Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

"Η Τουρκία διαπράττει το τελευταίο και μοιραίο της λάθος. Η Ρωσία θα την συντρίψει με πυρηνικά όπλα!"

ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Κορυφαίος ειδικός του Κέντρου Στρατηγικών και Πολιτικών Μελετών της Ρωσίας, ο Μιχαήλ Αλεξάντροφ, είναι πεπεισμένος ότι σε περίπτωση ενός πραγματικού πολέμου, η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει αμέσως πυρηνικά όπλα, επειδή η ύπαρξη του έθνους θα τεθεί σε κίνδυνο. "Θα ήταν λάθος για τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε αυτήν την περίπτωση, που η Δύση και η Τουρκία θα προσπαθήσουν να μας σύρουν σε έναν πόλεμο όπως τον Κριμαϊκό Πόλεμο, όπου η κλιμάκωση θα είναι αργή, θα ξεσπάσουν μάχες στην περιοχή του Καυκάσου και η ρωσική δύναμη στη Συρία θα καταστραφεί..



Κατά την άποψη μου θα είναι ένας πόλεμος στρατηγικής και θα πρέπει αν ξεσπάσει, να είναι ένας αποφασιστικός, φιλόδοξος και γρήγορος πόλεμος. Η Ρωσία θα πρέπει να επιτύχει πυρηνικά πλήγματα στις κύριες υποδομές και στους στρατιωτικούς στόχους της Τουρκίας αμέσως - όχι στις πόλεις φυσικά, όπου ζουν άνθρωποι εκεί -, αλλά στα μεγάλα κέντρα επικοινωνιών, στις αποθήκες πυρομαχικών, στα αεροδρόμια, στα λιμάνια. Κατά τις πρώτες ώρες του πολέμου η Ρωσία θα πρέπει να έχει καταστρέψει ολόκληρη την στρατιωτική υποδομή της Τουρκίας.
Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουμε βαλλιστικούς πυραύλους σε αυτή την περίπτωση. Οι πύραυλοι Iskander-M με πυρηνικές κεφαλές είναι αρκετοί. Από τη στιγμή που θα καταστραφεί η στρατιωτική υποδομή, τα ρωσικά στρατεύματα θα έχουν καταλάβει και την περιοχή των Στενών.

- Η Δύση δεν θα έχει καν το χρόνο να αντιδράσει. Οι Ευρωπαϊκές χώρες θα έχουν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ, που δεν θα τολμήσουν να παρέμβουν. Οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν μόνον αυτές τις επιλογές: Είτε θα αρχίσουν ένα στρατηγικό πυρηνικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, είτε θα κάτσουν στα αυγά τους"


Περισσότερα εδώ


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ