Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

"Επίσκοποι της Καθολικής Εκκλησίας δηλώνουν ανοιχτά και μπροστά τις κάμερες του CNN, τη λατρεία τους στον Σατανά." (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΤΕ δεν δίσταζαν !!! ............ ΠΟΤΕ δεν κρύφτηκα !!!

Κατά έναν περίεργο τρόπο τώρα έρχονται πολλές πληροφορίες φωτογραφίες
αλλά και οπτικοακουστικό υλικό στο φως της δημοσιότητας για την σκοτεινή πλευρά της αμερικάνικης πολιτικής κάστας (και όχι μόνο όπως θα δούμε παρακάτω) οι οποίοι βέβαιος είναι όλη Εβραϊκής καταγωγής.




Επίσκοποι της Καθολικής Εκκλησίας σε μια "μεγαλειώδεις κηδεία τελετή" δηλώνουν ανοιχτά και μπροστά από τις κάμερες του CNN, τη λατρεία τους στον Σατανά. Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει την ύπαρξη της λατρείας του σατανισμού διαχρονικά στης κυβέρνησης τον ΗΠΑ, και ταυτόχρονα
 καταρρίπτει την φράση συνομοσιολογία ... η τουλάχιστον ότι αφορά το θέμα αυτό. 

Στις 14 Ιουλίου 2007 πέθανε η Claudia Alta Taylor Johnson γνωστή και ως 
"Lady Bird". Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια ήταν η Claudia Alta Taylor Johnson.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια καλά εκπαιδευμένη γυναίκα για την εποχής της, και αυτό το απέδειξε ως ικανός διαχειριστής και έξυπνος επενδυτής. Μετά τον γάμο με τον Lyndon Baines Johnson το 1934, υπηρέτησε στο ναυτικό. Μετά χρησιμοποιείται μια κληρονομιά της ίδιας, για να χρηματοδοτήσει το Κογκρέσο. 


Στη συνέχεια, αγόρασε ένα ραδιοφωνικό σταθμό και ένα τηλεοπτικό σταθμό, που τους έκανε σύντομα εκατομμυριούχους. Ως πρώτη κυρία, έσπασε παλιές συνήθειες με τους δικούς της δημοσιογράφους αλληλεπιδρώντας έτσι άμεσα στο Κογκρέσο.
                      

Η Claudia Alta Taylor Johnson απέκτησε δυο κόρες την Lynda Johnson Robb (αριστερά) και την Laura Bush σύζυγος του 43ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους



Καλεσμένοι στην κηδεία ήταν η πολιτική αφρόκρεμα της αμερικάνικης αλλά και της διεθνή πολιτικής σκηνής 




Δείτε το βίντεο:





Πηγή:
nesaragreece.blogspot.gr