Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Fileas : Οι πληροφοριες ηρθαν πριν χρονια,λιγοι τις διαβασαν,οι πολλοι ακομη δεχονται το ψεμα και τα παραμυθια.Μεταφερω χρησιμα κομματια ιστοριας,ωστε να ενθυμηθουμε την καταγωγη και το χρεος μας ως Ελληνες,υπευθυνοι δασκαλοι του πλανητη γη.
ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :
-«Οι αρχικές αποστολές των Ουράνιων που εποίκησαν τη Γαία ήταν πολυπληθείς και πολυάριθμες.
-Είχαν αποστολή να βελτιώσουν τα διάφορα είδη της πανίδας και της χλωρίδας της Γαίας κάτω από τη σοφή καθοδήγηση και παρακολούθηση των τάξεων των δασκάλων και των φιλοσόφων, οι οποίοι ήταν όλοι τους πανεπιστήμονες και αριθμούσαν 144.060 άτομα (Κάθε Ζώδιο συμμετείχε με 12.005 άτομα και Χ 12 ζώδια = έχουμε τον αριθμό 144.060)
-Με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι λησμόνησαν την αποστολή τους, υπέκυψαν στις υλιστικές απολαύσεις και από δάσκαλοι και φιλόσοφοι που ήταν, μεταβλήθηκαν σε σπείρες κακοποιών, που δεν δίστασαν να παραποιήσουν τις ουράνιες διδασκαλίες και να δημιουργήσουν ψεύτικες θρησκείες.
-Όλη η διαδρομή των ανθρώπων της Γαίας και των Ελλάνιων ήταν καταχωρημένη στο «Έπος των Ελλάνιων» το οποίο κατέστρεψαν οι αποστάτες για να προκαλέσουν σύγχυση και άγνοια.
-Περιείχε πληροφορίες για την τελική αναμέτρηση των «Ελλάνιων γιών του Φωτός» της 7ης Αποστολής και των Αποστατών του Δράκοντα, του Όφεως και του Κήτους.
-Παραποιημένο τμήμα του Έπους αυτού αποτελεί το χριστιανικό βιβλίο της Αποκάλυψης». !!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ