Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ!

Ένας μυστηριώδης μεγα - πλανήτης που ονομάστηκε NEMESIS GIANT βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη. Η τεράστια σφαίρα που μοιάζει με το Death Star στο sci-fi blockbuster "Star Wars", εμφανίζεται στον ουρανό το βράδυ αλλά και στο φως της ημέρας.

Η Nemesis Giant έχει εντοπιστεί από πολλές περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, της Ιταλίας, του Μεξικού και της Τενερίφης και φαίνεται ότι ο πλανήτης - γίγαντας θα γίνεται όλο και πιο ορατός στο ανθρώπινο μάτι κατά τον επόμενο μήνα.

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΜΕΣΙΣ"
Η γιγαντιαία Αστροπολιτεία των Ολυμπίων "Νέμεσις" διαμέτρου 42.000 χλμ (!) ευρίσκεται στο ηλιακό μας σύστημα για την απόδοση συμπαντικής δικαιοσύνης.

- Η "Νέμεσις" είναι επανδρωμένη με ενσαρκωμένες και υπερβατικές οντότητες και είναι κατ' εξοχήν πολεμικό σκάφος. Ανήκει στην "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων" της Λύρας, της μεγαλύτερης και ισχυρότερης αποικίας της Αυτοκρατορίας της Μεγάλης Ανδρομέδας (Μ-31) στον δικό μας Σπειροειδή Γαλαξία.

- Με ειδικές ουράνιες διατάξεις που φέρουν την ονομασία "Μώμος", αξιολογείται από ειδική αποστολή που φέρει την ονομασία "Νέμεσις" το αξιόποινον ή όχι πράξεων ουρανίων οντοτήτων ή ανθρώπων. Ακολούθως αναλαμβάνει την εφαρμογή των αποφάσεων της "Νεμέσεως" αποστολή που την συνοδεύει με την ονομασία "Δίκη". Οι ποινές που επιβάλλονται εφαρμόζονται αμέσως.

- Όσοι καταδικαστούν για σοβαρά εγκλήματα κατά ανθρώπων, μεταφέρονται στον αστερισμό του Κάνωπος* όπου τα βαρυτικά πεδία είναι τόσον ισχυρά, ώστε ουδείς δύναται να διαφύγει. Οι ψυχές των κακούργων εγκλείονται σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές διπλής πολικότητος για αιώνες χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής. Εκεί μέσα ευρίσκονται σε ημιπαράλυτη κατάσταση και με πλήρη συνείδηση εκτίοντας την ποινή τους χωρίς δυνατότητα ενσάρκωσης, που είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί.


Ο ΜΩΥΣΗΣ
Εντός της "Νεμέσεως" ενεκλείσθη πρόσφατα σε ηλεκτρομαγνητική φυλακή υψίστης ασφαλείας, ο υπαρχηγός του Γιαχβέ Μωϋσής**, του οποίου το σκάφος με την ονομασία "Έχιδνα" κονιορτοποιήθηκε από υποθυγατρικά σκάφη του σκάφους "Αρκτούρος" με κυβερνήτη τον Οδυσσέα. Η σύγκρουση διεξήχθη στις 26 Νοεμβρίου 2013 όταν αρμάδα σκαφών του Γιαχβέ επεχείρησε να εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα με σκοπό να απελευθερώσει την "Λίλιθ"*** και τους εξωγήινους ερπετοειδείς που βρίσκονται σε υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ, στους οποίους απαγορεύτηκε να ανέρχονται στην επιφάνεια. Η αρμάδα του Γιαχβέ ηττήθηκε από δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Μεγάλης Ανδρομέδας και ο Μωϋσής αιχμαλωτίστηκε.

* Αστερισμός του Κάνωπος: Τα Τάρταρα των αρχαίων Ελλήνων.

** Μωυσής: "Ήταν ο πιο αιμοσταγής ενσαρκωμένος αποστάτης από τη "Λίλιθ", συνεργάτης του Γιαχβέ και η πιο εγκληματική φυσιογνω­μία όλων των εποχών. Σκοπός του ήταν να εξοντώσει τους Ελλάνιους γό­νους "Ε" που ζούσαν στην Παλαιστίνη και να εμποδίσει τη διάδοση της "Διαθήκης του Προμηθέα" που πε­ριέχει τις επιθυμίες του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία, καθώς και την αγάπη του για το ανθρώπινο γένος".

*** Λίλιθ: Αστροσκάφος των αποστατών το οποίο αιχμαλωτίστηκε από τους Ολυμπίους και ευρίσκεται σε στατική τροχιά πίσω από την Σελήνη και στην αόρατη πλευρά της.

Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ