Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

"ΤΟ DNA XEIΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ WIFI ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ"

Ακούστε τι λέει ο David Aiki στον Alex Jones
DNA Being Manipulated by Your WiFi
Τα τελευταία χρόνια, και μυστικά για δεκαετίες, επιστημονικές και ιατρικές αποδείξεις έχουν δείξει καθοριστικά ότι οι χαμηλές ραδιοσυχνότητες και οι συχνότητες των μικροκυμμάτων είναι αίτιες για σημαντική ζημιά στα κύτταρά μας, με μεγαλύτερη αύξηση στον αυτισμό, καρδιακές ανωμαλίες , αρυθμίες, εγκεφαλική αλλαγή μυαλού, καρκίνο,και γονιδιακή υπογονιμότητα όχι μόνο στους άντρες,αλλά ιδιαίτερα στις γυναίκες.


Το DNA έχει ουσιαστικά επηρεαστεί σε σημείο που να ελλατώνεται όλο και περισσότερο το μήκος ζωής των ανθρώπων.Το DNA ,και το RNA που είναι ουσιαστικά συνδεδεμένα ,είναι δέκτες κάποιων φορέων πληροφοριών.Ρωσική επιστημονική μελέτη άλλαξε έμβρυα βατράχου με σαλαμάνδρας , παρουσιαζοντας την πληροφορία αλλαγμένη. Πώς μπορούν να το κάνουν?.Το DNA είναι πομπός της πληροφορίας, και όλα είναι μια συχνότητα
Έτσι τα υγειή τρόφιμα, οι υγιείς οργανικές τροφές , το καθαρό νερό, είναι μια συχνότητα μολυσμένου νερού..τα γεννετικά τροποποιημένα τρόφιμα, είναι μια άλλη συχνότητα.
Όταν τρώμε ή πίνουμε οτιδήποτε, ή καθόμαστε στο σχολείο όλη μέρα σε wi-fi πεδία ακτινοβολίας, τότε σταδιακά αυξάνουμε την ατμοσφαιρική μετάλλαξη σε μεγάλο βαθμό,πάνω σε μια φανταστική ζυγαριά. Ο κόσμος πρέπει να ξεφύγει απο το σύστημα.Όλα έχουν να κάνουν με κοροιδία ψέματα και εξαπάτηση. ο κόσμος ή πραγματικά ξυπνάει , ή βυθίζεται στη διαχείρηση μυαλού. Συμβαίνουν τόσα πολλά..έχουμε την έκρηξη του καρκίνου, έχουμε όλες της μορφές του κακού να επεκτείνεται, και στα media να πουλάνε τα πιο φρικτά πράγματα, όπου οι βασανιστές παιδιών παρουσιάζοντα καλά παιδιά. Βλέπεις την αντιστροφή του καλού να αναλαμβάνει δράση,να είναι σε έξαρση, και δεν μπορείς να μιλάς για διεστραμένους, σε μια χλιδάτη κοινωνία, που οδεύει στον ξεπεσμό. Αυτή είναι η διακύρηξη του κακού, και οι εκκλησίες δεν το παλεύουν, είναι απασχολημένες με το να αιθαιροβατούν, διδάσκοντας μαγικούς τρόπους σκέψης και να λένε στο Θεό τι να κάνει. Ο κόσμος έχει επίγνωση ότι δεν είμαστε όπως νομίζαμε.Έχουμε κατορθώσει να κάνουμε τα πιο φανταστικά επιτεύγματα μέχρι τώρα. Αλλά που μας οδήγησε.??..

Διάβαζα μια ιστορία που ήταν στην ιστοσελίδα μου...μια επιστημονική μελέτη που λεγόταν το DNA των "αστικών φτωχών"στο Detroit. Έλεγε ότι το DNA έχει ουσιαστικά επηρεαστεί σε τέτοιο σημείο που να ελλατώνεται όλο και περισσότερο το μήκος ζωής αυτών των ανθρώπων. Γιατί..? Γιατί το DNA ,και το RNA που είναι ουσιαστικά συνδεδεμένα ,είναι δέκτες κάποιων φορέων πληροφοριών..Θα σου δώσω ένα παράδειγμα με το τι ενοώ.Ρωσική επιστημονική μελέτη άλλαξε έμβρυα βατράχου με σαλαμάνδρας έμβρυο, παρουσιαζοντας την πληροφορία του εμβρύου της σαλαμάνδρας με το έμβρυο του βατραχου.....Βιαιοπραγία Μπορούν να το κάνουν ,γιατί το DNA είναι πομπός της πληροφορίας. Προηγουμένως είπα ότι όλα είναι μια συχνότητα .Τα υγιή τρόφιμα, οι υγιείς οργανικές τροφές , το καθαρό νερό, είναι μια συχνότητα μολυσμένου νερού..τα γεννετικά τροποποιημένα τρόφιμα, είναι μια άλλη συχνότητα, ετσι όταν τρώμε φαγητό ή πίνουμε οτιδήποτε, ή καθόμαστε στο σχολείο όλη μέρα σε πεδία ακτινοβολίας wi-fi , τότε σταδιακά αυξάνουμε την ατμοσφαιρική μετάλλαξη σε ένα επίπεδο.Βλέπουμε το φαγητό σε ολογράφημα ότι κάτι είναι στο πιάτο αλλα ειναι πληροφοριακό πεδίο .Τα σκουπίδια που τρώμε και πίνουμε και το ραδιενεργό πεδίο που ζούμε αλληλεπιδρά με το DNA, και το αλλάζει. Τι κάνει μια διαστρεβλωμένη πληροφορία σε ένα άλλο επίπεδο πληροφοριών όπως τις λαμβανουμε ?..Παραμόρφωση.Το dna είναι ασύρματος δέκτης που εκφυλίζει το σπέρμα κατα 90%, και λένε επίσης ότι φορτίζουν τo dna με συχνότητες απο κάποιο άλλο ζώο.
Το ξέρουν αυτό εδω και 20 χρόναι απλά τώρα το παραδέχονται ότι σκόπιμα γίνεται όλη αυτή μετάλλαξη. Αυτό ειναι άρωστο..Είναι σαν μια εισβολή εξωγήινων.
Στην πραγματικότητα μας επαναπρογραμματίζουν για να μας μετατρέψουν σε σιχαμερά όντα .Όπως υπάρχουν και όλες αυτές τις ιστορίες απο αρχαιοτάτων χρόνων που οι θεοί διασταυρώθηκαν με τον άνθρωπο. Όταν ξέρεις πώς λειτουργεί το dna δεν χρειάζεται να μετάλλαξεις τα είδη με σεξουαλική αναπαραγωγή, μπορείς να το κάνεις με τη μετάδοση πληροφορίας του σχήματος που θέλεις να πάρει, μέσω του dna και της συχνότητάς του. Κι εδώ έρχεται η ανθρωπο-μεταλλαχτική αντζέντα . Φυσικά και πρέπει να ξέρουμε για τον μηχανολογικό πόλεμο και την οικονομική καταστροφή , αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είναι αυτή την ατζέντα . Θέλουν να βάλουν τεχνικό κομπιούτερ στο βιολολογικό σώμα μας μας, να ελέγχουν και να τροφοδοτούν την ικανότητα αντίληψής μας σε επίπεδο που δεν βλέπουμε μέχρι τώρα .Μέχρι τώρα μιλούσαμε για "έξυπνες" τηλεοράσεις ,τηλέφωνα. Ότι "έξυπνο" υπάρχει μπροστά απο κάθε καινούρια τεχνολογία, έχει σχεδιαστεί για να μιλάει και να επικοινωνεί με όλα τα άλλα "έξυπνα" μπροστά απο αυτό.
Έχουν δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα με ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων η οποία συνδέεται με την ανθρώπινη λειτουργική συχνότητα.
Σαν μια τεχνική τηλεπάθεια.Η google ειναι εμπλεκόμενη , και δεν είναι τυχαίο που ειναι χρηματοδότης internet , και της τεχνολογικής εικονικής πραγματικότητας που έχουν φτιάξει.Τα εργαστήρια της Google X αγόρασαν επίσης και ρομποτικές εταιρείες. Οι άνθρωποι ειναι εστιασμένοι στις 5 αισθήσεις τους γιατί το εκπαιδευτικό σύστημα εχει κλειδώσει τους ανθρώπους στις 5 αισθήσεις τους. Θέλουν να δημιουργήσουν μια επιλεγμένη γεννεαλογική μεταλλακτική εικονική πραγματικότητα και να τροφοδοτούν με αυτή τον πληθυσμό, και να δέχεται αυτή ως αλήθεια.Θέλουν να ελέγχουν την πραγματικότητα, για να γίνουμε κυριολεκτικά ρομπότ.
Εικονική πραγματικότητα μέσα στο μάτριξ. Απόλυτα ελεγχόμενοι άνθρωποι, χωρίς καμία σκέψη,ιδιότητα με τα σάρκινα ρομποτάκια να υποβαθμίζονται περισσότερο.Ποιός θα μπορούσε να σκεφτεί τον αργό θάνατο, να τον σχεδιάσει, και να τον προωθήσει , με τόσο αποτελεσματικό τρόπο..Μόνο αυτός που υπονομεύει την αθάνατη ψυχή , και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα εξαπάτησης για να πετύχει απο τον άνθρωπο την οικειοθελή αποδοχή του Αντίχριστου . Ο ανθρωποκτόνος μισάνθρωπος Σαμαέλ,ή Γιαχβέ, ή Αλάχ, ή Σάκλας, ή Γιαλταμπαόθ.
Έτσι θα είναι όλοι εύκολα υποχείρια στα σχέδιά του -που στέφονται με επιτυχία στις μέρες μας , καθώς οι πάντες ακολουθούν τις τελικές οδηγίες του - , καθώς είμαστε μια ανάσα πρίν την επίσημη βασιλεία του ενσαρκωμένου Σαμαέλ -Αντίχριστου. Ένας ο σκοπός του. Θέλει να μην υπάρχει ψυχή ζώσα που να σκέφτεται και να ζητάει απο τον Τριγράμματο Θεό τη βοήθειά Του. Να εξαλειφθεί απο προσώπου Γης το φωτεινό Δημιούργημα του Θεού που πλάστηκε για να φέρει εις πέρας τον σκοπό του που είναι να φέρει το Φώς σε όλη τη Δημιουργία ... νικώντας τον Μη Ων .
Απο τη σειρά βιβλίων Γιατί και Πώς Ζούν Ανάμεσά μας στον τόμο ΕΛ , αναφέρει χαρακτηριστικά το σκοπό και το μίσος του απέναντι στους ανθρώπους, και το Δημιουργό τους τον Πρώτο Ελοχίμ.
25ο Πρωτόκολλο του Σαμαέλ
25.4
Όταν όλοι οι άνθρωποι ταυτόχρονα γνωρίζοντας την ύπαρξη του Θεού προσευχηθούν στο όνομα του βασιλιά μας απαρνούμενοι ταυτόχρονα , και δεν έχει σημασία αυτό , τον Δημιουργό, τότε όλη η εξουσία του σύμπαντος θα έλθει στα χέρια μας.
25.4
Για το λόγο αυτό ο βασιλιάς μας θα δώσει τα πάντα και δεν θα κρατήσει τίποτα γι'αυτόν. Και αυτό θα το κάνει μέσα στην απόλυτη παντοδυναμία .του, για να μη νομίσει έστω και ένας ότι ενεργεί απο αδυναμία
25.5
Τότε θα διαπιστώσουν , ο Δημιουργός αλλά και ο μιαρός δούλος , ο Πρώτος Ελοχίμ την απόλυτη αποτυχία τους , τότε θα παραμερίσουν, διότι το σύμπαν ανήκει στους ισχυρούς και τους πετυχημένους, ενώ οι άνθρωποι θα έλθουν με το μέρος των νικητών, δηλαδή με εμάς.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ
ΙΧΝ
ΔΕΣΠΩ



Πηγή:
prisonplanet.gr