Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

"ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΕΙΑΣ ΦΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ"

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ/ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ (SCANNING) ενεργοποιούνται περισσότερο από πριν. Υπάρχει μια έρευνα/ανάγνωση γάμμα, που κινείται δια μέσου του Γαλαξιακού Κρυσταλλικού Άστρο-Φωτοσώματος για να ‘αξιολογήσει’ την προχώρηση, ας πούμε. Η έρευνα/ανάγνωση από μόνη της ενεργοποιεί αυτό που ήταν αδρανές να ξυπνήσει και να συνδεθεί.
Υπάρχουν πολλοί που ξυπνούν ‘γρήγορα’ και η μόνη τους προτεραιότητα είναι να ανεβάσουν τον σωματικό τους κραδασμό. Υπάρχουν πολλοί που ‘περιμένουν’ για την επόμενη φάση (ενώ δουλεύουν συνεχώς προσφέροντας), υπάρχουν πολλοί που έχουν ξεχάσει εντελώς, άλλοι που συνειδητά εργάζονται αλλά δεν είναι σίγουροι για το ποιο είναι το επόμενο βήμα ... αυτές οι έρευνες/αναγνώσεις ‘εκτελούν’ την επόμενη φάση, ας πούμε.
Αυτές οι γάμμα έρευνες/αναγνώσεις (scans) χρησιμοποιούν λέιζερ και ακτίνες για να κινούνται δια μέσου του υλικού σώματος και να ‘διαβάζουν’ τις ψυχικές/γαλαξιακές υπογραφές για διάφορα πράγματα. Αυτές ‘ελέγχουν’ για να δουν τι είναι το επόμενο στην εξελικτική προχώρηση του καθενός ως Γαλαξιακό Ουράνιο Άστρο Ον εδώ.


Ξυπνήσαμε το πρωί σε πολύ δυνατές έρευνες/αναγνώσεις, ενεργοποιήσεις και άμεσες συνδέσεις, που συνεχίζονται τώρα. Φαίνεται πως έχουμε πολύ δυνατή μέρα αγάπες! Συχνότητες που περιστρέφονται κυκλικά ενώ η σωματική μας συνειδητότητα αναβαθμίζεται πελώρια! Αυτό που ήταν κρυμμένο βαθιά μέσα σας και αυτό που  επέπλεε γύρω σας μέσα στο δικό σας ενεργειακό πεδίο τώρα συγχωνεύονται γρηγορότερα...
Θα υπάρξει επίσπευση τώρα, γιαυτό εστιαστείτε, η πρόθεση και συμμετοχή τιμώντας την διαδικασία σας και την εσωτερική-υπηρεσία είναι ακόμη πιο μεγάλη προτεραιότητα τώρα. Οι πράξεις σας προστάζουν το πως το βιώνεται αυτό. Το σκεπτικό σας, το πόσο ανοικτοί είστε. Αυτές οι σωματικές αναβαθμίσεις θα αυξηθούν για όλους. Πολλοί δεν κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι το υλικό σώμα, πόσο κρατούσε τα πάντα και πόσο εκθετικά αναπτύσσεται στο φως τώρα.
Η συνεισφορά σας σαν Γαλαξιακό και Φώτο Ον της ΝΕΑς Γης καθορίζεται από το δικό σας ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πηλίκο φωτός και τη δική σας Μαεστρία Ως Ενέργεια Επίγνωσης σε μορφή εδώ. Η προ-καθορισμένη σας εμπειρία ενεργοποιείται από την δική σας συνειδητότητα/επίγνωση στην κάθε στιγμή. Η αναπτυγμένη σας αντίληψη και η επιθυμία σας να είστε ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ μοιράζοντας τον εαυτό σας, μοιράζοντας αυτό που έχετε, μοιράζοντας τα πάντα ως ΑΓΑΠΗ καθορίζει το τι και πως λαμβάνετε.
Όταν έρχεστε από τη στέρηση και όλες αυτές τις πράξεις/πιστεύω της κλειστής καρδιάς, τότε είναι εσείς που σταματάτε τον εαυτό σας από το να λαμβάνει. Η καρδιά σας πρέπει να είναι ανοικτή, το μυαλό σας επί του σκάφους και όλα που εσείς ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ, δημιουργούν τον κόσμο της υλικής πραγματικότητας στον οποίο ζείτε και υπάρχετε.
Η γενναιοδωρία σας, η στήριξη, η προοδευτική σας προσθήκη και δημιουργικές συνεισφορές καθορίζουν τα πάντα. Η ιερή σας ευγνωμοσύνη, η εκτίμηση σας και πράξεις με πρόθεση ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ στα πάντα που επιθυμείτε να βιώσετε τώρα. Δεν υπάρχει κανείς ‘εκεί έξω’ που μπορεί να το κάνει αυτό για σας. Το κάθε κομματάκι από αυτό είστε εσείς.
Υπάρχει ένας χρόνος που όλοι πρέπει να τραβηχτούν μακριά για να κτίσουν την ενέργεια τους από μέσα τους, να καθαρίσουν τον δικό τους προγραμματισμό, χωρίς οι στρεβλώσεις και οι επιρροές του εξωτερικού κόσμου να εισχωρήσουν μέσα. Η διαύγεια έρχεται μέσα στη σιωπή και την εσωτερική σύνδεση. Η μαεστρία έρχεται μέσα από την όραση και το βίωμα. Τη γνώση που μαζεύετε πρέπει  να την χρησιμοποιήσετε εφαρμόζοντας την για να ενεργοποιηθεί. Όσο θα αναβαθμίζεστε σωματικά, οι επιθυμίες σας και το τι σας κάνει να ευημερείτε θα αλλάξει δραματικά τώρα.
Η φύση και οι συνδέσεις της καρδιάς με όλα τα αισθανόμενα όντα θα σας βοηθήσουν να εκπληρώνετε τις εργασίες σας και τους σκοπούς σας τώρα. Η ΑΝΑΓΚΗ για αυτό θα συνεχίσει να ενισχύεται και οποιαδήποτε σχέση που στερείτε αγάπης, τιμής, ακεραιότητας, σεβασμού και συνεισφοράς δεν θα εκπληρώνει πια την παλιά ενέργεια στέρησης που κάποτε χρειάζονταν αυτές οι σχέσεις για να λειτουργούν. Αυτό είναι επειδή ξεκαθαρίζετε την στέρηση και δεν χρειάζεστε αυτά τα πράγματα πια. ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ τη διαφορά ενώ δυναμώνετε μέσα στον εαυτό σας. ΕΣΕΙΣ είστε αυτός που αποφασίζει τώρα.
Η αγάπη ΣΑΝ ΑΓΝΗ ΙΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ενδυναμώνεται από το ΦΩΣ που κρατάτε και όσο περισσότερο φως ανάβει από αυτές τις ενεργοποιημένες φλόγες τόσο λιγότερη επιθυμία έχετε για το παλιό. Ο νους σας μπορεί να είναι δυνατός, εντούτοις οι φλόγες μεγαλώνουν δυνατότερες τώρα. 
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΛΟΓΩΝ σημαίνει πως δεν έρχεστε από έλλειψη όταν συνδέεστε με τη φλόγα κάποιου άλλου/μεταξύ σας τώρα. Ο κάθε ένας είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΝΤΑ που τώρα έρχονται μαζί ενεργητικά για να υψώσουν την συνείδηση όλων. Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή μιας ΕΝΩΣΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ που είναι έλλειψη.
 ΕΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ είναι όλες ΟΝΤΩΝ ΦΩΤΟΣ που στέκουν σαν ΔΑΣΚΑΛΟΙ που μοιράζονται, συνεισφέρουν και ΕΙναι οι Δάσκαλοι Εαυτοί τους για να εκπληρώσουν τους ρόλους και σκοπούς χωρίς τις στρεβλώσεις των παλιών προγραμμάτων πια. Αναγνωρίζεις και το ανθρώπινο και οι συνειδητές σου πράξεις συγχωνεύονται όλα πίσω μέσα στην αγάπη. Αυτό είναι ΑΜΕΣΟ ΤΩΡΑ. Η καθυστέρηση ήταν μέσα στο δικό σου διαχωρισμό παλιά.
Εσείς/ΕΜΕΙΣ είμαστε όλοι εδώ για να ΕΙΜΑΣΤΕ αυτό που κάνει τη διαφορά και οδηγεί όλους τους αληθινά έτοιμους για να αγκαλιάσουν αυτές τις μεγαλοπρεπείς όψεις του εαυτού τους και της δικής τους εξέλιξης πίσω.
Αυτό πάει πέρα από τις ‘περιορισμένες’ εμπειρίες των δίδυμων φλογών. Αυτό είναι η τρί-πτυχη-φλόγα και φλόγα του ουράνιου τόξου μαζί με τη χρυσή και την λευκή για ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ που υπερβαίνουν τις πρωτογενείς ανθρώπινες ανταλλαγές που ‘φθείρουν,  υποβιβάζουν, και απαιτούν’. Τα πλήρως αποκατεστημένα γαλαξιακά/αρχικά πρότυπα  και  την γενετική ανα-κωδικοποίηση που απαιτεί αγνότητα για να αναπτυχθεί σε ανώτερες υπάρξεις συνειδητότητας τώρα.
Θα γράψω και θα μοιραστώ περισσότερα ενώ προχωρούμε. Σας αγαπώ! Ετοιμαστείτε. Πάντοτε ‘μόλις τώρα ξεκινούμε’! Ας το κάνουμε!
Λίσα Υπέρβαση Μπράουν


Lisa Transcendence Brown ☼

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά


Πηγή: