Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

"Η ανθρωπότητα ξύπνησε από τον λήθαργο σε όλον τον πλανήτη ... και έβγαλε φτερά!!!"

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι φτάνουν στο συμπέρασμα ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) δεν είναι "αξιόπιστος υπάλληλος" για την ενημέρωση του κοινού. Συνειδητά αλλά και εν μέρει ασυνείδητα παρουσιάζουν ψευδή ειδήσεις στο κοινό τους. Η κοινωνΔιανοούμενοι από όλες τις χώρες του πλανήτη ενημερώνουν τον κόσμο μέσα άπω μεγάλες η μικρές συγκεντρώσεις, σε κάθε γωνία του πλανήτη, αναλύοντας την παραπληροφόρηση και την εσκεμμένη κοροϊδία των ΜΜΕ και τον εκάστοτε κυβερνήσεων με θέματα όπως: Οικονομία Υγεία Παιδεία αλλά και για πολλά
κοινωνικά προβλήματα που έχουν διαλύσει και καταστρέψει στην κυριολεξία της τοπικές παραδόσεις των κοινωνιών. 



Η εσκεμμένη φτωχοποίηση των λαών μέσω των ιδιωτικών τραπεζών έχει ως αποτέλεσμα το μίσος, την ασέβεια και έλλειψη αλληλεγγύης και σεβασμό ανάμεσα στους ανθρώπους. Η αλλοίωση των εθνών και των κρατών είχε ως βάση την κερδοσκοπία και την υποδούλωση της ανθρωπότητας. 

Ήρθε η ώρα της "ώριμης ανθρωπότητας πλέον" να αποφασίσει για το μέλλον της. Ο νόμος ΝΕΣΑΡΑ είναι η έκφραση του Ελληνισμού.  
Μια από πολλές, και ιδιαίτερα στην Ευρώπη, πρωτοβουλία που οργανώθηκε και καθοριστικέ τα τελευταία χρονιά στην Ελβετία είναι η AZH.
H AZH (Anti Zensur Koalition) "ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑΣ" είναι μια μεγάλη παγκόσμια προσπάθεια με έδρα την Ελβετία. Μια ελεύθερη πηγή πληροφοριών χωρίς πολιτικές και δογματικές αποχρώσεις και βλέψεις. Πολλές από αυτές στης ομιλίες έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες όπως αγγλικά και ρωσικά (όχι στα ελληνικά)για δωρεάν προβολή στο διαδίκτυο. 
Η AZH καλεί και Ελβετούς τις διασποράς. Ακαδημαϊκή καθηγητές ερευνητές που έχουν σπουδάσει και ζουν στο εξωτερικό, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, μεταφέροντας έτσι τα φώτα και την γνώση στην πατρίδα τους. Όλη μπορούν να παρουσιάσουν στις έρευνες αποκαλύψεις μελέτες, αλλά και προτάσεις. Δεν αρκεί μόνο μια περιγραφή στο επιλεγόμενο θέμα, θα πρέπει να υπάρξει και μια πρόταση. Πάντα σαν προσφορά προς την πατρίδα Ελβετία. Το κοινό αποφασίζει να και πως θα την αξιολόγησή η θα την απορρίψει. Μέσα από την κεντρική επιτροπή της ΑZH επιλεγούν δημοκρατικά τα θέματα για το κοινό.
Η "άμεση" πραγματική Δημοκρατία (μικρών κοινωνιών) είναι το επίκεντρο σχεδόν όλον τον συζητήσεων και αναλύσεων στις ομιλίες. Δηλαδή ο δήμος αποφασίζει. 
Η Είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 
Δείτε εδώ το βίντεο Trailer της AZH 




Πηγή:
nesaragreece.blogspot.gr