Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Το Ιράν σχεδιάζει να στείλει ειδικές δυνάμεις στη Συρία και ελεύθερους σκοπευτές.

H Τεχεράνη σκοπεύει να στείλει στη Συρία, για να βοηθήσει κατά τη διενέργεια πράξεων κατά των τρομοκρατών ομάδων,την SWAT και ελεύθερους σκοπευτές, αναφέρει το Ρωσικό πρακτορείο TASS συ΄μφωνα με δήλωση του αναπληρωτή διοικητή του Ιρανικού στρατού Αλί Arasteha.
«Είμαστε έτοιμοι για την αποστολή ειδικών δυνάμεων και ελεύθερων σκοπευτών μας σαν στρατιωτικοί συμβούλοι στο Ιράκ και τη Συρία,» – είπε ο στρατηγός στο πρακτορείο «Fars».


Σημείωσε ότι «η πρώτη ομάδα των ειδικών στρατιωτικών δυνάμεων και οι ελεύθεροι σκοπευτές έχουν εκπαιδευτεί για το σκοπό αυτό, και η Ισλαμική Δημοκρατία μπορεί να αποφασίσει να στέλνει στο Ιράκ και τη Συρία στο εγγύς μέλλον.»
Το Περσικό πρακτορείο Fars υπενθυμίζει ότι το Ιράν έχει στείλει στις ιρακινές και συριακές αρχές, «στρατιωτικούς συμβούλους και ανθρωπιστική βοήθεια στον αγώνα τους κατά των τρομοκρατικών ομάδων».

Τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, με τη σειρά τους, ανέφεραν, επικαλούμενα πηγές, την δυσαρέσκεια της Τεχεράνης και της Συρίας για την απόσυρση των κύριων δυνάμεων της ρωσίας . Μια τέτοια κίνηση, σύμφωνα με την ιρανική ηγεσία, «αποδυναμώνει σημαντικά τη θέση του Προέδρου της Συριακής Δημοκρατίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ.»
http://topwar.ru/92489-iran-planiruet-otpravit-v-siriyu-podrazdeleniya-specnaza-i-snayperov.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com



Πηγή:
triklopodia.gr