Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΞΕΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ…(Βίντεο)

Υπήρξαν κάποτε πράγματι οι γίγαντες; Και αν ναι, γιατί κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν ευρήματα που θα προβληματίσουν τον κόσμο; Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι πέραν από αυτό που δημόσια μας δηλώνουν δεν υπάρχει τίποτε άλλο; Το ίδιο άλλωστε έχει συμβεί και με τον Λαβύρινθο της Κρήτης, όταν Ρώσοι Αρχαιολόγοι έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία δημοσιεύθηκαν σε Ρωσική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, αλλά η Ελληνική πολιτεία σιώπησε όπως πάντα. Σύντομα θα αναρτήσω στο site την μετάφραση αυτής της εφημερίδας.


Προς το παρόν ας ενημερωθούμε για μια άλλη ανακάλυψη που σύμφωνα με τον κανόνα αποκρύφτηκε και αυτή. Το γεγονός γνωστοποίησε μέσω email Ελληνοαμερικανίδα που προφανώς εξανέστη από την μυστικοπάθεια των κρατούντων και αποφάσισε να διαρρεύσει το μυστικό.
Πολλοί δυσπιστούν για την γνησιότητα των ευρημάτων, επειδή έχουν μάθει να ακούνε μόνο ότι το κατεστημένο τους προσφέρει. Προφανώς δεν έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία γι’ αυτά που αποκρύβονται, έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς την αμφιβολία. Όμως ακόμη και οι πληροφορίες που διαρρέουν κατά καιρούς και αποκαλύπτουν κάποιες «απάτες», είναι επί τούτουκατασκευασμένες, μόνο και μόνο για να κουκουλώσουν τα αληθινά γεγονότα που τυχόν διέρρευσαν και να τα διαστρεβλώσουν θολώνοντας το τοπίο.
Το email:

Ο Χάρτης:






Δείτε επίσης:

ΕΙΧΑΝ την ΕΝΤΟΛΗ να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ οστα ΓΙΓΑΝΤΩΝ




Πηγή:antexeistinalitheia.gr