Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

"Καταρρέουν τα ψέματα της Νέας Τάξης – Έγγραφο από το ΝΑΤΟ δικαιώνει την Ρωσία στην Συρία"

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 η Ρωσία πολεμά στην Συρία…
κατά του Ισλαμικού Κράτους. Η προπαγάνδα δυτικών ΜΜΕ κατηγορεί ψευδώς την Μόσχα ότι σκοτώνει αμάχους.
Ωστόσο, μία μυστική ανάλυση του ΝΑΤΟ που βγήκε πρόσφατα στο φως πιστοποιεί το αντίθετο και υποκλίνεται στον υψηλό βαθμό επαγγελματικότητας των Ρώσων.
Μπορεί, σύμφωνα με την ανάλυση, η Ρωσία να έχει μικρότερο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών στην Συρία από ότι το ΝΑΤΟ, αλλά οι ρωσικές δυνάμεις είναι αποτελεσματικότερες εναντίον του Ισλαμικού Κράτους από εκείνες της Συμμαχίας υπό την ηγεσία των Η.Π.Α.


Η ανάλυση, η οποία βρίσκεται στα χέρια του ενημερωτικού περιοδικού FOCUS, χαρακτηρίζει τις ρωσικές επιχειρήσεις στην Συρία «ακριβείς και αποτελεσματικές», ανώτερες από εκείνες του νατοϊκού Στόλου.
Τα 40 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία βρίσκονται στην Λαττάκεια, έκαναν στο παρελθόν 75 επιχειρήσεις την ημέρα. Αντίθετα του ΝΑΤΟ, παρότι 180 στον αριθμό, έκαναν μόλις 20 επιχειρήσεις, σύμφωνα με το FOCUS.

Εν ολίγοις, ακόμα και μέσα στο ΝΑΤΟ παραδέχονται την αποτελεσματικότητα της ρωσικής μηχανής, η οποία αν και μακριά από τα σύνορά της έχει εκπλήξει με τις ικανότητές της, ακόμα και εκείνους που παραδοσιακά θαυμάζουν την δυναμική της.




Πηγή:
prisonplanet.gr