Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ

-Ο εθνικος διασυρμος αρχισε σε μια στιγμη κατα την οποια οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ειχαν καμμια ιδεολογια,δεν ειχαν οραματα,δεν πιστευαν σε τιποτα,δεν σεβονταν την ιστορια τους, το παρελθον τους,καταργησαν την γλωσσα τους,δεν ηλπιζαν σε τιποτα καλυτερο και κυριως περιφρονουσαν την πατριδα τους.
-Με μια λεξη ειχαν νεκρωθει πνευματικα,εθνικα,ιστορικα και πολιτισμικα.Δεν υπηρχε καμμια εννοια ή ιδεα που θα μπορουσε να τους συγκινησει,να τους ενθουσιασει και ηρθε ο απο μηχανης θεος η εθνικη δοκιμασια για να τους ταρακουνησει και ισως τους βγαλει απο τον επικινδυνο ληθαργο στον οποιο εχουν περιπεσει.
-Ειναι ιστορικο χρεος να θυμηθουν οι Ελληνες το παρελθον τους και να διδαχθουν απο το μεγαλειο των προγονων τους που ηταν συνομιλητες των θεων,ενω αυτοι σημερα καταντησαν δουλοι ΜΙΑΣ ΔΡΑΚΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ που εμπορευονται τον θεο και τους σπρωχνουν ολο και πιο βαθεια στην αμαθεια και τον σκοταδισμο.
-Ειναι η κοσμικη μοιρα του Ελληνα,στις δυσκολες στιγμες να γινεται μυσταγωγος και εντολοδοχος των ουρανων,για να δειξει στην ανθρωποτητα πως πρεπει να ζουν οι ανθρωποι με αξιοπρεπεια.
-Ειναι ιστορικη υποχρεωση να μαθουν οι Ελληνες πως αντιδρουσαν οι προγονοι τους σε παρομοιες περιστασεις,οι οποιοι ΕΞΟΡΙΖΑΝ Η ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ τους ανηθικους πολιτικους και να πραξουν αναλογα τιμωρωντας τους συγχρονους ΕΦΙΑΛΤΕΣ.!!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ