Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Το JUNO είδε ένα UFO στην Κηλίδα του Δία; (video)

Το Juno ξεκίνησε σχεδόν πριν από πέντε χρόνια σε μια αποστολή για να μελετήσει τη σύνθεση και την εξέλιξη του Δία. Είναι το πρώτο διαστημικό σκάφος σε τροχιά γύρω από τον Δία μετά το Galileo. Το Galileo σκόπιμα συγκρούστηκε με τον Δία στις 21 Σεπτεμβρίου του 2003, για την προστασία μιας από τις ανακαλύψεις του – έναν πιθανό ωκεανό κάτω από το φεγγάρι του Δία.
Ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας είναι μια τεράστια μπάλα φυσικού αερίου 11 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και 300 φορές με μεγαλύτερη μάζα από τον πλανήτη μας.


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ήταν ο πρώτος πλανήτης -γνώμη που σχηματίστηκε μέσα από τις ενδείξεις για το πώς εξελίχθηκε το ηλιακό σύστημα.
Το διαστημικό σκάφος ήταν στον Δία και πριν. Αλλά οι επιστήμονες εξακολουθούν να προβληματίζονται από το γίγαντα του φυσικού αερίου.
Τι συμβαίνει κάτω από τα πυκνά σύννεφα του Δία; Έχει ένα στερεό πυρήνα; Πόσο νερό υπάρχει στην ατμόσφαιρα του; Και πόσο βαθιά είναι αυτές οιπολύχρωμες ζώνες και η μυστηριώδης γιγάντια κόκκινη κηλίδα;
Το Juno προτίθεται να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά, εξετάζοντας το εσωτερικό του Δία. Η αποστολή του διαστημικού σκάφους είναι σε τροχιά γύρω από τους πόλους και θα προσπαθήσει να αποφύγει τις πλέον επικίνδυνες ζώνες ακτινοβολίας του πλανήτη. Για την προστασία του διαστημικού σκάφους από την ακτινοβολία, το Juno έχει ένα ηλεκτρονικά θωρακισμένο θόλο.
Στις 6 Ιουλίου, το 2016, το διαστημικό σκάφος έχει ξεκινήσει με επιτυχία σε τροχιά γύρω από τον Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Αλλά οι πρώτες εικόνες που συλλαμβάνονται από το JUNO αποκάλυψαν ένα μυστηριώδες UFO να αιωρείται πάνω από την γιγαντιαία κόκκινη κηλίδα κατά τη διάρκεια λίγων λεπτών πριν από την αναχώρηση του στο βαθύ διάστημα.
Τον Φεβρουάριο του 2016 μια τεράστια εξωγήινη δομή παρατηρήθηκε να κινείται προς την κατεύθυνση του φεγγαριού του Δία, η οποία, σύμφωνα με ορισμένους κυνηγούς UFO, μοιάζει με ένα «διαστρικό μητρικό» ή «ένα διαγαλαξιακό καταδρομικό».
Υπήρξε πολλή επιστημονική συζήτηση για εξωγήινη ζωή πιθανόν υπάρχουν στους απέραντους ωκεανούς που επί του παρόντος υπάρχουν υπό την παγωμένη επιφάνειά του.
Οι εξωγήινοι κρύβονται πίσω από τον Δία;
Ιούλ 2016 – Διάστημα – Στην τροχιά του Δία. Εικόνες που λαμβάνονται από τον ανιχνευτή του Juno αποκαλύπτουν μυστηριώδες UFO να αιωρείται πάνω από την γιγαντιαία κόκκινη κηλίδα του Δία.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ! (Σημείωση kavalarissa.eu: Δεν εμπιστευόμαστε πολύ το βίντεο και τη φωτογραφία, μπορεί να είναι πλαστά, αλλά σίγουρα η εικόνα του Δία είναι συναρπαστική)
Leaked pictures from JUNO PROBE reveal UFO in JUPITER’S ORBIT!!! July 2016







Πηγή:
kavalarissa.eu