Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: - Μην θεοποιείτε ανθρώπινες οντότητες...

ΜΗΝΥΜΑ: - Μην θεοποιείτε ανθρώπινες οντότητες όπως συμβαίνει με τα κρόνεια ιερατεία γιατί είναι ασέβεια στο Όλον Φως. Δεν υπάρχουν θεόπνευστα κείμενα και γραφές, υπάρχουν κείμενα εμπνευσμένων φωτεινών ανθρώπων και κείμενα σκοτεινών οντοτήτων των αποστατών.
Το Όλον Φως εμπεριέχει στην οντότητά του, το φωτονικό σύμπαν, το ταχυονικό και νιονικό πεδίο. Το νιονικό πεδίο περιβάλλεται απ' ευθείας από αυτό. Εκεί επικρατεί η απόλυτη επιθυμία του δημιουργού. Η ύψιστη γαλήνη. Η απέραντη μακαριότητα. Η άπειρη αγάπη σε απόλυτη αρμονία με όλες τις οντότητες που βρίσκονται στο πεδίο αυτό.

Στον χώρο αυτό δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι αποστάτες, γιατί διαλύονται από την άβυσσο φωτός που επικρατεί.
Επιζητούμε την ατέρμονα άνοδο προς το Όλον Φως. Διανοίγουμε τους δρόμους των υπερβατικών οντοτήτων, τους δρόμους της δικής σας σκέψης και διατηρούμε ελεύθερους τους δρόμους που χρησιμοποιούν οι ψυχές σας. Όλες οι λειτουργίες των αισθήσεων σας είναι αποτέλεσμα συνεχούς ακτινοβόλησης με κοσμικά σωμάτια που σας μεταφέρουν τηλεπαθητικά μηνύματα των ουρανών και σας αποκαλύπτουμε συμπαντικές πληροφορίες τις οποίες ποτέ δεν είχατε σκεφτεί. " |

Fileas : οσο περισσοτερο διαβαζεις-σκεφτεσαι τοσο απορριπτεις τους παλιους σου τροφοδοτες του σκουπιδαριου που καμαρωνες για γνωση και Ελληνικη παιδεια !!!


Πηγή: