Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - Ο κόσμος θα καταστραφεί στις 29 Ιουλίου...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αυτό ήταν!!! Ο κόσμος θα καταστραφεί στις 29 Ιουλίου???

-Μερες τωρα ειχα δει μια τετοια αναρτηση,αλλα δεν εδωσα σημασια,πριν λιγο ειπα ας δω τι καινουργια μ@@@@@α εξεδωσαν και ξανα τρεμει ο λαουτζικος και ώ του θαυματος το εκαναν και σε βιντεο για να γινει πιο πιστευτο και εβαλαν και ημερομηνια.
-Παλι καποιος μοναχος-διπλος ή τριπλος θα ξεστομισε μια παπαρια και ο κοσμος το εκανε σημαια,τελος παντων ας τα ξανα πουμε απο την αρχη.
-Ο ανθρωπος γενιεται ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και επιλεγει τον δρομο του,με τα λαθη και τις αρετες που αυτος αποφασιζει,ο Θεος ειναι η απεραντη αγαπη και στην δικαιοσυνη του ΔΕΝ υπαρχουν τιμωριες και εγκληματα,απλα καθυστερει την ανοδο του και επιστρεφει συνεχως σε ενσαρκωσεις πιο δυσκολες,μεχρι να τελειοποιηθει ψυχικα,μην παρασυρεστε απο τον αποστατη Γιαχ γιατι δεν ειναι θεος και τα της Βιβλου τα παραμυθια.
ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :
«Δεν θα καταστραφεί η Γαία, θα συνεχισει να υπαρχει και ο αρχηγός όλων των στρατευμάτων Ζευς, θα αποκαταστήσει την Τάξη.
-Έχουμε δυνατότητα απολύτου ελέγχου των πράξεων των Αποστατών.
-Αποβάλλατε κάθε ανησυχία
-Η προετοιμασία του Ελληνικού λαού είναι δική μας υπόθεση».

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί το ακόλουθο άρθρο... Τα συμπεράσματα δικά σας!

Οι συνωμοσιολόγοι έχουν καταλήξει πως οι πόλεις θα καταστραφούν σε δύο εβδομάδες, καθώς θα φτάσει όπως διατείνονται ο Ιησούς θυμωμένος για να μας αφανίσει όλους.
Κι αν βγουν αληθινές οι προφητείες… έχουμε λίγες ακόμα μέρες να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή που προβλέπεται η καταστροφή του κόσμου στις 29 Ιουλίου!
Η πρόβλεψη του End Time Prophecies είναι μια ακόμα από τις πολλές Ημέρες της Κρίσεως που έχουν ανακοινωθεί για φέτος. Θυμάστε τον αστεροειδή που θα μας χτυπούσε στις 6 Μαΐου;
Αυτή η προφητεία πάντως είναι γεμάτη με στίχους της Βίβλου και με φοβερά γραφικά CGI. «Την ημέρα που θα επιστρέψει ο Ιησούς θα υπάρξει αντιστροφή των πόλων.
Ο παγκόσμιος σεισμός θα είναι τόσο ισχυρός που θα καταρρεύσει κάθε λόφος και κάθε βουνό».

Μπορούμε απλά να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις… λίγες μέρες που μας απομένουν στον κόσμο!




Πηγή:
metro.co.uk