Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

"Η Νέα Τάξη είναι μια πανάρχαια τάξη η οποία δεν διδάσκεται στα σχολεία"

Η Νέα Τάξη είναι μια πανάρχαια τάξη η οποία δεν διδάσκεται στα σχολεία. Είναι η παμπάλαια τάξη των κρονίων. Είναι η τάξη χωρίς έλληνες, οπότε καταλαβαίνετε το τι μας περιμένει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η βαθειά γνώση που είχε ο Καλέργη για τις φυλές, εν αντιθέσει με τον Μαρξ ο οποίος είχε σχεδόν άγνοια περί των φυλών και ο οποίος έχει εκφραστεί πολύ ρατσιστικά για κάποια φυλή, αλλά ο Μαρξ ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή του χριστιανισμού οπότε δεν ήταν σημαντική αυτή η γνώση γι αυτόν, ενώ ο Καλέργη ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της λευκής φυλής στην Ευρώπη.


Ο Καλέργη πρέπει να είχε πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά των φυλών, διότι στις αρχές του 20ου αιώνα η επιστήμη της ανθρωπολογίας γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη. Το 1908 ο γάλλος καθηγητής της ψυχολογίας Μπινέ έρχισε να ψάχνει να βρει τρόπο μέτρησης της ευφυΐας. Η μέθοδός του συμπληρώθηκε από τους Στέρν, Τέρμαν κ.α. και έτσι καθορίστηκε ο συντελεστής νοημοσύνης, ο γνωστός μας, IQ (Intelligence Quotient). Το 1909 καθιερώθηκαν οι όροι Φαινότυπος και Γονότυπος και γενικά τότε άρχισε η επιστήμη της ανθρωπολογίας να ασχολείται με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Το πρώτο τεστ ευφυΐας μεταξύ Ευρωπιδών (λευκών) και Νεγριδών έγινε στις ΗΠΑ το 1914 από τον ψυχολόγο Γκ. Φέργκιουσον. Τα αποτελέσματα δεν θα τα αναφέρω, αλλά το 1918 έγινε πάλι στις ΗΠΑ το γνωστό μεγάλο τεστ ευφυΐας των αμερικανών στρατιωτών στο οποίο εξετάσθηκαν 1.700.000 στρατιώτες και τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια. Επίσης ο Μακ Γκάρκ συνέκρινε τα αποτελέσματα δύο παρόμοιων στρατιωτικών τεστ. Εκείνου του 1918 και του νεώτερου του 1951, με τα αποτελέσματα να παραμένουν αναλλοίωτα. Επομένως ο Καλέργη ήξερε προς τα πού βάδιζε και γιατί.
Όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν παράξενα, αλλά όπως έλεγε και ο Καλέργη «Η ουτοπία του χθες είναι η πραγματικότητα του αύριο».
Χρήστος Μαντζιάρης

Δείτε επίσης:
"ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ" (+PDF)



Πηγή:
pentapostagma.gr