Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΑΝΗΣΥΧΕΙ (21 βίντεο)

Η εποχή του τέλους των εγκληματιών Εβραιών – τραπεζιτών Χαζάρων Ροτσιλντ, Ροκφέλερ, Warburg, Oppenheimer. Αυτό το βίντεο δείχνει πώς η ανθρωπότητα επαναστάτησε κατά των εγκλημάτων των σιωνιστών εναντία της ανθρωπότητας εδώ και τώρα όπως δείχνει το βίντεο, μπαίνουμε στο ENDGAME.


Το λέει χαρακτηριστικά το βίντεο : «Εξέγερση, οι άνθρωποι παντού ξεσηκώνονται, η ανθρωπότητα οδηγείται στην σκλάβιά , θα ύπαρξει ένα φοβερό τέλος αν δεν ξεσηκωθούμε τώρα. Θα μας επιβάλουν μια βάρβαρη κρατική αστυνομία, εμείς όμως  έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι και να ζούμε και να εκφραζόμαστε ελευθέρα. Η επανάσταση είναι η υποχρεώση σου.
Εμείς είμαστε η πλειοψηφία αυτοί είναι μόνο λίγοι μετρημένοι στα πέντε δάχτυλα. Σκοτώνουν όποιον σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και θελήσει να χαλάσει τα σχέδια τους.
Να ξέρετε ότι η ελευθερία πάντοτε είχε ένα πολύ υψηλό κόστος. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αξίζει αυτό το κόστος ακόμα και αν με το αίμα μας το πληρώσουμε. Πολλοί βρίσκονται εκεί έξω και είναι έτοιμοι αυτήν την στιγμή να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα και την ελευθέρια.«
ΠΟΛΩΝΙΑ
Η Ευρώπη ξεσηκώνεται. Στην Πολωνία 150.000 πολωνοί εθνικιστές βγήκαν στους δρόμους τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας των βαρβάρων μουσουλμάνων μεταναστών.
Η Ευρώπη έχει προφανώς ξεχάσει την ιστορία της. Το Ισλάμ δεν έχει αλλάξει εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Θυμηθείτε την μάχη της Βιέννης, 11η Σεπτεμβρίου 1683: «Περισσότερα από 300 χρόνια πριν, η Ευρώπη ζούσε με τον φόβο του μεγάλου ισλαμικού χαλιφάτου, της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που κυβέρνησε μια τεράστια περιοχή του κόσμου και απειλούσε διαρκώς την καρδιά της Ευρώπης με καταστροφή.
Το το Μάρτιο του 1683, μια τεράστια ισλαμική στρατιά από 140.000 άντρες με επικεφαλής τον Τούρκο Μεγάλο Βεζίρη Καρά Μουσταφά, προχωρεί προς τη Βιέννη όπου έφτασε στις 14 Ιουλίου και αμέσως άρχισε την πολιορκία. Η Βιέννη ήταν καλά προετοιμασμένη να αντέξει την πολιορκία, αλλά μέχρι το Σεπτέμβριο, μετά από σχεδόν δύο μήνες απομόνωσης, διάστημα κατά το οποίο οι τουρκικές βόμβες γκρέμισαν μερικά από τα τείχη της και οδήγησαν σε μερική κατάληψη της πόλης από τα στρατεύματα του Μουσταφά, η κατάσταση ήταν τρομερά δύσκολη.

Το μέλλον ήταν αβέβαιο για την Βιέννη αλλά και για όλη την Ευρώπη. Αλλά, κάτι είχε αλλάξει. Ένας νέος άνθρωπος είχε φτάσει. Ένας άνδρας που ονομάζεται “Ο πολεμιστής-βασιλιάς.” – Το όνομά του ήταν Jan Sobieski. Και ήρθε με έναν στρατό των 30.000 Πολωνών στρατιωτών στην πλάτη του …
Η τελευταία προσπάθεια που έκανε το Ισλάμ να καταστρέψει την Χριστιανοσύνη απέτυχε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών του δέκατου έβδομου αιώνα, μόλις διακόσια χρόνια πριν. Η Βιέννη σώθηκε την τελευταία στιγμή με την επέμβαση του υπό την αρχηγία βασιλιά της Πολωνίας, στις 11 του Σεπτεμβρίου του 1683.
ΤΣΕΧΙΑ
Τα λόγια της Samková αντανακλούσε ο Πρωθυπουργός της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, ο οποίος έχει χτίσει ένα τεράστιο τείχος στα σύνορα με τη Σερβία για να κρατήσει έξω αυτήν την πλημμύρα των μουσουλμάνων κατακτητών. Σε ένα συλλαλητήριο, ο Zeman κατήγγειλε τα μέλη της φιλελεύθερης ελίτ της Πράγας «ποιοι έχουν το δικαίωμα να μας πουν να μην υπερασπιστούμε την τιμή μας».



ΙΣΠΑΝΙΑ



Χιλιάδες Ισπανοί πατριώτες βάδισαν ενωμένοι εναντίον της μουσουλμανικής εισβολής και υπέρ του να δοθεί προτεραιότητα στον ισπανικό λαό. Το τεράστιο πλήθος ξεσηκώθηκε και παρέλασε μέσα από την πόλη με πανό ζητώντας τον τερματισμό της εισβολής τον λαθρό και φώναζαν μεταξύ άλλων τα συνθήματα «Πρόσφυγες όχι, Ισπανοί ναι».



ΙΤΑΛΙΑ
Χιλιάδες συγκεντρωθηκαν στη Ρώμη για το αντιμεταναστευτικό ράλι, «Σταματήστε την εισβολή!»



ΑΓΓΛΙΑ
Εδώ παράγεται, ένα μακρύ αλλά πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για την αγγλική Defence League και για τη συνέχιση του αγώνα τους ενάντια του εξισλαμισμού και της βίας των Τζιχάντιστών.




Και στην Βρετανία ξεσηκώνονται. Ο πολιτικός Paul Weston προειδοποιεί για τον κίνδυνο της φιλομουσουλμανικής πολιτικής.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Μεγάλες αντιδράσεις των πολιτών σε όλες τις πόλεις ενάντια της πολιτικής της Μέρκελ υπέρ των λαθρο.

Δεν διστάζουν ακόμη και να πυρπολήσουν τις εγκαταστάσεις για τους λαθρο προκειμένου να δώσουν ένα τέλος σε όλα αυτά.





Υπήρξαν συνολικά 45 εμπρησμοί και επιθέσεις κατά «καταφυγίων προσφύγων» στην Γερμανία από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Ο ρυθμός των επιθέσεων έχει μέσο όρο μία κάθε δύο ημέρες.



ΑΥΣΤΡΙΑ
Δεν δίστασαν να ρίξουν μια πέτρα μεγάλου μεγέθους και να τραυματήσουν σοβαρά έναν ηλικιωμένο κύριο ο οποίος συμμετείχε ειρηνικά στην διαδήλωση.


ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Η Ουγγαρία διακηρύττει ότι η Κλίντον η, ΕΕ, κι ο Τζορτζ Σόρος θα αποτύχουν στην προσπάθεια να καταστρέψουν το έθνος τους με τους μουσουλμάνους λαθρό.



Αυτό είναι ένα εξαιρετικό, βίντεο έξι λεπτών από μια ουγγρική-αμερικανική ακτιβίστρια που ζει στην Ουγγαρία και η οποία είναι “επί τόπου” μάρτυρας για την εισβολή τον «προσφύγων». Σύμφωνα με αυτήν, ένα 90% των Ούγγρων υπό τον πρόεδρο Βίκτωρ Όρμπαν δεν θέλουν πρόσφυγες. Επιπλέον, η ίδια αναφέρει ότι τα ουγγαρέζικα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσίευσαν πρόσφατα ότι η ΕΕ είχε σχεδιάζει να φέρει πάνω από 1 εκατομμύριο μουσουλμάνους στην Ουγγαρία ήδη από το 2007. Κατακρίνει επίσης την Χίλαρυ Κλίντον και τον περίφημο ουγγρικοαμερικανό επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος για την υποστήριξη αυτής της εισβολής:


ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ



ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Οι νορβηγικές αρχές έχουν δεχτεί ήδη 5.500 μετανάστες, κυρίως “πρόσφυγες” από τη Συρία τους οποίους έχουν ήδη στεγάσει σε ένα στρατόπεδο στο βόρειο τμήμα της χώρας για να τους ξαποστείλουν πίσω στη Ρωσία.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ



Πηγή:
nikosxeiladakis.gr