Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

-Ο Αλεξανδρος-Ζευς καταγεται από την Κραταια Αυτοκρατορια της Ανδρομεδας,καθ’οσον ο φυσικος του πατηρ δεν ητο ο Φιλιππος,αλλα ο Ζευς,ο οποιος με τεχνητο τροπο εμφυτευσε ουρανιο σπερμα στην Ολυμπιαδα,όπως και σε άλλες γυναικες της Γαιας στο μακρινο παρελθον.


-Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν αθανατος σαν γιος της Μυρταλης [Ολυμπιαδας] η οποια ηταν ιερεια του ιερου των Καβειρων της Σαμοθρακης,ο οποιος ενσαρκωθηκε υπερφυσικα με ακτινοβοληση του υπερουρανιου κρυσταλλου των ''Επιθυμιων του Δια'' υπο του Ιερου Αρχοντα Φωτος.

-Αλεξανδρος ο Μεγας με δικην σας ονομασια,ή Αλεξανδρος – Ζευς ως ημεις αποκαλουμε,εχει εντολη απαγορευσης της ελευσεως ενισχυσεων στους γηινους αποστατες από τους ουρανιους συνεργατες τους,οι οποιοι σχεδιαζουν μαζικη εισβολη εις την Γαια.
-Να αποφραξει τους διαυλους καθοδου των αποστατων πανω στην Γαια και να εξαλειψει κάθε κινδυνο που θα εμφανιστει,εφ οσον οι αποστατες των ΗΠΑ με τους γηινους συνεργατες τους επιμεινουν στην εφαρμογη του σχεδιου ‘’NEVADON’’.!!!

-O Aλεξανδρος – Ζευς είναι εντεταλμενος από τον Ιερο Αρχοντα Φωτος να προστατεψει την γενετειρα του Ελλανια και την ανθρωποτητα ολοκληρη από τις επιθεσεις των αποστατων και να αποκαταστησει την γαληνη στην Γαια,ως γνωριζων καλυτερα παντος αλλου τα σχεδια των μιαρων αποστατων και των γηινων συμμαχων τους.
Ο Αλεξανδρος – Ζευς ηδη βρισκεται εις την Γαιαν,στις ορεινες περιοχες του Ινδοκουχ,ως 5ος επιτελης του 3ου στρατευματος.

-Απολαμβανει θεικες τιμες από τους κατοικους των εκει περιοχων,ενισχυομενος συνεχως από την θεικη ενεργεια των προσευχων και των παρακλησεων τους για την σωτηρια τους,αφου θεωρουν τους εαυτους τους γνησιους απογονους των Μακεδονων στρατιωτων του Αλεξανδρου,σε αντιθεση με τους Ελλανιους της γενετειρας του,που ασεβουν και βεβηλωνουν την μνημη και το ονομα του.!!!


-Η παρουσια του στην περιοχη του Ινδοκουχ είναι αυτή που ενισχυει τους αγωνες των απογονων των Μακεδονων μαχητων και τους εχει κανει αηττητους [ ??????] στις επιθεσεις που δεχτηκαν από δυο πανισχυρες δυναμεις,μεγαλες δυναμεις της Γαιας,ΡΩΣΙΑ - ΗΠΑ.
-Από την περιοχη αυτή του Ινδοκουχ ο Αλεξανδρος-Ζευς επιτηρει τον Ουρανιο Διαυλο καθοδου των μιαρων οντοτητων στην Γαια ο οποιος αρχιζει από το Ινδοκουχ και φτανει μεχρι τα Ιεροσολυμα.
-Για την αντιμετωπιση αυτων εχει παρει εντολη ενεργοποιησης του Γοργονειου της Γαιας,αν παραστει αναγκη,μετα από ειδοποιηση της Θεας Αθηνας. -Η εκ νεου εμφανιση του Αλεξανδρου-Διος στην Γαια ηταν προσωπικη επιλογη του Ιερου Αρχοντα Φωτος-Διος.
-Η θεοσεβεια του τον κατεστησε εκλεκτο στους Θεους αλλα και μεταξυ των ανθρωπων της Γαιας.!!!


-Όταν στην Γαια μυηθηκε τους ΔΕΛΦΟΥΣ από τον Μεγα Ιεροφαντη των ιερων,στο πως θα ενσπειρει τον πανικο και την ηττοπαθεια στους αντιπαλους του,ώστε αν παραμεινει αηττητος.
-Επισης του εδειξαν τα ιερα οπλα του Θεου Απολλωνα με τα οποια ο Ιεροφαντης Ακηρατος,διακοσια χρονια περιπου πριν την επισκεψη του Αλεξανδρου στους Δελφους,κατεστρεψε τα στρατευματα των Περσων που πηγαν για την λεηλασια των θησαυρων των ιερων κσι την πυρποληση και καταστροφη του ναου.
-Στο ιερο της Σιουα της Αιγυπτου,όπως εσεις αποκαλειται,στο αδυτο του ναου μαζι με τον Μεγα Ιεροφαντη του Ιερου,ηρθαν προσωπο με προσωπο με το φωτεινο οραμα του Διος,ο οποιος επιβεβαιωσε τον υπαρχοντα χρησμο ότι είναι γιος του,αλλα και τον χρησμο των Δελφων ότι είναι αηττητος,γιατι οι ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΕΝ ΗΤΤΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.
-Δεν θα σας αποκαλυψουμε το μυστικο των νικηφορων πολεμικων θριαμβων του και το αηττητο του Αλεξανδρου-Διος σε τρεις περιπου χιλιαδες μαχες,για να μην διαρευσει το μεγαλο μυστικο και περιελθει σε γνωση των αποστατων και κατακτησουν την Γαια.
-Σας ενημερωνουμε όμως ότι για δευτερη φορα θα γινει και παλι κυριαρχος της Γαιας ο ΖΕΥΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και θα απαλλαξει την Ελλανια και την Γαια από τα μιαρα υπολειματα των αποστατων σε συντομο χρονικο διαστημα.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ'ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!


ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ Ο ΛΥΡΙΟΣ!!!



Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ