Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

"Πρόκειται να Γίνει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ μέχρι το Τέλος του Φλεβάρη… Τώρα Είμαστε Μάρτυρες της ΗΡΕΜΙΑΣ πριν την ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…
Δολάρια & Χρεόγραφα δεν αποτελούν ασφαλές καταφύγιο…
Ο οικονομικός αναλυτής Bo Polny αναμένει μεγάλες απώλειες στην αγορά ομολόγων σε όλο τον κόσμο. Ο Polny εξηγεί: «Πόσες χώρες πρόκειται να είναι χαρούμενες γι ‘αυτό; Τώρα, θέλετε να μάθετε γιατί ο χρυσός πηγαίνει προς τα κάτω; Οι άνθρωποι πρόκειται να φύγουν από το χαρτί, επειδή τα ομόλογα που ήταν ασφαλή καταφύγια για το 2007 και τα δολάρια που ήταν ασφαλή καταφύγια για το 2007, επειδή αυτή τη φορά, συμβαίνει το αντίθετο.


Έτσι, δεν έχετε την ασφάλεια στην εργασία. Δεν έχετε την ασφάλεια του δολαρίου. Δεν έχετε την ασφάλεια σε ομόλογα αυτή τη φορά. Έτσι, ο χρυσός θα είναι η κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που όλοι πρόκειται να τρέξει σε αυτή».
Είναι ο χρυσός στην εξέδρα εκτόξευσης με τους ενισχυτές πυραύλων ζεστούς; Ο Polny λέει, «Ναι, ναι, υπάρχει πολύ λίγος χρόνος. Εάν δεν δράσουμε, και τα χρήματά σας είναι στις αγορές μετοχών και ομολόγων. . . μια μεταφορά πλούτου πρόκειται να συμβεί, και η ημερομηνία τον Οκτώβριο δεν είναι μια συντριβή. Είναι κάτι άλλο. . . . Πριν από όλα αυτά συμβούν, θα υπάρξει κατάρρευση των αγορών. Μπορεί να έχουμε μια μικρή αναπήδηση στις αγορές, αλλά αυτό θα είναι η τελευταία ευκαιρία για να βγούμε.
Εάν οι άνθρωποι δεν βγουν από τις θέσεις τους και δεν κάνουν κάτι με τα αποθέματά τους πριν από το τέλος του τρέχοντος μηνός Φεβρουαρίου, στη συνέχεια τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.





Πηγή:hellasforce.com