Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΩΣ «ΙΗΣΟΥ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝΑ» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ» ΖΩΝΤΑΝΟΣ;

-Fileas: Εχουμε αναφερει ότι η εποχη αυτή φερνει τα πανω-κατω και το DNA μεταλλασσεται μεσω φωτος Ηλιου,οι αποκαλυψεις νεες και παλιες ερχονται στο φως και όλα φαινονται σαν ανοιξη,ετοιμη να ξυπνησει τις μνημες και τις γνωσεις ανθρωπων που δεν θελησαν να ψαξουν μονοι τους το φως,ή που χαθηκαν μεσα στα παραμυθια του δογματος.!!!
-Ετσι αναμεσα σε αλλα ηρθε στο φως και το χειρογραφο βιβλιο του αγιου Βαρναβα,ηλικιας 2000 ετων παρακαλω.


-Πως ??? Αρχαιοκαπηλοι [ισως η μεγαλυτερη σπειρα της Μεσογειου ] το διαπραγματευονταν με ανθρωπους του Βατικανου στην τιμη των ………. [28] εικοσιοχτω εκατομυριων δολαριων,την στιγμη που συνεληφθησαν από την Τουρκικη αστυνομια.
-Συγκεκριμενα:
.............Το γεγονός αυτό είδε το φως της δημοσιότητας από μια είδηση της εθνικής υπηρεσίας ειδήσεων της Τουρκίας στις 23 Φεβρουαρίου 2012, που ανέφερε ότι το χειρόγραφο που φυλασσόταν στο «Παλάτι της Δικαιοσύνης της Αγκύρας», μεταφέρθηκε στο «Μουσείο Εθνογραφίας της Άγκυρας».
-Πριν την ανακοίνωση και επί μίαν …… δεκαετίαν …… εξεταζόταν η γνησιότητα του χειρογράφου !!!
-Το χειρόγραφο είναι δερμάτινο και γραμμένο με χρυσά γράμματα σε Αραμαϊκή διάλεκτο, όμοια με εκείνη που ήταν η μητρική γλώσσα του Ιησού..
-Το χειρόγραφο αποδείχτηκε ότι είναι το χαμένο «Ευαγγέλιο του Αγίου Βαρνάβα».
-Ο Απόστολος Βαρνάβας ήταν Ιουδαίος, μαθητής του Χριστού όχι από τους δώδεκα αλλά από τους εβδομήντα μαθητές του.
-Είναι ο ιδρυτής κι ο θεμελιωτής της Εκκλησίας της Κύπρου.
-Ακολούθησε τον Απόστολο Παύλο στις περιοδείες του και είχε για βοηθό του τον Ευαγγελιστή Μάρκο, ο οποίος πίστευε ότι ο Βαρνάβας «ήταν σταλμένος από το Άγιο Πνεύμα.................!!!

-Τα οσα ερχονται στο φως περιγραφουν την ζωη του Ιησου,ποιος ηταν,καθως και ότι ο Αποστολος Παυλος-Σαουλ ηταν <<απατεωνας>>!!!

...Το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα είναι ένα αρκετά εκτενές κείμενο το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι αφιερωμένο στην αφήγηση της ζωής του Ιησού, εναρμονισμένη με τις διηγήσεις των κανονικών ευαγγελίων. Διαφοροποιείται ως προς την σταύρωση γιατί αναφέρει ότι Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ αλλά ένας προφήτης, και πως ο Ιούδας ο Ισκαριώτης πήρε τη θέση του Ιησού στον σταυρό. Αναφέρει επίσης ότι ο Απόστολος Παύλος ήταν «Ένας Απατεώνας», και ότι «ο Ιησούς αναλήφθηκε στο βασίλειο των ουρανών ζωντανός» «ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ» λεγόταν το μοναστήρι των Εσσαίων στην ΚΟΡΥΦΗ ΜΙΡΝΤ της οροσειράς ΚΟΥΜΡΑΝ της Παλαιστίνης όπου κρυβόταν ο Χριστός και οι παράνομοί του μέχρι να φύγει μαζί με την γυναίκα του και τους παρανόμους του για την Γαλλία……
Αναφέρει επίσης πως αρχηγός του ενόπλου τμήματος των Ζηλωτών ήταν ο ΕΣΣΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΙΕΣΟΥΑ, γιος του Ιούδα του Γαλιλαίου, τον οποίον τα ευαγγέλια τον ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ του Σινά με όλη την ευαγγελική παραμυθολογία.
Ο απόστολος Βαρνάβας τιμάται ως άγιος από την ορθόδοξη εκκλησία, από την καθολική, από την Αγγλικανική και τη Λουθηρανική.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
«ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»

Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ