Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Το "χελιδονάκι" ζητά την καταδίκη των φονιάδων Ισαάκ-Σολωμού

Σε έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς της βρέθηκε το Σάββατο 23 Ιουλίου η «Πορεία Ελευθερίας» που γίνεται στην μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού.

Η 8η μέρα, βρήκε τους εκπροσώπους της Πορείας, στην Αθήνα και στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συνάντησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Ελλάδος, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης, ότι για πρώτη φορά, τους μοτοσικλετιστές θα συνοδεύσει η κόρη του Τάσου Ισαάκ, έκανε αμέσως δεκτό το αίτημά τους για συνάντηση.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης της αντιπροσωπείας με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η Αναστασία Ισαάκ μιλώντας στον ίδιο τον Πρόεδρο του μετέφερε για πρώτη φορά, το αίτημά της, να καταδικαστούν άμεσα οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα της και τον Σολωμό Σολωμού, το 1996.

«Θέλουμε να σας ζητήσουμε, αν μπορείτε να κάνετε κάτι ώστε να μας βοηθήσετε, για να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι», ανέφερε η Αναστασία Ισαάκ.

Απαντώντας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, σημείωσε ότι πρέπει να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι και αποτελεί χρέος για την Ελλάδα και όχι μόνο, γιατί «ξέρουμε καλά ποιοι είναι αυτοί», υπογράμμισε ο Έλληνας Πρόεδρος.

Η Αναστασία Ισαάκ, τόνισε στον Προκόπη Παυλόπουλο, ότι «έχουν περάσει 20 χρόνια και κανένας δεν έκανε κάτι», προκειμένου να καταδικαστούν οι άνθρωποι που σκότωσαν εν ψυχρώ, τον πατέρα της και λίγες μέρες μετά τον Σολωμό Σολωμού.




Πηγή:
sigmalive.com