Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΞΕΧΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΝΑΣ

Αναμεσα στα τοσα προβληματα μας,ως Ελληνες και ως χωρα,με την κριση και στην εισβολη εποικων που μας φορτωσαν εσκεμμενα,δεν πρεπει να ξεχναμε και το γεγονος της εμφανισης και της επαφης μας με τους Σπορεις Πλανητων,τους Ολυμπιους Διος που οι κυκλοι του δογματος προσπαθουν να κρυψουν,κατηγορωντας την ελληνικη ιστορια ως μυθο και ειδωλολατρεια ,υμνωντας την εβραιο-λατρεια και την δογματικη τους αιρεση,ως την μονη αληθεια με την ψευτικη αγαπη του πλησιον σου ως εαυτον,ενώ οι ιδιοι μισουν ολον τον κοσμο.
-Απο την πολύ αγαπη ……… τον καταστρεφουν,αφου ολοι οι πολεμοι εχουν την θρησκεια πισω τους.


Ετσι δεν θα μαθεις πως σε αλλα μερη του κοσμου :
-Οι κοινωνιες ετοιμαζονται να τους υποδεχτουν : ΧΑΒΑΗ 27-6-2014 ο εκπροσωπος της κυβερνησης απηυθυνε επισημη προσκληση-καλωσορισμα στους <<εξωγηινους επισκεπτες των αστρων που επισκεπτονται ειρηνικα τοσο συχνα τον ουρανο της χαβαης>> και ετοιμασαν τοπο συνομιλιων στο νησι Puna. ???
-Στις Κολομβιανες Ανδεις γινονται επισημες συναντησεις με Κολομβιανους αντιπροσωπους ???
-Στην Κινα-Θιβετ – περιοχη Kunlun σχεδιασαν αεροδιαδρομο και πρεσβεια ???

-Οι μονοι που δεν τους περιμενουν είναι οι Ελληνες απογονοι των παναρχαιων Ελληνων που συνοδεψαν τους δωδεκα θεους του Ολυμπου από τον Γαλαξια της Ανδρομεδας στην γη.
-Ασεβη συμπεριφορα και αδιαφορια,καταλυοντας κάθε ιστορικη και εθνικη αξιοπρεπεια,πιστευοντας δογματικα ότι είναι απογονοι του Αβρααμ και περιμενουν την Δευτερα παρουσια ενός αλλου εβραιου για να τους στειλει στον παραδεισο.!!!

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΑΙΑ !!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ