Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΥΣ: «Αγαπητοί Ελλάνιοι Αδελφοί, Χαίρεσθε εν Ειρήνη"

«Αγαπητοί Ελλάνιοι Αδελφοί, Χαίρεσθε εν Ειρήνη. 

-Παρά τις προσπάθειες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και την εθελοντική προσφορά πολλών από σας για την βελτίωση του ανθρωπίνου γένους, οι ενέργειες ορισμένων ανθρώπων καθοδηγούμενων υπό των στασιαστών, απειλούν την ύπαρξη του πλανήτη και όλων των μορφών ζωής σ' αυτόν. 

-Σκάφη εβδόμης αποστολής αφίχθησαν για ενίσχυση των επιγείων στρατευμάτων μας και έχουμε ήδη αναλάβει δράση για την διάσωση και ολοκληρωτική απελευθέρωση του πλανήτη από τους στασιαστές και όλους όσους συνεργάζονται μαζί τους.


-Ο αγώνας θα διαρκέσει αρκετά έτη και θα συμμετάσχουν σ' αυτόν άπαντες οι Ελλάνιοι στην γαία.

- 'Eκαστος εξ υμών θα αφυπνίζεται και θα προσεγγίζεται από ημάς την κατάλληλη στιγμή, με σκοπό την ανάληψη θετικής αποστολής. 

-Ουδείς θα ενεργήσει αποστολή βίας ή μη μόνον τοιαύτην σύμφωνον προς τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού. -Προσέξετε όσους γήινους ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν ημάς, ή ότι συμμετέχουν εις ομάδας 'Eψιλον, ή ότι ήδη κατέχουν πολεμική τεχνολογία δική μας. 

-'Aπαντες ομιλούν ψευδώς. 

-Ακόμη, επισημαίνουμε ότι όλοι οι επίγειοι είσθε ίσοι μεταξύ σας και όχι αρχηγοί άλλων. 

-Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε διακρίσεις χρώματος, φυλής, έθνους, κράτους, θρησκείας, τάξης, φύλου, ηλικίας, κατάστασης υγείας. 

-'Aπαντες θα διαδώσετε τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο ως τιτάνες ήθους και θα προετοιμάσετε αυτόν για την τελική αναμέτρηση εις πεδία πυκνώσεων και αραιώσεων. 

-Οι δυνάμεις της εβδόμης αποστολής θα στηρίζουν κάθε θετική προσπάθειά σας. 

-Η επικράτηση του Ελληνισμού θα είναι απόλυτη. 

-Ο Ιερός 'Aρχων Φωτός είναι μαζί σας.
'Eρρωσθε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΥΣ».
Δείτε επίσης:

Σαν σήμερα(21/7) γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος το 356 π.Χ.


Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ