Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!

" Έτσι, ενώ είναι αλήθεια ότι εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε και ότι προσφερθήκαμε να έρθουμε στη Γη για την εμπειρία, υπάρχουν και άλλοι που κινούν τα νήματα για να σιγουρέψουν ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό για το οποίον ήρθαμε. Υπάρχει ένα σχέδιο πέρα από την κατανόηση μας στην τρέχουσα συνειδητότητα μας που περιλαμβάνει βοηθούς έξω από το μάτριξ για να μας βοηθήσουν στην έξοδο από την φυλακή που έχουμε παγιδευτεί για πολλούς και πολλούς κύκλους.
Όλη η δημιουργία είναι κυκλική και ενώ έχει μια αρχή και ένα τέλος, αυτό μόνο πραγματοποιείται στο χώρο και το χρόνο. Από τη στιγμή που υπάρχουμε σε χρόνο και χώρο, βιώνουμε τους "έσχατους καιρούς", όπου κύκλοι μετά από κύκλους εμπειριών έρχονται τώρα να κλείσουν έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα εμπειρία.


Όχι μόνο το τέλος έχει προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η ελευθερία της ανθρωπότητας έχει ήδη συμβεί στον μελλοντικό εαυτό μας έξω από το χρόνο. Κάθε δυνατότητα που έχει μια σκέψη, έχει και ένα χρονοδιάγραμμα, όπου η σκέψη έπλεξε και δημιούργησε ένα πιθανό μέλλον. Οι δημιουργοί, σε εμάς βιώνουν συλλογικά την "πραγματικότητα" που βασίζεται σε επιλογές που έγιναν από το συνειδητό και το υποσυνείδητο επίπεδο της σκέψης. Αυτό δείχνει πραγματικά πόσο ισχυροί είμαστε. "

Έχετε ακούσει τις φράσεις «Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε", και "Κανείς δεν έρχεται να μας σώσει". Όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτές τις φράσεις, κάτι δεν φαινόταν σωστό με τον τρόπο που παρουσιάζονταν. Η απάντηση στο ερώτημα, "Υπάρχει κανείς που έρχεται για να μας σώσει" είναι ένα ηχηρό ναι, και ένα όχι ταυτόχρονα.
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και λένε πως η Γη δεν είναι ένας πλανήτης φυλακή. Αν τους πιστεύετε, τότε πιστεύετε την ιστορία που λέει πως η τρέχουσα κατάσταση της Γης είναι ένα θαυμάσιο σχολείο όπου παίρνουμε διδάγματα και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την εμπειρία μας εδώ, γιατί έχουμε υπογράψει για αυτό. Ναι, η Γη ήταν έτσι στο παρελθόν, αλλά αυτό το πρότυπο έγινε αντικείμενο καπηλείας. Μπορείτε να δείτε τόσο την αλήθεια όσο και το ψέμα στη δήλωση ότι η Γη είναι μόνο ένα σχολείο, ανάλογα με το τι χρονοδιάγραμμα ακολουθήτε.
Ξετυλίγοντας την αλήθεια δεν είναι μόνο δύσκολο αλλά και συγκλονιστικό επίσης. Χρειάζεται κανείς ένα ορισμένο επίπεδο αντικειμενικότητας και αυτογνωσίας για να είναι σε θέση να χειριστεί την αλήθεια χωρίς να τρελαθεί ή να πάθει κατάθλιψη. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει ιδέα ότι υπάρχει ένα δυναμικό πεδίο γύρω από τον πλανήτη μας, που εκτείνεται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και πέρα από αυτό, όχι μόνο για να παγιδεύει εμάς, αλλά και εκείνους που εργάζονται για να μας υποδουλώσουν. Πώς θα μπορούσατε να το εξηγήσετε σε κάποιον που δεν έχει αρκετά ανοιχτό μυαλό για να πιστεύει πως υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, και πολύ περισσότερο ότι αυτός ο πλανήτης έχει καταληφθεί από μια μικρή ομάδα ‘’αρχόντων’’ ή μορφές σκέψης τεχνητής νοημοσύνης;
Κατά την εξέταση του θέματος «Θα σωθούμε;», το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αισθανθούμε την ερώτηση σε βάθος. Πώς μπορώ να σας κάνω να αισθάνεστε; Σας προκαλεί ένα κτύπημα στομάχι όταν σκέφτεστε ότι έχουμε εγκαταλειφθεί εδώ χωρίς καμία βοήθεια, και πρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας απέναντι σε έναν εχθρό που δεν μπορούμε να δούμε;
Ενώ μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ένα κακό στο ηλιακό πλέγμα σε αυτή τη σκέψη, άλλοι έχουν μια αίσθηση της ενδυνάμωσης, γνωρίζοντας ότι βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Ξέρουν ότι εφ’ όσον ενεργοποιείται η αίσθηση του ποιοί είναι, ενώ η πλειοψηφία της ανθρωπότητας κοιμάται, τότε θα πρέπει να είναι εδώ για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Έτσι, ενώ είναι αλήθεια ότι εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε και ότι προσφερθήκαμε να έρθουμε στη Γη για την εμπειρία, υπάρχουν και άλλοι που κινούν τα νήματα για να σιγουρέψουν ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό για το οποίον ήρθαμε.
Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος μέσα στον οποίον ζούμε έχει προγραμματιστεί πριν την κατάληψη του πλανήτη. Η Πηγή ή ο δημιουργός αυτού του σύμπαντος είναι όλη η γνώση, έτσι πώς δεν ήξερε τι πρόκειται να συμβεί για να διορθώσει μια τέτοια ανισορροπία; Υπάρχει ένα σχέδιο πέρα από την κατανόηση μας στην τρέχουσα συνειδητότητα μας που περιλαμβάνει βοηθούς έξω από το μάτριξ για να μας βοηθήσουν στην έξοδο από την φυλακή που έχουμε παγιδευτεί για πολλούς και πολλούς κύκλους.
Όλη η δημιουργία είναι κυκλική και ενώ έχει μια αρχή και ένα τέλος, αυτό μόνο πραγματοποιείται στο χώρο και το χρόνο. Από τη στιγμή που υπάρχουμε σε χρόνο και χώρο, βιώνουμε τους "έσχατους καιρούς", όπου κύκλοι μετά από κύκλους εμπειριών έρχονται τώρα να κλείσουν έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα εμπειρία.
Όχι μόνο το τέλος έχει προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η ελευθερία της ανθρωπότητας έχει ήδη συμβεί στον μελλοντικό εαυτό μας έξω από το χρόνο. Κάθε δυνατότητα που έχει μια σκέψη, έχει και ένα χρονοδιάγραμμα, όπου η σκέψη έπλεξε και δημιούργησε ένα πιθανό μέλλον. Οι δημιουργοί, σε εμάς βιώνουν συλλογικά την "πραγματικότητα" που βασίζεται σε επιλογές που έγιναν από το συνειδητό και το υποσυνείδητο επίπεδο της σκέψης. Αυτό δείχνει πραγματικά πόσο ισχυροί είμαστε. Οι πιθανότητες που δεν προκύπτουν ξεθωριάζουν περισσότερο και περισσότερο και οι πιθανότητες προς τις οποίες σκοπεύουμε να κινηθούμε μαγνητίζονται όλο και πιο κοντά. Το τελικό αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι το ίδιο, όμως το πώς θα φτάσουμε εκεί εξαρτάται από τους δημιουργούς που το βιώνουν.
Οι βοηθοί μπορούν να κάνουν αλλαγές στα χρονοδιάγραμμα και μπορούν να φέρουν τα μηνύματα μέσω των πληρωμάτων εδάφους εδώ στη Γη με τα οποία έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές οι σκοτεινοί προπορεύονταν στην λήψη αυτών των μηνυμάτων και προσποιούνται πως είναι βοηθοί, προκειμένου να μεταλλάξουν τα μηνύματα, πολλά έχουν μείνει αληθινά και καθαρά και έχουν καταφέρει να μεταφέρουν το αρχικό μήνυμα.
Οι βοηθοί δεν μπορούν να σπάσουν τον καθολικό νόμο της ελεύθερης βούλησης και επιλογής μας στον πλανήτη. Ωστόσο, η ελεύθερη βούληση μας έχει παρθεί από εμάς σε πονηρό τρόπο, γιατί έχουμε εξαναγκαστεί τόσες πολλές φορές μέσα από την παγίδα της μετενσάρκωσης να πάρουμε λάθος αποφάσεις και να υποφέρουμε σε διάφορες ζωές, έτσι ώστε να μπορούν συλλέγουν την συναισθηματική μας ενέργεια. Οι μνήμες μας έχουν σβηστεί ξανά και ξανά και έχουν εισαχθεί ψεύτικες ζωές σε αξιολογήσεις της ζωής μας και μας έκαναν να σκεφτούμε ότι οι ψυχές μας χρειάζονται για να εξισορροπήσουν το κάρμα με μετενσαρκώσεις και να αποδεχτούμε συμβάσεις για πόνους και ασθένειες. Ναι, επιλέξαμε να έρθουμε εδώ, αλλά, δεν επιλέξαμε να υποδουλωθούμε απλά για να πάρουμε μαθήματα στην κόλαση.
Έτσι, η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι ναι, έχουμε πολλά μέλη της οικογένειας της ψυχής μας και άλλες ομάδες βοηθών που είναι εδώ παρακολουθούν από πάνω μας και αγωνίζονται για την ελευθερία μας έξω από τους τοίχους της φυλακής. Μερικοί έχουν την τεχνολογία που τους επιτρέπει να μπαίνουν και να βγαίνουν μέσα από τους τοίχους της φυλακής, όταν χρειάζεται ή όταν παρουσιάζεται μια σημαντική οδηγία παρέμβασης, όταν κάποιος καθολικός νόμος έχει σπάσει (και πάλι) από τους καταπιεστές. Μερικοί ήταν αρκετά γενναίοι ώστε να ενσαρκωθούν απευθείας σε ανθρώπινα σώματα, διατρέχοντας τον κίνδυνο να μην είναι σε θέση να αφυπνιστούν από τον λήθαργο.
Η προειδοποίηση είναι ότι μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων έπρεπε να αφυπνιστεί και να ζητήσει βοήθεια, να ανάψουν τα φώτα τους τόσο λαμπερά ώστε το ποσό της ενέργειας να μπορεί να είναι μετρήσιμο στον πλανήτη. Χωρίς αυτή την κρίσιμη μάζα, ακόμη ένας κύκλος αποδεκατισμού και μεταστοιχείωσης θα μπορούσε να συμβεί. Η Γη και η εμπειρία του να ενσαρκωνόμαστε σε ένα ανθρώπινο σώμα πάνω της, δεν μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση σε αυτόν τον κύκλο, και όλη η εργασία που έχει γίνει για τη δημιουργία της ζωντανής βιβλιοθήκης θα μετατραπεί σε μια άλλη μορφή ενέργειας.
Η προσπάθεια για μια ψυχή να στείλει μια πτυχή της σε ένα ανθρώπινο σώμα και να "ξυπνήσει" πιθανότατα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς βοήθεια. Η ανθρωπότητα ίσως δεν θα είχε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο στον πόλεμο ενάντια στα αόρατα αρπακτικά, χωρίς βοήθεια από όλα τα όντα που έχουν αφιερωθεί ως βοηθοί.
Το συνολικό σχέδιο για την ελεύθερη ανθρωπότητα, πηγαίνει πολύ πέρα από αυτόν τον πλανήτη και το ηλιακό μας σύστημα. Στην πραγματικότητα, οι καταπιεστές που βρίσκονται εδώ υποδουλώνοντας την ανθρωπότητα είναι μόνο μετά από εντολές και δεν έχουν αντιληφτεί μέχρι τώρα ότι στην πραγματικότητα είναι δούλοι και οι ίδιοι. Είναι τόσο απασχολημένοι στο να αγωνίζονται για την επιβίωσή τους που έπεσαν στην ίδια παγίδα, των ιεραρχικών τους αρχόντων, που χρησιμοποιούσαν για τον άνθρωπο.
Οι καταπιεστές είναι παγιδευμένοι και η δονητική συχνότητα τους δεν θα είναι σε θέση να διατηρηθεί όσο η Γη αυξάνει τη συχνότητα της. Αυτό που συμβαίνει στη Γη δεν παραμένει στο ηλιακό σύστημα, επηρεάζει ολόκληρο το Σύμπαν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η κοινή λογική λέει ότι κάτι τόσο σημαντικό όσο η αύξηση της συχνότητας ολόκληρου του Σύμπαντος που το απαλλάσσει από τον καρκίνο που μαστίζεται εδώ και αιώνες, μετατρέποντας το σε μια ουδέτερη κατάσταση, σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά στα χέρια των ανθρώπων που είναι κολλημένα σε ένα κοστούμι από σάρκα και που σκόπιμα έχουν αποκοπεί από το δημιουργό ψυχικά, σωματικά και πνευματικά.
Είμαστε στις τελευταίες ημέρες του πολέμου ενάντια στη συνείδηση. Ένα κύμα ενέργειας από την Πηγή έχει εκτοξευθεί από το κέντρο του σύμπαντος, που θα επηρεάσει κάθε κύτταρο στον πλανήτη. Η Πηγή αυτοθεραπεύεται και τελικά θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε χωρίς ένστικτα μαχαιροβγάλτη για να επιβιώσουμε. Η Πηγή είναι η αγάπη και οτιδήποτε χωρίς αγάπη θα μεταλλάσσεται.Τα παράσιτα θα διαλυθούν και μόνο εκείνοι που επιλέγουν να συνδεθούν με την Πηγή και την ενέργειά της θα είναι σε θέση να υπάρχουν στο αποθεραπευμένο Σύμπαν.
Μην ενδίδετε στη προπαγάνδα του φόβου, Αυτό έχετε την τεράστια ευθύνη να το επιτύχετε μόνοι σας. Ναι, θα πρέπει να επιλέξουμε να είναι ένα μέρος του μετασχηματισμού, και ναι, είμαστε ισχυρά στοιχεία της πηγής, και ναι, θα έρθει μια στιγμή που θα είμαστε σε θέση να σταθούμε με τις δικές μας δυνάμεις και έτσι να θεραπεύσουμε οτιδήποτε είναι εκτός ισορροπίας. Ενώ κάνουμε αυτήν την μετάβαση προς αυτό το σημείο, έχουμε έναν άπειρο αριθμό όντων να μας βοηθήσουν και περιμένουν να κληθούν για βοήθεια στο να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια τεκμηριωμένη επιλογή προς την ελευθερία.

http://howtoexitthematrix.com/…/is-anyone-coming-to-save-us/

Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ