Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

"Κύρτσος: Οι αγρότες να φύγουν και με τον πιο σκληρό τρόπο"

Παρέμβαση … των ΜΑΤ για την απομάκρυνση των αγροτών από τους δρόμους ζητάει εμμέσως ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος. Πώς αλλιώς να ερμηνευτεί η δήλωσή του, σε συνέντευξή του, ότι οι αγρότες πρέπει να φύγουν «ενδεχομένως και με τον πιο σκληρό»;
Ειδικότερα και μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο ευρωβουλευτής της ΝΔ επισήμανε: «Κάποτε πρέπει να φύγουν οι αγρότες από τους δρόμους, με το καλό, ενδεχομένως και με τον πιο σκληρό. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι μια ομάδας αγροτών, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι και αντιπροσωπευτικοί».


Ο κ. Κύρτσος εξέφρασε αμφιβολίες για το αν όσοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις αντιπροσωπεύουν τους αγρότες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι προέρχονται από το ΚΚΕ και κάλεσε την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

«Άλλοι από τα μπλόκα, άλλοι από το ΚΚΕ, δεν είναι αυτή η πλειονότητα των αγροτών, άρα πρέπει να το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση» τόνισε. Επίσης, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που προκαλούνται στο εμπόριο και στις εξαγωγές – εισαγωγές προϊόντων, και υπογράμμισε ότι αν συνεχιστούν οι αποκλεισμοί δρόμων για άλλες 2 – 3 εβδομάδες, τότε θα υπάρξει κρίση εμπιστοσύνης.




Πηγή:
ypaithros.gr