Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"Η εθνική αλλοίωση της ταυτότητάς μας είναι γεγονός - Ξυπνήστε από την νιρβάνα του εθνικού αφανισμού"

Το 1963 υπήρξε μία συνοριακή διένεξη μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, και ο κινέζος ηγέτης Μάο Τσε Τούγκ απαντώντας σε απειλή του Στάλιν ότι θα του κηρύξει πόλεμο του απάντησε: «Δεν χρειάζεται σύντροφε Στάλιν να κάνουμε πόλεμο, νίκησες κιόλας, αύριο θα σου στείλω 20.000.000 αιχμαλώτους και θα δεις ποιος θα έχει το πρόβλημα».
Συνέλληνες
Μετά την οικονομική υποταγή της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται και η εθνική μας διάλυση με τις ορδές των 4.000.000 λαθρομεταναστών που μας εφοδιάζει ο διεθνής σιωνισμός και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, οι οποίοι δεν δέχονται το ποσοστό μεταναστών που τους αναλογεί και έτσι όλος ο συρφετός των παρανόμων Ασίας και Αφρικής φορτώθηκε στις πλάτες του Ελληνικού λαού που ενώ αγωνίζεται να επιβιώσει, προσπαθεί να συντηρήσει και τις ορδές των τζιχαντιστών.
-Η εθνική αλλοίωση της ταυτότητάς μας είναι γεγονός.
-Ο μέγας ανθρωπιστής και ηλίθιος πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά τον ναζί Σόιμπλε, συναγωνίζεται τους προκατόχους του στα εύσημα προδοσίας.
-Απέτυχε παταγωδώς και έγινε ο περίγελος της Ευρώπης.
- Και ο μέγας πατριώτης ο Καμένος, θεωρεί ότι η υπουργική καρέκλα του είναι πιο πάνω από την Ελλάδα, την εθνική κυριαρχία της οποίας ξεπούλησε στην Τουρκία με το ΝΑΤΟ.
-Η Τουρκία χωρίς να ρίξει ούτε μία ντουφεκιά έχει καταλάβει τέσσερα νησιά με τους δικούς της παρανόμους και εμείς μιλάμε για ανθρωπιά και φιλοξενία.
-Ω τι βλακώδης αφέλεια και εθνική παραφροσύνη. Θα βάλουμε μυαλό κάποτε;
-Η έννοια της φιλοξενίας και του ανθρωπισμού δεν πρέπει να έχουν καμία σημασία γιατί όλοι αυτοί είναι νέοι άνθρωποι που έρχονται για να μας εξοντώσουν την στιγμή που θα πάρουν εντολή.
-«Όλη μέρα λιάζονται» είπε εκείνη η ξεμωραμένη γραία υπουργός, και την νύχτα εξαφανίζονται, χωρίς να μας πει με τι ασχολούνται την νύχτα, που βιάζουν, ληστεύουν, κλέβουν, σκοτώνουν για εκατό ευρώ.
-Όλοι αυτοί είναι καμουφλαρισμένες ομάδες τζιχαντιστών, σωματεμπόρων, εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων, εμπόρων ναρκωτικών και όπλων.
-Οι περισσότεροι είναι νέοι άνθρωποι που λιποτακτούν και δεν κάθονται να πολεμήσουν για την δική τους πατρίδα.
-Έρχονται συστημένοι για την Ελλάδα από τα βάθη της Ασίας, για να μας αφανίσουν.
-Το επιχείρημα ότι είναι νοικοκυραίοι είναι ψευδέστατο, αν είχαν 10.000 ευρώ που δίνουν στους δουλεμπόρους, τα ακριβά κοσμήματα και τα πανάκριβα κινητά τηλέφωνα στις πατρίδες τους θα φάνταζαν σαν πλούσιοι μεγιστάνες.
-Οι περισσότεροι είναι μισθοφόροι εγκληματίες.

-Συνέλληνες,
-Ξυπνήστε από την νιρβάνα του εθνικού αφανισμού, μοναδικός μας αδυσώπητος εχθρός, οι υπάνθρωποι πολιτικοί της Ελλάδος. -Αντισταθείτε σε κάθε περίπτωση κατάργησης του συντάγματος και διάλυση της πατρίδας από αυτούς.

Γεράσιμος Καλογεράκης !!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ