Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Παίρνεις συνεχώς και Πάντα αυτό που σκέφτεσαι!

Έλκουμε συνεχώς στη ζωή μας ανθρώπους και περιστάσεις που αντικατοπτρίζουν το είδος των σκέψεών μας. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Το κάθε τι στη ζωή μας δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Μπορεί να βλέπουμε τα γεγονότα σαν άδικα, αλλά αυτό γίνεται γιατί δεν καταλαβαίνουμε ακόμα τους νόμους του νου, που λειτουργούν στο παρασκήνιο των καθημερινών μας δραμάτων. Από τη στιγμή που θα κατανοήσουμε τους νόμους, θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ότι τα “τυχαία” και “συμπτωματικά” γεγονότα είναι απλά το αποτέλεσμα ενός πολύ έξυπνα σχεδιασμένου συστήματος αιτιολογημένων σχέσεων.


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ.
Ακούμε τους ανθρώπους να λένε:”κοίτα τι μου έτυχε!”. Ο σωστός τρόπος όμως να το πουν αυτό θα ήταν: “Κοίτα τι προσέλκυσα!” Η λέξη “περίσταση” απεικονίζει αυτήν την διαδικασία: περί(γύρω) και στάση(ίστημι). Περιστάσεις είναι οι συνθήκες που μας περιτριγυρίζουν και που μαγνητίζονται από τον κεντρικό πυρήνα των σκεπτομορφών μας..Αν αλλάξουμε τις σκέψεις στο κέντρο του μαγνητικού πεδίου, τότε θα αλλάξουμε τις συνθήκες που μας περιτριγυρίζουν…
Οι νόμοι της έλξης λειτουργούν μέσα στον καθένα μας και μεταξύ ανθρώπων που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο…
Οι σκέψεις μας κάνουν την ζωή μας να αλλάζει. Το σημείο που βρισκόμαστε τώρα είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων που έχουμε κάνει και το πού θα βρεθούμε είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων που κάνουμε τώρα. Αν επιθυμούμε να βρεθούμε στην επιτυχία, αυτό δεν μπορεί να γίνει τυχαία. Θα γίνει μόνο όταν εμείς έλξουμε την επιτυχία, σκεπτόμενοι την επιτυχία. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορούμε να καταδικάσουμε τον εαυτό μας σε αποτυχία, αν επικεντρώσουμε την σκέψη μας σε αυτό που είναι λάθος.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ.
A.COHEN


Πηγή:
renakomninou.blogspot.gr
healingeffect.gr