Σαουδική Αραβία έχει αρχίσει να ξεφορτώνεται τα κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ αξίας 8τρις δολαρίων. Πολλοί Σαουδάραβες ερμήνευσαν το χιόνι που έπεσε στην Μέκκα ως σημάδι από τον Αλλάχ, πως βρίσκονται σε λάθος δρόμο, πράγμα το οποίο μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική τους αλλαγή τόνων.
Αξιωματούχοι του Πενταγώνου επιβεβαιώνουν ότι οι ρωσικές σχέσεις στον τομέα των πληροφοριών στη Μέση Ανατολή, περιλαμβάνουν τώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και την Αίγυπτο. Το Ισραήλ, που αντιμετωπίζει ένα παγκόσμιο μποϊκοτάζ και κυρώσεις από τα Ηνωμένα Έθνη, επίσης υποκύπτει τώρα στους Ρώσους. Αυτό σημαίνει ότι, εάν η Σαουδική Αραβία απομακρυνθεί επίσης, όπως δείχνει να κάνει, η Τουρκία θα είναι μόνη της και θα αντιμετωπίσει την καταστροφή και τον διαμελισμό, ως αποτέλεσμα της ηλίθιας προσπάθειας του Ερντογάν να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήδη, 1300 τουρκικά ξενοδοχεία έχουν τεθεί σε πώληση πτώχευσης από την πτώση της κίνησης των τουριστών και των σοβαρών συγκρούσεων που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Επίσης, με μια αποκλειστική επιστολή προς αυτό άρθρο, Ινδονήσιοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι 4.000 ένοπλοι τρομοκράτες που χρηματοδοτούνται από τον Χαζάρο μαφιόζο George Soros συνελήφθησαν στο Ινδονησιακό τμήμα της νήσου Βόρνεο. Η ομάδα είχε επικεφαλής ένα άτομο που πέρασε πέντε χρόνια σε Ινδονησιακή φυλακή και που μετά την αποφυλάκιση του είχε σταλεί στις ΗΠΑ για "ειδική εκπαίδευση", δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Όταν επέστρεψε, χρησιμοποίησε την χρηματοδότηση από μια ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από τον George Soros για να δημιουργήσει και να οπλίσει μια μουσουλμανική φονταμενταλιστική πολιτοφυλακή που ονομάζεται Gothatar. Αυτοί πήγαν στο σημείο όπου υπάρχει το πλουσιότερο κοίτασμα ουρανίου στον πλανήτη και δημιούργησαν ένα τεράστιο στρατόπεδο γύρω από εκείνο το χωριό, είπε ένας τοπικός Ινδονήσιος παράγων. Το ουράνιο φυγαδευόταν από Γαλλικές ειδικές δυνάμεις, πρόσθεσε. Σύμφωνα με θαμμένα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από Ινδονήσιους αξιωματούχους, η ομάδα είχε σαν καθήκον να δημιουργήσει χάος στην Ινδονησία, μια χώρα με πληθυσμό 250 εκατομμυρίων, κυρίως μουσουλμάνων.
Σε μια περαιτέρω εξέλιξη, η κυβέρνηση της Ινδονησίας έχει αρνηθεί επίσημα να ανανεώσει την άδεια του γιγαντιαίου χρυσωρυχείου Freeport - McMoRan στην Ινδονησία. Σύμφωνα με αξιωματούχο της CIA στην Ινδονησία, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από μια επίσκεψη στην Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο από τον πρόεδρο της Ινδονησίας Joko Widodo όπου ο Αμερικανός Προεδρικός Εκπρόσωπος Μπαράκ Ομπάμα απαίτησε να ανανεωθεί η άδεια του ορυχείου. Ως αποτέλεσμα, ο Widodo, ή Jokowi όπως είναι γνωστός, περιέκοψε την επίσκεψή του σε λίγες ώρες και πέταξε πίσω στην Ινδονησία.
Η επιστροφή του ορυχείου στην Ινδονησία έχει επιπτώσεις πέρα από την απώλεια του χρυσού, λόγω της μυστικής βάσης υποβρυχίων που βρίσκεται εκεί, λένε αξιωματούχοι της CIA και του Πενταγώνου. Ο χρυσός τώρα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση έργων ανάπτυξης και υποδομών υπό την διεύθυνση της Κίνας.
Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να εξορκίσουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, οι Ινδονήσιοι έχουν προσφέρει στους Αμερικανούς την ευκαιρία να αναπτύξουν ένα από τα πλουσιότερα κοιτάσματα πλατίνας και χρυσού στον πλανήτη, που βρίσκεται στο Βορειοανατολικό Καλιμαντάν, στο ελεγχόμενο από την Ινδονησία μέρος της νήσου Βόρνεο. Τα κοιτάσματα είναι τόσο πλούσια που η πλατίνα δεν βρίσκεται σε ‘’γραμμάρια ανά τόνο’’, αλλά σε ποσοστό ανά τόνο," είπε ο αξιωματικός της CIA. Η βιομηχανία της πλατίνας είναι απαραβίαστη, επειδή η πλατίνα χρησιμοποιείται για τις επιχειρήσεις εκτός Γης, είπε επίσης. Στους Αμερικανούς, , προσφέρθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουν μια νέα βάση υποβρυχίων εκεί. Οι Αμερικανοί έδειξαν ενδιαφέρον και θα στείλουν μια αντιπροσωπεία σύντομα, για να επιβεβαιώσει τη φύση αυτών των ορυκτών κοιτασμάτων.
Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια του χρυσωρυχείου Freeport - McMoRan είναι ένα άλλο τεράστιο πλήγμα για τις τράπεζες της Χαζαρικής μαφίας και τα υψηλού κινδύνου κεφάλαιά τους.
Οι Χαζαρικές τράπεζες και τα υψηλού κινδύνου κεφάλαιά τους έχουν ήδη καταρρεύσει λόγω της απώλειας των χρημάτων του πετρελαίου και των χρημάτων από τα ναρκωτικά. Το γεγονός ότι η ιατρική μαριχουάνα είναι πλέον νόμιμη σε όλες τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ είναι ένα σημάδι του πόσα χρήματα χάνουν από τα ναρκωτικά.
Τα Χαζαρικά αμοιβαία κεφάλαια αντιμετωπίζουν πρόσφατα τεράστιες απώλειες όταν προσπάθησαν να μεθοδεύσουν και να αναγκάσουν μια υποτίμηση του ανερχόμενου σήμερα Κινεζικού Yuan. Έβαζαν στοιχήματα για μια ύφεση στην Κίνα, ελπίζοντας πως η Κίνα θα υπέκυπτε λόγω φυγής κεφαλαίων.
Αντ 'αυτού, αποδεικνύεται ότι η πτώση των τιμών των βασικών εμπορευμάτων και άλλων εισαγωγών της Κίνας έχει περισσότερο από αντισταθμίσει την οποιαδήποτε μείωση των εξαγωγών της προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και έτσι το εμπορικό πλεόνασμα της Κίνας αυξάνεται.
Οι κεφαλές της Χαζαρικής μαφίας όπως η Vanguard, η Carlyle, η Blackstone και άλλες πραγματοποίησαν έκτακτη συνεδρίαση την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσουν τις τεράστιες απώλειές τους. Η συνάντηση αυτή ακολουθήθηκε από μια εισαγωγή από την Goldman Sachs, το «καλαμάρι βαμπίρ», ότι ευρύτερα ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του καπιταλισμού θα πρέπει να ζητηθούν. Με άλλα λόγια, έλεγαν ότι το σύστημα μπορεί να έχει σπάσει.
Η Citibank που ελέγχεται από τους Ροκφέλερ και τη Σαουδική Αραβία, από την πλευρά της, δήλωσε ότι η ‘’παγκόσμια οικονομία είναι παγιδευμένη σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου’’.
Ωστόσο, είναι ίσως πιο ακριβές να πούμε ότι είναι η Citibank και τα συναδελφικά της Χαζαρικά ιδρύματα, που είναι παγιδευμένα σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου. Το γεγονός ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ομολόγων σε Χαζαρικά ελεγχόμενα οικονομικά συστήματα όπως η Ιαπωνία και η ΕΕ προσφέρουν αρνητικά επιτόκια, σημαίνει φυγή κεφαλαίων από αυτές τις οικονομίες. Κανένας λογικός επενδυτής δεν πρόκειται να διατηρήσει κεφάλαια σε ομόλογα που χάνουν την αξία τους. Η δικαιολογία ότι αυτό θα προωθήσει τις επενδύσεις δεν ξεγελάει κανέναν. Είναι ένα σπιράλ θανάτου, απλά και καθαρά.
Τώρα που το Κινεζικό νέο έτος του πύρινου πιθήκου έχει αρχίσει και επίσημα, μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τις νέες εξελίξεις που θα προέλθουν από την Κίνα.
Ίσως, εν αναμονή των ανωτέρω, οι Βορειοκορεάτες εκτόξευσαν έναν βαλλιστικό πύραυλο την περασμένη εβδομάδα. Αυτό ακολουθήθηκε από ανακοινώσεις της Νότιας Κορέας, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, πως διαθέτουν ένα σούπερ νέο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας για την προστασία τους από την Βόρεια Κορέα. Κανείς στον κόσμο με στοιχειώδη νοημοσύνη δεν ξεγελιέται από αυτή την παρωδία. Το τι σημαίνει αυτό πραγματικά, είναι ότι η Βόρεια Κορέα που είναι το μακρύ χέρι της Ιαπωνίας, ανακοινώνει ότι έχει διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους εξοπλισμένους με βόμβες υδρογόνου. Επιπλέον, ανακοινώνοντας η Ιαπωνία ότι έχει αντι-πυραυλική άμυνα εναντίον αυτών των πυραύλων της Βόρειας Κορέας, στέλνει ένα μήνυμα προς τη Ρωσία και την Κίνα ότι μπορεί να σταματήσει τους πυραύλους τους.
Οι Κινέζοι κυκλοφορούν την φήμη πως τα αμερικανικά στρατεύματα που έχουν βάσεις στην Ιαπωνία ποτέ δεν θα ασχοληθούν σοβαρά με την Κίνα για να υπερασπιστούν την Ιαπωνία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι αν δεν υπερασπιστούν την Ιαπωνία και την Κορέα έναντι της Κίνας, δεν θα περάσει πολύ πριν να βρεθούν οι ίδιοι στην υπεράσπιση της Αλάσκας και, στη συνέχεια, στην υπεράσπιση της Αμερικανικής ηπειρωτικής χώρας κατά της Κίνας.
Ευτυχώς, οι Κινέζοι δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να επιτεθούν στην Κορέα, στην Ιαπωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οπουδήποτε αλλού. Αντ 'αυτού, αυτοί είναι απασχολημένοι κτίζοντας εργοστάσια, σχολεία, δρόμους, νοσοκομεία, λιμάνια κλπ σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουν το νόμισμα τους με χρυσό και άλλα πράγματα που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Ξέρουν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους και ότι ο πόλεμος είναι η πιο χαζή επιλογή που έχουν στη διάθεσή τους.
Σε μια τελική σημείωση, δύο στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ο ένας με έδρα την Ιαπωνία και ο άλλος τις ΗΠΑ, επικοινώνησαν με την White Dragon Society την περασμένη εβδομάδα. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο πώς να πραγματοποιηθεί ένα ιωβηλαίο στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ. Η W.D.S. συστήνει την δήμευση όλων των κεφαλαίων που έχουν κλαπεί από τους Χαζάρους μαφιόζους, και την επιστροφή τους στους ανθρώπους. Αυτό θα σήμαινε περίπου $ 100.000 για κάθε γυναίκα άντρα και παιδί στην Ιαπωνία και περίπου $ 400.000 για κάθε Αμερικανό. (οι Αμερικανοί έχουν υποφέρει από τις Χαζαρικές λεηλασίες περισσότερο από την Ιαπωνία και γι 'αυτό οφείλονται περισσότερα σε αυτούς). Συνιστάται, επίσης, μια διαγραφή των χρεών και αναδιανομή των αστικών και των αγροτικών περιουσιών.

Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης – 2016-02-12