Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

"ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α."

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ...
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. (CABAL) ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ PAUL RYAN ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ JOSEPH DUNFORD ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ). Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ "ΓΕΓΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ.
«...Ο προσωρινός πρόεδρος στρατηγός Joseph Dunford τώρα σταθμεύει και ζει στο Λευκό Οίκο από χθες. Το κλείσιμο του Λευκού Οίκου ήταν για να βγάλουν έξω και να αφαιρέσουν το σύνολο της διοίκησης Obama.
Η Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων έκανε αναφορά για αδίστακτα στοιχεία της κλίκας που εξακολουθούν να θέτουν σοβαρές απειλές για την ασφάλεια από χθες το βράδυ, με γεγονότα μαζικής απώλειας ζωών σε επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Λος Άντζελες και το Σικάγο. Όλες έγιναν ως στόχος να σταματήσει η RV (revaluation / αναπροσαρμογή).
Τα Λευκά Καπέλα εξουδετέρωσαν τις απειλές με καλοπροαίρετη βοήθεια, καθώς και μια πλήρη και ολοκληρωμένη παράδοση επιτεύχθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί. Σας ευχαριστούμε λευκά "φαντάσματα"....»
----------------------------------------------------------------------
«...Ο Γερουσιαστής Paul Ryan του Wisconsin έχει ορκιστεί ως νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Δευτέρα. Πράγμα που σημαίνει πως η εξουσία ειρηνικά μεταπηδά από τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα και τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν ταυτόχρονα, καθώς παραιτήθηκαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ryan ήταν τόσο διστακτικός για να ονομαστεί Πρόεδρος της Βουλής (3ος στη σειρά για την Προεδρία). Είχε επιλεκτικά διαλεχτεί από τους Γέροντες Κινεζικής Οικογένειας.
Ο στρατηγός Joseph Dunford θα ενεργεί ως ο νέος Αντιπρόεδρος του Ryan. Και οι δύο λειτουργούν μέσα από το Λευκό Οίκο αυτή την ώρα μετά αφού μεταφέρθηκαν σε φυσικό επίπεδο οι διοικήσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μια επίσημη ανακοίνωση θα παρατεθεί από τον Πρόεδρο Ryan ανακοινώνοντας όλες τις διοικητικές αλλαγές...»
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ (ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ)
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ heart emoticon


Πηγή: