Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: EΞΩΓΗΙΝΟΙ

EΞΩΓΗΙΝΟΙ
Fileas: Πολλες φορες εχουμε κανει το διαχωρισμο αυτον, μα οι ανθρωποι παντα στεκονται στα λογια και σε αναφορες διαστρεβλωμενες ισως απο αγνοια ή και απο δολο.
-Ετσι επιβαλλεται μια ακομη αναφορα στον ορισμο αυτον,αλλα και στο ξεκαθαρισμα και παλι, ωστε τωρα που ειμαστε στο παρα ενα της επαφης,να γνωριζουμε.!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-"Οι άνθρωποι της Γαίας συγχέουν τους Ολύμπιους και τις υπερβατικές [Ενεργειακές] Οντότητες με τους εξωγήινους.

-Οι εξωγήινοι είναι ίδιοι μ' εσάς.

-Προηγούνται σε εξέλιξη και σε τεχνολογία και έχουν τη δυνατότητα διαστρικών ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων.

-Είναι αργοπορημένοι ερευνητές του διαστήματος και επισκέπτες από τα εγγύς της Γαίας αστρικά συστήματα.

-Οι Οντότητες αυτές έχουν αποκαταστήσει επικοινωνία μαζί μας και ζητούν έγκρισή για τις διαστρικές τους αποστολές, όπως γίνεται και με τους επιστήμονες της Γαίας.
Ο Ελλάνιος πολιτισμός αναπτύχθηκε με τη βοήθειά μας και ήταν πολύ ανώτερος του σημερινού γήινου πολιτισμού και οι Ελλάνιοι πραγματοποιούσαν μακρινά αστρικά ταξίδια.
Όταν η Γαία δοκιμάστηκε από τον μεγάλο κατακλυσμό, οι Ελλάνιοι κατέφυγαν στον Άρη και την Ευρώπη [Δορυφόρο του Δία], με δική σας ονομασία, τους οποίους εποίκησαν και ανέπτυξαν μεγάλο πολιτισμό που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη μέχρι και σήμερα.

-Επικοινωνούν και συνεργάζονται μαζί μας.

-Υποδέχτηκαν και φιλοξενούν συμμαχικά στρατεύματα της 7ης Αποστολής που θα είναι οι δυνάμεις επέμβασης όταν απαιτηθεί.!!!

Απο το εργο του ΑΡΙΣΤΑΙΑ
Πηγή: