Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

"Οι άοπλες ορδές του Αττίλα κατέκτησαν την πατρίδα μας κι εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι..."

Συνέλληνες.
-Οι άοπλες ορδές του Αττίλα κατέκτησαν την πατρίδα μας κι εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι;.
-Σε πέντε χρόνια θα έχουν γίνει αθεράπευτο καρκίνωμα και με ένα δημοψήφισμα θα μπορούν να αποσπάσουν τμήματα του εθνικού εδάφους, αφού θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες ψηφοφόρους.
-Ανησυχήστε σοβαρά, βρισκόμαστε σε ακραία σημεία κινδύνου.
-Κλείστε τις τηλεοράσεις της καταστροφής, των παπαγάλων και των προδοτών.
-Οι πολιτικοί αντί να ανησυχήσουν περιέρχονται τα βοθροκάναλα και παριστάνουν τους τηλεοπτικούς αστέρες, άλλοι ψυχανόμαλοι, διαφημίζουν τις διαστροφές τους σαν προσόντα καταξίωσης στη σάπια κοινωνία που ζούμε.
-Είδα μια λουστραρισμένη κότα σε ένα κανάλι που οδυρόταν γιατί ένα παιδάκι μεταναστών είχε δύο μέρες να κάνει μπάνιο, όταν στην πατρίδα του κάνει μπάνιο μια φορά το εξάμηνο και βάλε, και αφού είναι τόσο πονόψυχη γιατί δεν το πήρε σπίτι της και να του δώσει την δική της μπανιέρα; Θέλει έτσι να προκαλέσει τα φιλάνθρωπα αισθήματα που δημιουργούν την καταστροφική ανοχή μας.
-Συνέλληνες σ’ ένα μήνα θα είμαστε εμείς μετανάστες στην χώρα μας, αν σήμερα λυπάστε τους κατακτητές αυτοί αύριο θα σφάξουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
-Τότε ποιος θα φταίει αν όχι εμείς οι ίδιοι;
-Ας πάψουμε να κάνουμε τους φιλάνθρωπους εμείς, σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία είδε τον κίνδυνο και έκλεισε τα σύνορά της , κι εμείς φαινόμαστε τελείως ηλίθιοι για χατίρι του Τσίπρα και του Καμένου.
-Αφήστε το ντιβάνι, η πατρίδα είναι σε πόλεμο με τον σατανικότερο και πιο καταχθόνιο εχθρό που είναι οι Τουρκοεβραίοι.
-Εχθρός εν όψει και όχι μετανάστες.

Γεράσιμος Καλογεράκης !!!

Filaeas: Η ενεργοποιηση του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΑΙΑ τις τελευταιες μερες,εχει σημανει τον ΚΙΝΔΥΝΟ που ολοι γνωριζουμε,αλλα παραμενουμε παρατηρητες και οχι υπερασπιστες της πατριδας μας.Πρεπει να ενεργοποιηθουμε ολοι,να ξεσηκωθουμε,να γεμισουμε καθε δρομο και πλατεια,να αντισταθουμε,δυστυχως πολλοι ακομη δεν καταλαβαν τι ερχεται !!!



Πηγή: