Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΕΥΣ (Μηνυμα)

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΕΥΣ = το κλεος = δοξα της Ηρας
Ο θεος Ηρακλης ηταν, με δικη σας ορολογια, ο μοναδικος γιος του θεου Δια και της ονομαζομενης από εσας θεας Ηρας, φερομενης ως συζυγου του Διος. Ηγηθηκε ενός γιγαντιαιου προγραμματος της Κραταιας Αυτοκρατοριας της Ανδρομεδας,που ειχε εκπονηθει από την πανισχυρη θεα-μητερα Ηρα με αποστολες σε ολους τους αστερισμους του Ζωδιακου.
Ο δευτερος Ηρακλης, ο ηρωας όπως εσεις αποκαλειται τον φερομενο ως γιο του Δια και της Αλκμηνης,ηταν αυτος που απαλλαξε τον πλανητη της Γαιας από ολες τις τερατογεννεσεις και ανομιες της αποστασιας του Κρονου και αποκαταστησε την ομαλη συνεχιση της ζωης.
Στον Ηρακλη τον γιο του Δια και της Αλκμηνης αναφερονται οι δωδεκα γνωστοι σε εσας αθλοι, οι οποιοι όμως κρυπτογραφουν κατ’αντιστοιχια τους ουρανιους αθλους του πρωτου Ηρακλη του γιου της θεας Ηρας
Kρυσταλλινος ηλιος !!!

Fileas: Καθε μηνυμα μας φερνει και κατι διαφορετικο απο οσα γνωριζαμε. Καποιοι ειτε αθελα, ειτε εσκεμμενα διαστρεβλωσαν την παναρχαια ιστορια μας, αφηνοντας μας να γνωριζουμε ελαχιστα, με μεταδοσεις επιγραμματικες, επιφανειακες και παραλλαγμενες στην μεταφραση, που καθε ιστορικο μας αναγνωσμα να το αμφισβητουμε. Πλησιαζει ο καιρος που η αληθεια αρχιζει να ξεχωριζει γκρεμιζοντας ολα τα παραμυθια και η γνωση να φανερωνει την....... λαθροχειρια των παραχακτων!!!


Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ