Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Γιατί μας ψεκάζουν συνεχώς;

Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει
Αναφορές και φωτογραφίες για αεροψεκασμούς σε όλη τη χώρα! 
Που είναι οι υπεύθυνοι να μας απαντήσουν τι μας ψεκάζουν;
Γιατί όλοι σήμερα είμαστε μπουκωμένοι, βήχουμε και είμαστε σαν μαστουρωμένοι;
Τι είναι οι αεροψεκασμοί;
Οι χημικές γραμμές είναι γραμμές εναιωρήματος από βάριο, αλουμίνιο και πολυμερή (ινίδια) πυριτίου που απελευθερώνονται κατά χιλιάδες τόνους σε όλους τους ουρανούς του  κόσμου από αεροπλάνα με κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή αεροπλάνα που ψεκάζουν τις χημικές ουσίες.

Τα ίχνη των αεροψεκασμών μπορούν να διακριθούν από τα ίχνη που είναι από αεροσκάφη αερογραμμών. Τα αεροσκάφη αερογραμμών δεν πετάνε σε σχηματισμούς, ούτε ακολουθούν πολλές διαφορετικές πορείες, δεν κάνουν σχέδια και δεν είναι διακοπτόμενα.
Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να ξέρουν γιατί μας ψεκάζουν!

Τα τεχνητά σύννεφα που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς  ιριδίζουν εξαιτίας του υλικού της σκόνης που τα δημιούργησε, έχουν συχνά σχήμα και σύσταση πολύ διαφορετική από τα φυσικά σύννεφα ανάλογα με τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους και τα κύματα με τα οποία βομβαρδίζονται και πολλές φορές έχουν και τρύπες.
Τα χημικά προϊόντα για την παραγωγή των τεχνητών σύννεφων απελευθερούμενα στην ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα για την υγεία.

Αυτό συμβαίνει διότι:
-Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα. Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί την σιλίκωση
-Η σκόνη αλουμινίου βραχυπρόθεσμα, επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης και μακροπρόθεσμα, προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με την νόσο Alzheimer
-Η σκόνη βαρίου προκαλεί χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης της μυϊκής έντασης) και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νοσήματος…




Πηγή:
emedi.gr