Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

"Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ"

- "Από την στιγμή της γέννησης σας είστε τυλιγμένοι στα χρέη και υπηρετείτε την σκοτεινή κλίκα ως εγγύηση για τον τεράστιο πλούτο της. Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή της Δικαιοσύνης καθώς και για την σύλληψη και παραπομπή σε δίκη ενός αριθμού συμμετεχόντων σε εξέχουσες σκοτεινές κυβερνήσεις και στο τραπεζικό σύστημα"..

Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ
Γεγονός: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ William Jefferson Clinton υπέγραψε τον νόμο NESARA σε νόμο στις 10 Οκτωβρίου 2000 και επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Αργά το βράδυ της 9 Μαρτίου 2000, κάτω από την φρούρηση μελών της Delta Force και των Πεζοναυτών του Ναυτικού, 15 μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ και της Αμερικανικής Βουλής, που ήταν οι αρμόδιοι και συναρμόδιοι των πρώτων 15 Πολιτειών των ΗΠΑ σύμφωνα με την 13η Τροποποίηση, ψήφισαν τον νόμο NESARA.
Ως νομοθετική πρωτοβουλία, πήρε το όνομά του από την National Economic Security and Reformation Act, που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο το 2000. Όπως προκύπτει από τα σχόλια Matthew Ward είναι:
" - Η νομοθεσία NESARA είναι υπό επεξεργασία στο πλαίσιο των νομοθεσιών του θεόπνευστου αρχικού Σύνταγματος των ΗΠΑ.
- Επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες καθορίζουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τι συμβαίνει στον κόσμο, η νομοθεσία NESARA επινοήθηκε σύμφωνα με την νομοθεσία των ΗΠΑ και όχι από οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Η νομοθεσία NESARA επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, αλλά η κλίκα ανατίναξε τα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου για να το αποτρέψει.
- Οι σκοτεινές δυνάμεις αγωνίζονται με νύχια και δόντια για να αποτρέψουν ακόμα και την ευαισθητοποίηση για την νομοθεσία NESARA και πολύ λιγότερο για την εφαρμογή της.
- Έχουν επιτύχει μέχρι στιγμής με πολλούς τρόπους την επίτευξη της καθυστέρησης εφαρμογής της νομοθεσίας αυτής: Με δολοφονίες σημαντικών ανθρώπων που ευνοούν την έναρξη της εφαρμογής της άμεσα, καθώς και άλλων επαγγελματιών που ασχολούνται με τον σκοπό αυτό, με απειλές κατά της ζωής των εργατών του φωτός και κατά των οικογενειών τους. Έχουν εισχωρήσει σαν διπλοί πράκτορες μέσα στις τάξεις των εργατών του φωτός και επιδίδονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο αμερικανικός νόμος περί εσωτερικής τρομοκρατίας της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, ήταν η πιο δραματική από αυτές τις τακτικές. Ο χρυσός, ο οποίος θα υποστήριζε το νέο νόμισμα ήταν αποθηκευμένος στους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και κλάπηκε από την κλίκα. Το κτίριο 7 ήταν το κέντρο των επιχειρήσεων της κλίκας την 9/11 και καταστράφηκε πλήρως μετά την επιχείρηση.
Παρατηρώντας υπό την ευρύτερη δυνατή γωνία την νομοθεσία NESARA, διαπιστώνουμε ότι είναι μια πνευματικά εμπνευσμένη και καθοδηγούμενη ρύθμιση, δηλώνει ο Matthew.
- Η νομοθεσία NESARA είναι νομοθεσία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία σχεδιάστηκε από υψηλά όντα φωτός μαζί με τα πνευματικά όντα στον πλανήτη και αποτελεί τα νομικά μέσα για να εγκαινιαστεί η εποχή της ειρήνης, της αγάπης και της αρμονίας στη Γη.
- Ορισμένοι θεωρούν την νομοθεσία NESARA ότι είναι πολιτικής και οικονομικής φύσεως, ενώ άλλοι την βλέπουν ως πνευματική, λόγω των υψηλού επιπέδου όντων του φωτός που συνδέονται με αυτήν. Η νομοθεσία NESARA είναι και τα δύο. Όταν οι άνθρωποι καταπιέζονται σοβαρά από τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες που προωθούν άσχημες συνθήκες διαβίωσης, από την έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης, από το μονοπώλιο των φυσικών πόρων, από την καταναγκαστική εργασία, τους άδικους νόμους και δίκες, την πείνα, και τα τυραννικά καθεστώτα, προσφέροντας τους μόνον "τροφή ψυχής", όλα αυτά δεν είναι αρκετά.
- Όταν οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με απλές απαιτήσεις επιβίωσης και τους δίδονται μόνον πνευματικά μηνύματα, δεν πρόκειται να επέλθουν οι παγκόσμιες μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται και θα αυξάνεται η δυστυχία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι διατάξεις της νομοθεσίας NESARA είναι μνημειώδεις στο πεδίο εφαρμογής τους και αποτελούν σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για τη Γη οι οποίες θα αρχίσουν όσον το συντομότερο η νομοθεσία αυτή εφαρμοστεί επίσημα. Όταν οι άνθρωποι γίνονται ενήμεροι για τις μεταρρυθμίσεις, θα τους δίδονται κίνητρα για να συμμετέχουν σ' αυτές ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
- Όπως και σε όλες τις άλλες πτυχές της διπλής πολικότητας που εξακολουθεί να υπάρχει στη Γη, η νομοθεσία NESARA είναι στο ένα άκρο και οι σκοτεινές δυνάμεις που εσείς αποκαλείτε Illuminati βρίσκονται στο άλλο άκρο"..
http://goldenageofgaia.com/…/nesara-or-the-abundan…/15332-2/

Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
- Κατάργηση της Federal Reserve (η οποία είναι ιδιωτική και ανήκει στους Rothchilds) και δημιουργία μιας νέας Κεντρικής Τράπεζας η οποία θα ανήκει στο Ομοσπονδιακό Κράτος και η οποία θα εκδίδει νόμισμα με αντίκρυσμα σε χρυσό.
- Κατάργηση των τίτλων ευγενείας
- Πλήρη διαγραφή όλων των χρεών, κρατικών και ιδιωτικών καθώς και των πιστωτικών καρτών διότι είναι παράνομα
- Οι πολίτες θα καταβάλλουν φόρο 14% σε ότι καινούργιο αγοράσουν και μόνο μια φορά (έχει υπολογιστεί από τα Αμερικανικά πανεπιστήμια και πανεπιστήμια άλλων χωρών πως ο φόρος αυτός είναι αρκετός για την πλήρη λειτουργία του κράτους προστάτη του πολίτη)
- Την κατάργηση της παράνομης εξουσίας της Washinghton DC η οποία είναι μια ιδιωτική εταιρεία(!!!) η οποία καταβάλλει ενοίκιο(!) στην Αυτής Μεγαλειότητα της Μ.Βρεττανίας (Reform ή Recovery Act που σημαίνει επαναφορά των ΗΠΑ στο αρχικό τους σύνταγμα)
- Και την απελευθέρωση 6.500 εφευρέσεων που επιλύουν το περιβαλλοντικό πρόβλημα, το ενεργειακό πρόβλημα αφού θα τεθούν σε λειτουργία συσκευές ελεύθερης και δωρεάν ενέργειας για όλα τα νοικοκυριά και την παραχώρηση σε όλο τον κόσμο συσκευών ίασης όλων των ασθενειών!
Ο τότε πρόεδρος William Jefferson Clinton αρνιόταν να υπογράψει τον Νόμο μέχρι που τέσσερις Αμερικανοί στρατηγοί εισήλθαν στο γραφείο του και τον υποχρέωσαν να υπογράψει το διάταγμα εφαρμογής του Νόμου, το οποίο προέβλεπε ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001, με πρόνοια την λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας στις 10 πμ της ίδιας ημέρας, της οποίας τα γραφεία ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ που η Εβραιοσιωνιστική Cabal-ιστική "κλίκα", με την βοήθεια σκάφους των ερπετοειδών συμμάχων της από τον αστερισμό του Δράκοντος κατέστρεψε δύο ώρες ενωρίτερα
Η εφαρμογή του Νόμου μετατέθηκε αφού η κεντρική εξουσία κήρυξε πόλεμο κατά της "τρομοκρατίας" και άρχισε να κυβερνά τις ΗΠΑ με προεδρικά διατάγματα, ένεκα της έκτακτης κατάστασης που η ίδια δημιούργησε..

Δείτε επίσης:

"ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. - Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ" (ΗΧΗΤΙΚΟ)




Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ